Manchester og den islamske statens krig mot Europa

45

Den islamske staten har tatt på seg ansvaret for terrorbomben som ble sprengt under en konsert med Ariana Grande i Manchester om kvelden 22. mai 2017, melder internasjonale pressebyråer.

På Twitter er det lagt ut ei melding som skal stamme fra IS.

Den sier:

Med Guds (Allahs) nåde og støtte har en soldat fra Kalifatet lykkes i å plassere eksplosiver midt i en samling av korsfarere i den britiske byen Manchester, som hevn for Guds religion, for å terrorisere mushrikin (de vantro) og som svar på deres overgrep i muslimenes land. Eksplosivene ble detonert på den skamløse konsertarenaen, noe som førte til at 30 korsfarere ble drept og 70 andre såret. Og det neste som kommer vil bli enda mer alvorlig for dyrkerne av korset og deres allierte, hvis Gud vil. Priset være Gud, skapelsens herre.

Angrepet rammet barn og ungdom, som altså er å betrakte som «korsfarere» i jihadistenes ideologiske verden. Igjen er verdens «ledere» sjokkerte. Hvis de med det mener overrasket, kan de umulig snakke sant. Det er jo velkjent at Den islamske staten ønsker å gjøre akkurat dette igjen og igjen. De fører assymetrisk krig mot Europa og bruker metoder som dette for å oppnå sine mål.

Jihadistene har en klar strategi

De har også vært ekstremt tydelige når de har forklart hvordan de vil føre denne krigen.

Som jeg har skrevet tidligere:

Den islamske staten fører assymetrisk krig. Den kan ikke stå seg mot russiske bombefly. Men den kan sende krigere til å drepe hundrevis eller tusenvis av ubeskyttede sivile i vestlige byer. Det de ønsker er både å terrorisere oss vantro og å hogge ei branngate mellom vanlige muslimer i vest og resten av befolkninga. De ønsker å skape hat og utestenging av det muslimske mindretallet, fordi det vil øke deres eget rekrutteringsgrunnlag. De har neppe noen tro på at denne strategien vil vinne over noe flertall av muslimene på deres side. men for dem spiller det ingen rolle. De muslimene som ikke godtar deres salafisme, er etter deres syn like vantro som oss andre, og kanskje verre, siden de regner dem som frafalne. I likhet med oss kuffar fortjener de også å dø. Paris-massakrene rammet også muslimer.

Derimot kalkulerer de med at en konfrontasjon vil skape tilstrekkelig mange fanatiske rekrutter til at IS får oppfylt sitt behov.

IS har sagt at de vil terrorisere våre byer og drepe for fote. De har begynt. De har sagt at dette bare er første trinn i en stor storm. Vi bør gå ut fra at de vil fortsette.

IS har sagt at de vil gjenreise kalifatet. De har begynt. De har sikret seg store områder i Irak, Syria og Libya. (I Libya opptrådte jo som kjent Norge som deres flyvåpen og de som vårt infanteri.) Vi bør gå ut fra at de tenker å fortsette slik de har sagt.

IS har ikke gjort noen hemmelighet av at de ønsker å ramme enhver «vantro» i islams navn. De har også gjort det helt klart at de ønsker å føre sin jihad på europeiske gater og i europeiske byer. Det er ingen grunn til å tvile på at de mener alvor. 

Jihadistene er våre allierte

IS er en fremmedlegion som er finansiert og væpnet av arabiske oljediktaturer. USA har vært fullstendig på det rene med at intervensjonskrigen i Syria ville føre til opprettelsen av et jihadist-kalifat og Tyrkia har vært det fremste baklandet for jihadistene og deres viktigste kilde til inntekter via illegalt oljesalg. 

Derfor er det ikke riktig å se på disse terroraksjonene som enkeltstående handlinger. De er en del av en strategi, og forutsetningene for dem er skapt av ikke minst det hodekappende diktaturet i Saudi-Arabia. Norge er også medskyldig gjennom vår direkte og indirekte støtte til jihadistene i Libya og Syria.

Britiske Telegraph skrev:

General Jonathan Shaw, who retired as Assistant Chief of the Defence Staff in 2012, told The Telegraph that Qatar and Saudi Arabia were primarily responsible for the rise of the extremist Islam that inspires Isil terrorists.

Regimet i Riyadh er den islamske staten som har lykkes.

Og etter at Trump hadde vært og bøyd nakken for eneherskeren og terrorsponsoren i Riyadh og lovt ham våpen til 110 milliarder dollar, kommer han ut og kaller de ansvarlige for bomben i Manchester for «tapere».

