NRK som Trangviksposten

5

Var det tredje verdenskrig? Var det ei ny finanskrise? Toppsak og de første sju minuttene i Dagsrevyen 21. desember 2017. Neida, det var den store sensasjonen om at Trond Giske er avslørt som skjørtejeger, hvor nyhetsinnholdet var at han beklaget det.

Sjefen hans, Jonas Gahr Støre, er en av de to hovedansvarlige for at Norge gikk i spissen for å legge Libya i ruiner og drepe tusenvis av mennesker i samarbeid med fanatiske terrorister. Har Dagsrevyen noen gang brukt sju minutter for å grille ham på det? Har de noen gang forsøkt å få ham til å svare på hva slags mandat han og Jens Stoltenberg hadde da de sendte Norge i krig uten behandling i regjering og Storting? Har han noen gang blitt konfrontert med ofrenes skjebner i Libya?

Nei, naturligvis ikke. Det er klart at det er forkastelig for en eldre mannlig maktperson å sende slibrige sms-er til unge kvinner og jenter. Men det må da være visse proporsjoner på ting. På Marienlyst har man det moralske kartet klart for seg. Uanstendig oppførsel er en mye verre handling enn å ødelegge et land og sørge for at tusener blir drept og skadet.
Dette er Trangviksposten på skjerm. Og hvor er Fredrik Stabel når vi trenger ham?

Kanskje denne saka hadde fortjent 15 sekunder rett før Været. Manus kunne ha vært sånn:

«NRK får igjen bekreftet at Trond Giske er en skjørtejeger. Giske sier til NRK at han innrømmer dette, og skal prøve å skjule det bedre i framtida. Jonas Gahr Støre har fortsatt ingen anelse om hvordan han skal lede Arbeiderpartiet. Sport nå: Petter Northug er heller ikke i form. Og nå Været.»

NRKs nettside var også fullstendig tapetsert med denne sak, slik bildet viser.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Ullern Ullern says:

  "NRK som Trangviksposten "

  Tenkte faktisk omtrent det samme. Gikk grundig lei av nyheter om Trong Giskes sjekking som verdensnyhet.
  “Me too”, skrek altfor mange. Ikke engang noe mulig ulovlig der. - Bare bitchene som får velte seg. #-]

  Merk også at NRK selv hadde ringt rundt til 70 (!) Ap-ledere for å samle skitt om Giske. - Kritisk journalistikk??

  Samtidig, som betimelig påpekt, aldri et ord eller referanse til Norges rolle i den vedvarende katastrfen i Libya. Norge er faktisk medskyldig medvirkende til opprettelse av slavemarkeder i Libya. Samme ansvar for medvirkning i Afganistan - der vi skryter på oss å gjøre FN-arbeid, men hvor krigen mot lokalbefolkningen raser på 16. året - og medvirkning i ødeleggelsene i Syria.

  Jeg skammer meg som norsk på grunn av disse morderiske medløperiene og medvirkningene, ulovlige etter Grunnloven. %-[

  Tilfeldigvis stablet jeg en årgang av Trangviksposten inn i en ny bokhylle i går, også. Steigans referanse er upåklagelig :wink:

  Skam til Støre for å ikke ta opp virkningene av hans bombekampanje på Libya - 567 bomber sluppet fra norske F-16, på et helt uforskyldt land, løyet om til rettferdiggjøring av knusing. Mordere.

 2. Avatar for baluba baluba says:

  Jeg sender en julehilsen til Trond Giske. Slapp av, lille venn. Du kan da ikke for at meetoo kampanjen gikk så feil? Til neste år kan du turnere og lage julespill sammen med Rune Rudberg(1001) og betale barnebidrag. Det blir flotte saker, mens Taqqiya blir minister. God jul. :slight_smile:

 3. Avatar for SHO SHO says:

  Skjer slike saker som dette fordi Ap har blitt et gjennomkorrupt parti? Det ser ut som de ulike partiene på Stortinget blir rammet av lignende saker, men det er mulig at noen av partiene har en bedre partikultur enn de andre?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.