Debatt om George Soros på «Verdibørsen»

27

NRKs Verdibørsen hadde i oktober 2017 et innslag om “Konspirasjonene om George Soros” .

Vi kritiserte innslaget her på steigan.no og kalte det «anti-journalitikk». Det var et 19 minutter langt intervju med skribenten John Færseth. Sistnevnte var innkalt fordi han angivelig skal være ekspert på “konspirasjonsteorier”, men det framgår tydelig under hele intervjuet at han i hvert fall ikke har noe greie på George Soros.

Vår kritikk førte til et nytt program der Pål Steigan ble invitert til å diskutere Soros med Færseth. Programmet gikk på lufta 18. november 2017 og kan høres her.

Kommentarer til Færseths metode finnes her og her.

KampanjeStøtt oss

27 KOMMENTARER

 1. Færseth fremstår mer og mer som en agent for en kynisk og liten politisk maktelite – som bruker alle tilgjengelige metoder for å sverte varslere og systemkritikere. I så måte er Færseth som en råtten potet som kan brukes mot enhver politisk motstander / varsler. Argumentene til Færseth går stort sett i å idiotforklare meningsmotstandere, ved å stemple de som konspirasjonsteoretikere (idioter), samt å knytte de samme meningsmotstandere til noe høyreekstremt eller antisemittisk uten grunnlag. Her mer om metodene til Færseth, og hvor han avslørs i grov løgn:

  DET JOURNALISTISKE DOPET – JOHN FÆRSETH OG DAGBLADET:
  https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/04/26/det-journalistiske-dopet-john-faerseth-og-dagbladet/

  • Her en sak til hvor Færseth lyver så det renner, i den hensikt å sverte et politisk parti og en politisk motstander – og hvor det hele støttes til fulle av redaksjonen og ledelsen i Antirasistisk Senter.

   Antirasistisk Senter med karakterdrap og konstruert antisemittisme
   Publiserer Antirasistisk Senter fabrikert antisemittisme og rasisme for å legitimere millioner av kroner i statlige donasjoner? Uavhengig av motiv, lederen og redaksjonen har utvist så dårlig kildekritikk at de nå bør ta sine tinnfoliehatter og trekke seg – med umiddelbar virkning:
   http://www.norgespartiet.no/antirasistisk-senter-med-karakterdrap-og-konstruert-antisemittisme/

  • Og når Færseth blir avslørt i grov løgn i en norsk riksavis, og blir spurt om han kan dokumentere påstandene han fremmer – da klikker det for Færseth. Jeg konfronterte ham en gang med en av hans påstander i Dagbladet, noe som førte til at Færseth fikk fullstendig panikk og hvor han intutivt svarte slik, når han skjønte at jeg kom til å etterspørre beviser: «Krudtaa kan du gå å henge deg?». Den korte samtalen med Færseth kan høres her:

   Det klikker for John Færseth:
   https://www.youtube.com/watch?v=EnGZ_MLwi00

  • Norgespartiet representerer vel for Færseth en trussel mot det etablerte oligarkiet/samfunnseliten i Norge som han selv oppfatter som seg selv som en del av?

  • Hvordan? Jeg trodde først at programlederen var ansatt på grunn av mangfoldsideologien – hun hadde jo en tydelig talefeil – men så viste det seg at det bare var fordi hun ikke kunne gjemme seg bak Færseth hele tiden og var nervøs. Legg merke til at hun bruker gammel mann som trumf-kort. Hvordan kan NRK holde seg med en verdi-børs megler som synes det er greit at penger kjøper innflytelse?

 2. Det er rart at imperialistane ikkje har betre utrusta karar enn Færseth å bruke i propagandaen. Debatten med Steigan på verdibørsen var rått parti. Det som er uforståeleg er at NRK køyrer fram ein slik primitiv figur som Færseth.
  Kva er det med NRK?

 3. John Færseth er en av ledere i landets Trollfabrikk. Må takke Steigan for å satt denne udannede mannen godt på plass i landsdekkende Nrk. Grunnen til at han overhodet slipper inn i landets ledende mediekanaler er mest sannsynelig fordi han tilhører de geopolitiske manipiluerte kreftene fra USA. Ingen kan være i tvil om at både Norge og Europa er under farlig angrep fra disse «fake news» kreftene som styres stort sett av de farlige lobbykapitalistene fra USA.

  Det er verd å se film her fra 1917 ved BalFour Declaration, der den Zionistiske adel ‘kuppet’ det engelske imperium, før de kuppet lobbyen i USA. Hvordan dette ble gjort kan ses her i film som gikk for to uker siden på Al Jazerra:
  http://www.aljazeera.com/…/balfour-declaration-100…

  Zionistene i USA har også fått lettlurte norske politikere med på en politisk korrupsjon verden aldri tidligere har sett maken til gjennom Trilateral Commissition og Bilderberger. Det private våpen-kartellet som styrer «deep state» til å tro at vi er alierte, men sannheten er kort fortalt at Norge har blitt lurt trill rundt.