Men det er denne typen folk som er USAs fremste redskaper mot Libya, Syria og Jemen. Der kalles de «opprørssoldater», slik Dagsrevyen 21 gjorde. Det er først når de samme folkene tar seg en tur til Europa for å gjøre det samme hos oss som de allerede gjør i Syria, at de skifter navn til terrorister.

Og snart kommer det vel igjen en kronikk fra Frank Rossavik, som forklarer oss at slik terror som I Manchester, er noe vi må lære oss å leve med. Eller en venstreliberaler som forklarer oss at terroren «ikke har noe med islam å gjøre» og at det tross alt drepes mange flere i trafikken hvert år.

Til neste gang det smeller. Er det ikke på tide å innse at jihadistene fører krig i våre gater, konsertlokaler og våre offentlige rom, at de har gjort det lenge, og at dette er en del av en gjennomtenkt strategi?

 

 


Selskapet Mot Dag AS er nå formelt stiftet og vil være eier av nettstedet   steigan.no. Vi holder på med å tegne aksjer, og vil du være medeier, kan du tegne deg nå. Her finner du tegningsdokumentet. Konto for innbetaling av aksjekapital er 9001.29.79990.

KampanjeStøtt oss

45 KOMMENTARER

 1. IS har produsert en del videoer som har vært viktige brikker i deres markedsføring. Meddelelser via internet har både hatt stor betydning og stor virkning. For ikke lenge siden undersøkte noen koderingen på noen av dem og fant ut at de var produsert i Israel. Skulle ikke undre meg, om ikke også videoen som bekjentgjorde terrorangrepet i Manchester ble produsert i Israel. Jeg håper noen har tid og innsikt nok til å finne ut av dette.

 2. Trolig nok en «terrorhandling» bestående av skuespillere og lekebombe – ingen drepte. Men vi får vente å se, da det er overvåkningskameraer over alt på slike steder, de vil vise hva som virkelig skjedde. Eller, forresten, de har en lei tendens til akkurat å være skudd av når noe slikt skjer.

  ISIS er Israeli Secret Intelligence Service, Ariana Grande er konvertert til kabbala, nummerologien viser til frimureriet (som består av «jødisk» symbolisme), wikipedia kommer med info om «bomben» 13 minutter etter hendelse, politiet melder om antall «skadde og drepte» i løpet av minutter, det ble informert at det ble bruk en «improvisert bombe» noen timer etter på (hvordan vet de dette), osv osv. Dette var like «fake» som det som skjedde 22. mars i London – hmm, 22. det også…

 3. Og så er det vel grunn til å gjenta igjen og igjen: Om USA, Norge & co vil redusere terrorrisikoen i Europa og USA, så må dei trekke ut sine eigne militære styrkar frå Midt-Austen og Afganistan og stanse økonomisk og anna hjelp til åpne og fordekte jihadistgrupperingar. Så kan dei heller bruke ein del milliardar på gjennoppbygging – eller krigserstatning – til sivilbefolkninga.

  • Det – at «vi» må slutte å ale opp jihadister på alle vis, praktisk, økonomisk, de facto politisk – er faktisk det viktigste poenget i saken, og ligger bak alt det riktige Steigan skriver:

   «Vi» i USA-NATO må – for å få slutt på terrorkrigingen mot og i egne land – slutte å selge våpen til disse syke, vestlig opprettet/støttet arabiske regimene (S-A, Quatar o.a..), regjeringer som styrer støtten til krigsorganisasjoner (IS) som igjen de facto kriger mot alle vantrop hvorsomhelst og hvordansomhelst.

   Vesten kriger med seg selv i en helt direkte realitet – via krigsorganisasjoner og hærer startet og støttet av allierte araberstater. Dog betalt og væpnet av Vesten. – Til glede for Vestens og verdens våpenselgere, samt undertrykkere som ønsker å holde folks handlinger pent og pyntelig styrt av frykt.

   Slik er tilstanden. Der er vi. Men vet vi bedre om det enn før, og kan lamme med eksponering mer enn før – trolig.

   • Vi må slutte å gå rundt grøten heter det. Ale opp islamister. Hva prater du om?
    Hvem Aler opp hvem?

    Terror finnes mest i media. Røyk og speil het det i gamle dager. Du er på villspor sammen med de som tror radikalisering er største trusselen.
    Våkne opp.

    Innvandring og terror er to forskjellige saker.

