Martin Schulz (SPD) krever Europas forente stater

6

På partilandsmøtet i tyske SPD har partisjefen Martin Schulz i sin tale til landsmøtet forlangt at EU må endres til å bli en forbundsrepublikk, et Europas forente stater.

Det er i prinsippet ikke noe sensasjonelt i det. Det er det unionistene har ønsket hele tida. Europeisk storkapital ønsker fri flyt og færrest mulig nasjonale regler og barrierer. Og drømmen om å bli en supermakt som kan matche USA lever fortsatt i Brussel og andre europeiske maktsentre. Uttalelsen er også i trad med presidentplanen om å avskaffe de nasjonale parlamentenes styringsrett innen 2025.

Det som er spesielt er timing. SPD ligger i stabil sideleie. Partiet sitt livs valgnederlag og må venne seg til å se 20% streken nedenfra. Partiet har blant annet tapt hundretusener av arbeidervelgere til det ytterliggående høyrepartiet AfD. Og så tror Schulz (?) at et forslag om å nedlegge Tyskland er det som vil bringe partiet storhet igjen.

For skulle man ta forslaget på alvor, måtte det bety å nedlegge ikke bare Hellas og Tsjekkia, men også Tyskland, og gjøre landet om til 16 delstater i en europeisk føderalstat. Det er det ikke mange i Tyskland som drømmer om. En meningsmåling viser at forslaget har oppslutning fra 21%, mens de som vil ha mer nasjonal styring er 30%.

I 2011 hadde forslaget om Europas forente ster en oppslutning på 35% i Tyskland, så det er tydeligvis ikke en politikk som er på vinnersporet.

Som den glødende globalisten han er, holdt Schulz en flammende tale mot nasjonalstatene. Ved å avskaffe nasjonalstatene og skape en europeisk superstat kan man ifølge ham løse klimaproblemene, skatteflukten og massemigrasjonen og dessuten skaffe jobber til millioner av arbeidsløse.

CSU-politikeren Alexander Dobrindt kaller Schulz for «Europaradikaler» og AfD-sjef Jörg Meuthen sier ganske riktig at dette er et forslag om å «avskaffe Tyskland».

Det ser ut som om forslaget til Schulz er velvalgt hvis hensikten er å få SPD endelig ned på nivå med PASOK og det franske sosialistpartiet.

KampanjeStøtt oss

6 KOMMENTARER

 1. USA er et slags forbilde for EU og for EUs planer om å skape Europas forente stater. Når vi kommer fram til år 2025 så kan situasjonen være slik at EUs forbilde (dvs USA) på det tidspunkt kan være i ferd med å gå i oppløsning. Man skal ikke undervurdere betydningen av WTO og verdensmarkedet med tilhørende fri flyt av alt. Tyskland og andre EU-land er veldig prisgitt den internasjonale konkurranse i hele verdensmarkedet og denne konkurranse er det ingen som styrer eller regulerer. (Schulz kan risikere å bli kåret til århundrets komiker i år 2025).

  Det Schulz sier er at en europeisk superstat kan løse klimaproblemene, skatteflukten og massemigrasjonen og dessuten skaffe jobber til millioner av arbeidsløse. Dette vil bare være mulig hvis EU innfører en tollmur mot omverdenen som kan regulere (noe av) verdenshandelen og som overlater mer av den økonomiske styringen til EU når det gjelder livet innenfor denne tollmur.

  • SH, ang. ditt siste avsnitt: Men med TISA, CETA og andre såkalte «frihandelsavtaler», kan det vel ikke bli noen tollmur?

 2. Stor takk til Pål for hans enorme innsatser. I øyeblikket skjer det merkelige saker. I Tyskland går Sosialdemokratiet inn for den sentraliserte EU-staten og når det gjelder utenrikspolitikk og overvåkningsstaten er det herrene Sigmar Gabriel,Heikko Maas og da aktuelle Martin Schulz som fører an – faktisk de mest aggressive i Tyskland. SPD!
  Vi husker at Nigel Farage krevde en politietterforsking av at så mange av EU-parlamentarikerne befant seg på en SOROS-LISTE over «pålitelige folk». Noe sånt fant ikke sted.
  Setter man sammen alle komponentene i aktuell tysk politikk,ser det for meg ut som om de jobber for et EU som en tyskledet POLITISTAT og en tyskledet EUROPAHÆR. Alle som i EU motsetter seg dette er «fienden».
  Det sosialdemokratiske hatet mot AFD skyldes ikke at de har noen konservative synspunkter i sitt program,men at de står for Westfalen-prinsippet om nasjonalstatenes suverenitet. «Nasjonenes Europa» er deres parole. Dette frambringer fra SPD beskyldninger om et nazistisk AFD. Det er ikke islamofobi og homofobi som opprører dem primært.
  På samme vis tror jeg Trumps «dumme» anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad har en annen målsetting enn nå offisielt antatt. Kan det være slik at Trump-zionistene ønsker seg en kaotisk,krisemaksimert situasjon i verdenspolitikken som bedre legger til rette for globale kriger? NordKorea,Iran,etc
  Det Gabriel,Maas,Schulz,etc holder på med er å iverksette SosialistInternasjonalens program om «Global Governance» for Europa. Da bør vi komme i hu at vårt hjemlige AP også har undertegnet dette programmet.

  • Schulz: Germany exists only in order to ensure the existence of the Jewish people.

   Årsaken for at det ble ingen politianmeldelse eller etterforsking er at Nigel Farage er en kontrollert opposisjon. Cambridge analytica som er et privat selskap med tilknytning til etterretningen driver med militære psyops taktikker (Data-mining, Microtargeting, og dataanalyse) og er helt sentral i innførselen av Brexit og Trump.

   Trumps “dumme” anerkjennelse av Jerusalem og andre saker som twitter-meldingene er for å forvirre samt lede oppmerksomhet vekk fra den zionistiske militærjuntaen som sitter på toppen av tronen i USA. Det som er mye viktigere å følge med på er hva zionistene gjør når media kjører på med propagandaen og annet støy. Det gjelder alt fra innførselen av nye lover, regler, doktriner, innen og utenrikspolitikken, den gjeldsbaserte økonomien som er laget for å feile osv.

   Ha dette i mente: Analyser vesten og dens jødiske/zionistiske oligarker, men også det fiktive fiendebildet (Zionistene kontrollerer også Russland og Kina. Skrev litt om det under din artikkel : https://www.derimot.no/jan-harstad-vi-trenger-en-folkebevegelse-mot-politisk-korrekthet/#comments Hva blir resultatene samlet sett når alle aktørene har gjort sine trekk?

   Det jeg ser at verden tvinges inn i unioner som også er laget for å feile. Etter en lang kamp mellom blokkene (unionene) så vil vi få EN verdensregjering som vil samles i Jerusalem, hovedstaten til Stor-Israel som strekker seg fra Nildalen til Eufrat.

  • «Dette frambringer fra SPD beskyldninger om et nazistisk AFD.» Egentlig ganske utrolig, da det var nazistene som ville samle Europa, og ha en tyskledet politistat, hær og domstol. Så det er SPD som har samme mål som Hitler, ikke AfD. Men dette er en svært vanlig taktikk innen politikken: peke en annen retning for å avlede oppmerksomhet bort fra seg selv.

   Ser at folk her innen er opptatt av zionistene, og det er vel og bra, men Schultz er ikke zionist, men katolikk, og som katolikker flest jobber han for gjenopprettelsen av Romerike: http://www.nyhetsspeilet.no/2017/09/eus-skjulte-rotter-og-ideologi/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.