  Disse geopolitiske bank-losjene med G7, G20, Bilderberger som kun er politiske lureverktøy. De lurer våre toppledere inn i Big VåpenBusiness som kun få hender har innsyn i.
  Her en gammel filmsnutt av Gro Harlem Brundtland, Bilderberger og den høyt adelige Lord Rothschild:
  https://youtu.be/JMwnXJdW6Lk

  CIA og de store medier i Europa samarbeider om om å holde viktige opplysninger borte fra folket, men sper på med «fake news» omkring flyktninger og krig som også Steigan tidligere har skrevet om. Redaktør i Frankfurt Allgemine Zeitung gikk ut og varslet om samarbeidet med CIA. Han stod på lønningsliste til CIA i 17 år tror jeg det var. Han sier at mange av de store mediehusene i Europa er med i nettverket. CIA var i gang med Nrk tidlig i Erik Bye tidsepoke, fortalte han på tv husker jeg.
  Udo Ulfkotte del 2 først, fordi han her går rett på sak her:
  ​https://www.youtube.com/watch?v=yL8gYoVIAYk&t=258s​

  ​Udo Ulfkotte del 1 som innledning:​
  ​https://youtu.be/CRYF5OWgkcM

  Nrk syntes at saken om Udo Ulfkotte ikke hadde nyhetsverdi da jeg for lenge siden sendte dette til Nrk. Nrk viser tydelig tegn på at de holder viktige debatter unna folket.

 4. Neste gang du må forsvare bruk av kilder til Alex Jones, kan du si følgende: En mann som snakker på radioen i nesten tre timer hver dag, og har kilder som den amerikanske presidenten, politiske aktivister som først har avslørt kjente og godtatte sanngjerninge som ikke kan benektes. Det er ikke bare et argument, det er sant som dagen er lys. Kjør på Steigan. Styrken din er nettopp, at du kombinerer perspektiver fra venstre og høyre for å få et nøyaktig bilde av realiteten!

 5. Færseth er en løpegutt og lakei for globalistene, dvs den politisk korrekte pressa samt EU-politikerne.
  I desperasjon, ettersom kartet hans ikke stemmer med terrengert, forsøker han febrilsk å finne et nytt terreng han kan bruke kartene sine på.

  Utgått på dato, enda en som ikke har oppdaget at Berlin-muren har falt og at den strategiske situasjonen ble snudd på hodet. Og når kartet ikke stemmer med terrenget melder desperasjonen seg, både hos løpegutter og oppdragsgivere.

 6. Noterte meg at Færseth stempla Saker-bloggen som «antisemittiisk». Av alle artiklane som er delt på den nettstaden handlar langt dei fleste om andre saker enn Israel, men mykje om «imperiet». Færseth greier å forenkle grovt. Det verste eg kan skulde Saker for, er ei «antirevolusjonær haldning» i synet på den russiske revolusjonen. Men dette tonar han ned.

 7. Jeg er lei av å høre Færseth , og andre tyte om at dette med NWO er en ‘konspirasjon’ som gærne folk ynder å snakke om .
  NWO er ingen konspirasjon men en religiøs doktrine med fundament i de abrahamske religioner !
  Dette har sin grobunn i messianske profetier som har kuliminert i den siste verdensreligionen Bahai.
  http://bahaiteachings.org/one-language-and-one-world-government
  Det kan hende at noen har snakket om dette før i historien og at det har ført til ‘antisemmitisme’—-
  Men vi kan ikke la være å legge frem dette fakta for det.

  • Seriøst, du burde lese mindre av super spekulativt stoff, du har det meste opp ned i din forståelse av verden.
   NWO og Bahai har aldeles ingenting med hverandre å gjøre. Messianske profetier er det flust av i bibelen, i både gamle og nye testamentet.

 8. Takk for gode innspill om debattform! Det å stemple meningsmotstandere som konspirasjonsteoretikere og bruke guilt by association eller bruke karakteristikker framfor argumenter er blitt svært vanlig. Det er ufint og flere burde reagere på det. Når NRKs programleder ikke har mer å bidra med enn å gjenta til det kjedsommelige at hun mener det foregår en demonisering av Soros, og ikke klarer å stille et kritisk spørsmål den andre veien, sier det også en del om dagens detbatt: Journalister har gått fra å belyse og formidle til å synse. Det var godt å høre på deg i denne debatten, Steigan!

 9. Færseth er helt kunnskapsløs om det saklige og kan rett og slett ikke tenke. Han trekker slutninger uten å vise noe som helst som underbygger hans standpunkter.

  Hvorfor inviterer NRK en slik person?

 10. Det er rart at ikke media fangetr opp at Færseth er medlem av den sataniske Sexkulten OTO. Flere store aviser og magasiner bruker betegnelsen «satanisk sexkult». Jeg har selv sett OTO Norge rekrutere mindreårige på Facebook. Ei 15 år gammel jente spurte om å få komme, men siden hun var mindreårig ville de ha med lapp hjemmefra…

  Skulle foreldrene sjekke OTOs hjemmeside gis det inntrykk av noe katolsk lignende greier, men sjekk videre.

  De dyrker også Alistair Crowley som den nye tids profet (vannmannens tidsalder) omtrent vår tid. Deres motto er; Gjør hva du vil, skal være loven. alt skal bli tillatt, og prisen er total overvåkning.

 11. Endelig ble en av disse folka fra skepsis-miljøet som roper k-ordet så snart noen kritiserer makteliten sine politiske agendaer og personer konfrontert med sin mangel på ordentlige argumenter. De møter sjelden til en ekte debatt – og nå vet vi hvorfor, fordi det går slik som dette. Takk, Steigan, dette var oppløftende og som ren terapi for oss som nesten hadde gitt opp håpet.

 12. […] I diskusjonens løp ble også jeg nevnt. Og jeg ble nevnt i en usaklig sammenheng. Nå er jeg ikke så uvant med det. Det samme skjedde i Verdibørsen da din kollega Aase Cathrine Myrtveit lagde et 19 minutters innslag om «Konspirasjonene om George Soros» med skribenten John Færseth. Vi kritiserte dette programmet på steigan.no og Myrtveit tok kritikken til etterretning og lagde et nytt program der undertegnede ble invitert til diskusjon med Færseth. […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.