    Terror er peanuts i forhold til slavene vi kan bli, dersom politikken som kjøres nå foResetter.
    Vi må gjøre som Polen og Slovakia. Skjønner du ikke noen ting?

    • Noen av oss blir litt oppgitt over konspirasjonsTeoretikerne, og knapt nok det, som velger å gjøre som strutsen, eller de går rundt grøten. Vi er konspirasjonpraktikere på den måten at vi etter mange år kjenner lusa på gangen:
     «Egentlig er jeg så drittlei denne organiserte kriminaliteten at jeg ikke hadde tenkt å skrive noe om hendelsen. Det dukker imidlertid stadig opp omtaler av «terroren» som provoserer meg akkurat nok til at jeg allikevel lager en sak.»

     http://www.jostemikk.com/manchesterterroren-samme-gamle-visa/

     • Takk til royalrealityblog sin post. Du har hverfall vist at meste har skjedd 22 mai..22 døde,22 år gammel bomber. Dette er et hån mot oss. Folk går 5 på….

      22 dør 22 mai 22 år gammel
      Give me a break…..???
      Sikkert tilfeldig…..
      Å ja det er is is som drepte 22 stk med din 22 år gamle robot.

      http://www.jostemikk.com/manchesterterroren-samme-gamle-visa/

      Det er så mange som feiler i å se sammenhengen..ska ikke si at jeg er sikker på alle detaljer men hovedtrekk ser jeg lett.

      Jeg har vært ydmyk i mange år mot media. Den er over nå.

      Denne hendelsen har så mange falske nyheter rundt seg…

      Det er blitt brukt fake bilder av missing personer. Et kjapt søk på Google med Manchester fake terror og det er 20-30 om ikke 50 talls artikler

      De er blitt avslørt men det er utrolig mye jobb i å si at… Nei denne personen er ikke savnet. 2 av disse artiklene har jeg lagt inn på denne lenken før..lengre opp.

      Folk har brukt denne hendelsen til å spille på folks følelser og fått 14,000 retweets av en person som ikke er savnet

      A F.. jeg sku ikke kjørt så hardt på til å begynne med. Litt dumt for ikke lett å få med seg alle på min teori da.

      Neste gang du er i England.. Hør litt med folk på gata.
      Men hvordan skal man klare å avsløre de største hemligheiter… De er Too big to fail

    • Wow. – Definitivt en av de «andre» !-)

     «Terror finnes mest i media. Røyk og speil het det i gamle dager.»
     – Gjort noen enkle virkelighetstester i det siste? Sjekket internasjonale medier opp mot synene dine? Eller får du info kun fra «andre» ?-]

 4. Er Steigan klar over at Manchester bombingen , er mer eller mindre feilaktig opplyst. Det var et smell, men hvor er alle kroppene og den store eksplosjonen osv. ?? Det finnes ikke etter 15 timer med videos.

  Blod, rester, og alt som må til for å ødelegge 100 folk til sammen. Ja kom igjen kjør debatt fra nå!! Jeg er klar.

  Det er foreløpig ikke bekreftet fra offisielt hold at IS står bak eller at gjerningsmannen var inspirert av IS

  Jeg synes Steigan nå bør vente litt med å fyre opp under.

  • Last night’s appalling events in Manchester once again force every reasonable person on the planet to think beyond facile soundbites about why these atrocities happen, and how the élites in the West respond to them. This post is about one disturbing aspect of government reaction over the last twenty-four hours. It raises questions, but is unable to provide answers. I don’t apologise for that. I suggest only that this latest tragedy offers disturbing evidence of a cancer in our midst: the belief that denying hate – and manufacturing fake hate – will create a society based on mutual respect. […] It was about the most blatant example of information-shutdown I’ve witnessed on British soil. I’ve witnessed far more spectacular examples – in Greece, for example, and Spain – but not on this scale in the UK: it was obvious someone had said, “Don’t show anything until we’ve seen it first.” The Slog – the antidote to ideologies, 23 May 2017. MANCHESTER ATROCITY: Pixcelating the horror won’t solve anything.

   • Olav . Nå må du lese deg opp litt på hva som skjedde i går. Han Ward som laga den skjønner ikke noe. Han spiller på et bilde.

    Hvor er hendelsen???

