Tyske myndigheter vil ha adgang til alle digitale enheter

4

Den tyske innenriksministeren Thomas de Maizière har lagt fram et forslag om at tyske myndigheter skal få lov til å skaffe seg hemmelig adgang til samtlige digitale enheter i landet, enten det er biler, datamaskiner, telefoner eller andre enheter med digitale systemer.

Moderne biler er kjørende datamaskiner knyttet til internett. I prinsippet er det mulig å ta kontroll over en bil hvis du kommer inn i datasystemet dens via nettet. Tyske myndigheter ønsker seg retten til å utnytte dette for overvåking og kontroll. Den nye loven vil pålegge teknologiselskapene til å sikre myndighetene «bakdører» inn i enhver innretning knyttet til nettet. Det kan være private lesebrett, PCer, mobiler eller smart-TVer og digitale kjøkkensystemer. Digitale strømmålere er ikke nevnt eksplisitt, men de vil naturligvis også bli omfattet av dette.

Lovutkastet er «et frontalangrep på den digitale og fysiske sikkerheten til innbyggerne,» sa Frank Rieger, talsperson for Chaos Computer Club (CCC). Parlamentarikeren Konstantin von Notz fra De grønne kaller forslaget «et orwellsk mareritt».

Også i SPD, som er mulig koalisjonspartner i en ny storkoalisjon, er det skarpe reaksjoner på forslaget. Uli Grötsch, som er partiets generalsekretær i Bayern, tar avstand fra forslaget og sier at «mer inngrep og overvåking betyr ikke automatisk bedre sikkerhet».

Som kjent har Tyskland en viss tradisjon med overvåking og kontroll av innbyggerne, landet som har gitt verden NSDAP og Stasi. Men sjøl ikke de hadde en slik totalkontroll med innbyggerne som det den tyske regjeringa nå ønsker å skaffe seg.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

 1. Innen dette området er det vel slik at når de kan det, da har de det. Nå gjelder det vel å få loven oppdatert og på plass slik at de kan starte overvåkning av borgere i stor skala.

 2. Motstanden mot dette er trolig ganske stor i Tyskland. Ikke så mange andre vestlige land som har hatt slike erfaringer i vår tid med overvåking fra slikt som Stasi. Motstanden er så stor at det har blitt innført forbud i Tyskland mot smarte klokker som registrerer hvor barna befinner seg og også forbud mot smarte internet baserte dokker. Tyskland er trolig det viktigste landet i kampen mot slikt som TISA med sin bakgrunn i landets erfaringer med Nazi-Tyskland og Stasi. Norge befinner seg derimot trolig på helt motsatt side av skalaen.

 3. Tyskland er et EU- Styrt diktatur, som er i full oppløsning- derfor strammes det inn på ALLE fronter, i et fortvilet forsøk på å «Redde stumpene» av Makten til Angela Merkel & Co. EU’s Visepresident var hos Anne Will i går på ARD, og krever et Sterkt Tyskland, som samarbeider med Frankrike om Den Nye Europeiske Arme, og hennes gode venninde, som hun roste opp i skyene Tysklands kvinnelige Forsvarsminister Von der Leyn og Den kreative og Handlekraftige Macron som er så viktige for EUROPAs Globaliserings-Prosjekt, som SKAL gjennomføres og all motstand som vokser daglig fra Europas Befolkning, på dennne Ideologien som kun tjener Big Business og opererer Internasjonalt på sine Røver-tokt verden rundt, mens BEFOLKNINGEN er Fasttbundet til Jord, Hjem og Familie LOKALT, og umulig deler de samme interesser som EU Representerer med 80% av all Lovgivning som StorIndustrien Bestemmer via sine EU’s Visepresident av Lobbyister.
  AfDs enorme fremgang, til tross for gedigent Valg-fusk med de stemmer som ble avgitt med post, og ikke ble medregnet. 30 % av stemmene. De samme sjedde i Østerrike ved valg av Ny President. Ved en Ny Valgomgang pga «fusk» og «feil» ble Den Trofaste EU Grønne BYTTET UTmed den opprinnelige Anti EU, så vi kan regne med at disse valgene i Europa er mer eller minxre manipulerte. Jeg hørte hans tale: » Alle kvinner i Østerrike kommer til å gå med burka».

  Ang.den Nye EU Armeen. I vår tid eksisterer ikke Nasjonale Forsvarskrefter mer, de er blitt Privatisert. Og da det er stadig flere konfliktområder og opprør verden over, har denne Private Industrien innen «SIKKERHETSSYSTEMER» vokst til uanede høyder og enkelte har tjent milliarder på Krigføring. Kostnadene har økt dramatisk, og det hentes inn billigere og billigere Råmateriale til å utføre drapene. Disse meget unge menn, helt ned i 10-13 år kjent i vesten som barne-soldater , leies inn mot betaling fra Uganda og Sierra Leone bl. annet for innsats der hvor de kan drepe og bli drept.
  Meget gunstig for den Nasjonale Politiske Elite, da disse drapene på sorte unge muslimske menn, ikke regnes med i Nasjonal statestikk over falne soldater i utenlandsinnsats.

  Er det disse Barne-Krigere fra mørkeste Afrika, som er importert til Europa i et enormt antall, under dekke av «Humanitær» innsats og nettopp på grunn av lav alder får Spesial-Status med egne Betreuere, som tar hand om disse menn, som meget sannsynlig ALLEREDE har lært å MYRDE, mot Betaling og selv hevder de er villig til ALLE former for Grusomheter, hittil UKJENT for Europeisk Hvit Befolkning. Opplysning om dette var på «PHOENIX» i går under Barnekrigere.

  ALLE burde være meget bekymret for den Politikk som føres i dag, styrt av Bestialske mennesker, som utfører ORDRER ovenifra mot god betaling og er Villig til ALT de blir bedt om å utføre. Deres familier er glad deres sønner kan bidra Økonomisk til mor, far og søsken.

  Vi blir ALLE Bedratt. På tide å våkne- IKKE alle menneske «Elsker sin Neste som Seg Selv»og mot God Betaling er det tydeligvis enda lettere å ta livet av de man blir bedt om å drepe eller ødelegge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.