    • Om det så hadde blitt vist videoer av massakrerte mennesker, istykkerrevne kropper og gråtende, hulkende skrikende alvorlig skadde og lidende, ja så ville sånne som deg påstå at det dreier seg «crisis actors» osv. Så ville du kommet med tilsvarende kommentar om at man kun «spiller på». Når noen kommer med slike kommentarer som du gjør her har jeg for min del alltid som utgangshypotese at det mest sannsynlig dreier seg om folk som driver med «trolling» og/eller som bevisst er ute etter å svekke et nettsteds troverdighet, sekundært at det dreier seg om personer med såpass alvorlige mentale problemer at de lider av vrangforestillinger og faktisk tror på det de selv skriver. Var det opp til meg så hadde kommentarer som dette blitt fjernet for å verne om nettstedets troverdighet.

     • Olav. For din egen skyld…eller bare generelt hvis du er interessert i å ta ting videre.
      Sjekk ut mer. Jeg får støtte for mine meninger her.

      Det er 21,000 tilskuere med mobiler.
      Hvor er materiale?

      Vet du egentlig hva som skjer når 100 mennesker går i lufta…??
      Det skapes enorm energi og gult / rødt lys. Det er ingen som har sett det.
      Dette er skuespill.
      Det var ingen eksplosjon inne.. Den var utenfor.
      Det var et lite lys

      Hvor er krateret???

     • Uten å gå videre inn på alternative forklaringer på hendelsen … Olav:

      Fy. Prøv å ha såpass tiltro til folks egen vurderingsevne at de selv kan få vurdere seriøsiteten uten at det skal forhåndsmodereres bort det som ikke passer med narrativet eller evt. oppfattes som paranoid sludder av 9/10 lesere. Sånt overlater vi til Facebook og de store, maktslikkende mediene. Nettstedets troverdighet blir ikke større av fryktsom sensur, snarere tvert imot. Det blir bare forfengelighet på vegne av den borgerlige snusfornuft.

      Det er en smule skremmende at det skal være så lett å påberope seg en enkel sannhet om saken uten å engang ville se nærmere på andre kilder og teorier enn de som presenteres av medier vi VET ljuger så det renner til oss om mange andre viktige ting – for deretter å ta til orde for mer sensur av avvikende oppfatninger. Du vil garantert finne støtte for en slik policy hos alle som foretrekker at makten og dens medie-medløpere får kjøre sitt spill uten innblanding eller mer innsyn enn de til enhver tid måtte anse passende for en befolkning som skal gjetes som en flokk sauer.

      Hva man personlig måtte mene er ikke så relevant når det gjelder å holde åpent hus for alle slags meninger. Et konsensus vil som regel alltid utkrystalliseres på ethvert forum i enhver sak over litt tid, og avvikende meninger er ikke farlige å trykke eller lese så lenge det også er rom for argumentasjon og tilsvar. Sensur av annet enn virkelig harde personangrep og drapstrusler/ -oppfordringer tar seg fryktelig dårlig ut i en nettavis som har bygget opp et ry som uredd kritiker av midstrømsmedienes konforme papegøying av maktens evangelium til enhver tid.

      Jeg forlanger ikke at noen skal tro på false flag ops, crisis actors og rigging av mediedekningen, det er i så fall en løgn så stor og frekk som man kan få den. Men det er da også oppskriften på å få oss til å tro på slike: Gjør dem store, gjenta dem, og kjør showet tilsynelatende i fullt dagslys. Som også politiets erfaringer fra avhør gjennom alle år slår fast: Folk er ELENDIGE vitner når noe dramatisk har skjedd. De rører fryktelig med hva de har sett og ikke sett eller hørt, og for de flestes vedkommende er vitnemålet null verdt. I rettssaker regnes vitneprov som det svakeste bevis, og tillegges ikke alltid noen vekt overhodet, dersom ikke mange sier akkurat det samme.

     • Jeg har ikke noe imot forestillinga om crisis actors. White Helmets bruker jo det ganske effektivt. Men jeg seg ikke rasjonalen i å bruke et så komplisert konsept i tilfeller som Bataclan og Manchester. Forestillinga om crisis actors bygger jo på at det finnes noen «onde» (som Trump ville ha sagt), som lager en falsk hendelse for å skremme oss til å godta deres onde planer. Og sånt skjer. Men hvis de er så «onde», hvorfor skulle de bruke en så uhyre komplisert logistikk når det er mye lettere å få en hjernevasket fanatiker til å sprenge folk i lufta? For å spare menneskeliv? Skulle disse onde planleggerne bry seg noe om det? Det er billigere, enklere å regissere og mer garantert effektivt å gjøre «the real thing».

     • Jeg er vel tilbøyelig til å være mest enig med Pål her. De som kunne være interessert i å evt. iscenesette noe slikt for å bende opinionen og gi åpning for allverdens fasciststatstiltak på vegne av den økonomiske eliten som utgjør toppen av pyramiden, trenger dessverre ikke å ty til teatrale virkemidler. Det er bare å legge til rette og vente på at det skjer av seg selv, så og si. Islamistisk brutalitet og offervilje er reéll nok, det er bare om å gjøre for imperiale krefter å beholde et overordnet perspektiv på hva som tjener ens sak på sikt og hva som ikke gjør det. Graden av kynisme og Macchiavellisk, instrumentell tenkning er ikke mindre enn ved bruk av rent juks, snarere tvert imot.

      Men jeg kan ikke trekke noen som helst konklusjon her. Jeg vil også gjerne se litt mer live shots og makabriteter, for å si det rett ut, før jeg føler at vi helt kan ekskludere noe.

     • Blant de mer interessante tingene man uansett kan lære av memet om false flag ops og crisis actors, er at memet finnes. Og at det er grunner til at det finnes og lever i beste velgående. Uansett hvor nøktern, skeptisk, tørr og fantasiløs man måtte påberope seg å være, kan knapt noen nekte for at det skal mer til enn noen ytterst få virkelig sinnslidende personer med vrangforestillinger her i verden for å bevirke en slik utbredelse og aksept for slike forestillinger som nå er tilfellet. Myndigheter og medier har selv bidratt til å blamere seg og nærmest pulverisere sin egen troverdighet gjennom generasjoner, og nå er det blitt såpass nok for enkelte at de har snudd verden nøyaktig hundreogåtti grader på huet og tar for gitt at ALT i nyhetene er rent dikt og forbannet løgn. Jeg klandrer dem ikke, men forsøker å holde et øre åpent for hva som kommer fra våre opp-ned-hengende venner. Det kan umulig bli færre gullkorn derfra enn fra Storebror i hvert fall.

     • ⒶF,

      det André gjør er jo nettopp å presentere sin egen «enkle sannhet» uten noe tegn til å ville stille spørsmål ved den. Han fastslår at det «er skuespill». Jeg syns det er en hån mot ofrene. Skal jeg evnt måtte reise avsted til England for selv å sjekke om det faktisk finnes ofre, og undersøke der om det ikke bare dreier seg om folk med amputerte ben og armer som utgir seg for å ha blitt skadet av en bombe i Manchester ? Kunne jo kanskje henge meg på noen av begravelsene for å sjekke at det ikke bare «er skuespill» ? Makan.

      Jeg er forøvrig helt åpen for alternative forklaringer. Det er feks alltid mulig at slike angrep er fremprovosert av infiltratører fra etteretningstjenester eller andre aktører slik tilfellet feks var i Italia under «blyårene». Men påstår man at det hele «er skuespill» så får man i det minste legge frem noe mer konkrete indisier slik tilfellet har vært med videoer fra Syria der det faktisk kan se ut til at samme barn har blitt brukt i flere iscenesettelser.

     • Olav,

      Skråsikkerheten får stå for Andres egen regning. Jeg er vel blitt så vant til formen, og vet at temperamentet og nettopp skråsikkerheten blant mange av de mer ihuga konspirasjonsorienterte ofte er sånn. Og at forholdet til og vekting av dokumentasjon ikke alltid er mer ryddig der i gården enn hos MSM. Så jeg bare trekker fra og legger til selv og låner tanker her og der etter eget forgodtbefinnende, med en forsøksvis ydmyk erkjennelse i bånn av at det tross alt er veldig mye jeg ikke kan vite.

      Men jeg klarer ikke å la meg provosere eller plage av hverken urimelige teorier eller skråsikkerhet, livet er for kort. Live and let live. Ta det meste med godt humør og smak uten frykt på de rareste frukter. En gang innimellom kan man få seg en overraskende opplevelse, ellers er det bare å gå videre. At det skulle være en hån mot de etterlatte … vel, jeg skjønner hvorfor du sier det, og allerede i dag burde det være klarere for de fleste av oss at her er det oppriktig sønderknuste pårørende ute og går. Som du sier, reis evt. til England og overvær en av begravelsene … Men jeg håper og tror ikke det trenger å være en hån likevel, det går litt på dette med intensjon. Jeg tror ikke det er ment sårende fra noen overfor noen, og dersom det er helt på jordet, ja så er det jo bare det, og har knapt kraft til å være en hån.

     • Ps:
      Men jeg tar jo knapt noe som helst alvorlig lenger, medmindre det ramler ned i huet på meg. Det er ikke for å kunne være hverken morsom, uansvarlig eller makelig anlagt, selv om alt sammen er kult nok i seg selv. Jeg får det bare ikke til lenger. Så jeg er nok en dårlig målestokk på hva som er anstendig eller en hån. Det sies at en kyniker egentlig bare er en desillusjonert idealist. Det er vel noe der.

    • Følg med litt bedre – BBC er et greit sted:
     «Mr Burnham told Newsnight a decision had been taken to adopt a «cautious approach» to making information public, «and yet the first reports were coming seemingly out of the United States».»
     Jf. http://www.bbc.com/news/uk-politics-40038630

     [Reposting – same shot, new place :-]

  • Samme her. Har lett og lett finner ingen filmer som antyder til noe som helst. Ikke en kinaputt er fyrt av en gang! Men folk går fem på! Og da spesielt folk eg trodde var ute etter sannhet faller på som fisk! Ikke bra…

    • Eg leser ikke ett eneste ord Fra den Zionist blekka. Og dessuten så er det ikke ord eg leter etter men lik, blod og sprengte inventar.. Er eg intrisert i skuespill så ser eg indiefilm ikke BBC!

 5. Både namnet på gjerningsmannen (Salman Abedi), og namn og bilete av ei rekkje av ofra, er ute i media no. Det tyder at NOKO har hendt der, og at identifiseringa av sakna og daude er i full sving. Dermed er det meir og meir vanskeleg å tru at alt handlar om «crisis actors». Det forhindrar sjølvsagt ikkje at det kan vera snakk om falskt flagg.

  • Å lage identiteter er det letteste i verden visst du kan det. Det har ikke skjedd noe i England. Alle konserter blir filmet i tilfelle artisten vil bruke bilder senere i en musikk video. Pluss sikkerhet osv. Men det finst ingen filmer? Bare en haug med folk som spiller så dårlig skuespill at man blir kvalm og forbanna når deres Grining begynner uten tårer og ofte med ett stygt smil om munnen. Dette er syke mennesker. Og disse ofrene eller såkalte ofrene er horer og horebukker som gjør og sier alt for penger og 15 min fame.

   • Her er et greit utgangspunkt for evt. å sjekke selv.

    https://www.nrk.no/dette-er-ofrene-i-manchester-1.13528451

    Det er såpass kontroversielt om noen skulle holde fast ved at disse er bløff, at jeg vil si at uten en tur til England der man opplever at begravelsene av disse ofrene ikke finner sted, er påstanden om at tragedien ikke skjedde nokså søkt. For alle som er ute etter en bekreftelse på den grenseløse kynisme som ligger bak vestens medskyldighet slik jeg tolker den inn i bildet, burde det at folk dør på ordentlig være mer enn nok, enn si mer unødvendig tydelig enn noen iscenesatt jukseterror noensinne vil kunne bli. Og kokkelimonke med etterretnings- og myndighetsorganer kan jihadister godt bedrive uten at terroren som sådan er fake.

    • Det er kontroversielt dette med å si at drt som står på BBC og div msn media er ikke reelt.
     Sett i lys av merkelig media dekning og ingen videor har de selv avslørt seg for de våkne av oss.
     Jeg har vist,og de som ikke tror på dette inne her har vist nok,for meg.

     Naturen er perfekt den trenger du ikke forklare. Den som ser manglene ser svaret

     Ha en flott flott helg i denne beste og eneste verden 🙂

     • Njæ, vi er enige om at BBC og div. msm ljuger og har en viktig rolle i desinformsjon og manipulering av sannheten slik den presenteres for hjemmepublikum over alt. Det er mer måten de ljuger på vi kanskje ikke er helt enige om.

      Dårlige hensikter og utstrakt vilje til både bedrag og alt som verre er, er vi helt sikkert også enige om at våre øvrigheter, skjulte som åpenbare, har i bøtter og spann. De går selvfølgelig overhodet ikke fri fra noen mistanker på grunn av sine edle motiver eller hederlighet.

      Men hvorfor skulle de trenge å rigge en slik forestilling? Er det en ting jeg tror du kan stole på, er det at det dessverre er helt reélt at et stort antall unge muslimske menn i dag til enhver tid går rundt som usikrede granater, bokstavelig talt, og vil være motivert for og i stand til å ofre livet i slike blodige aksjoner. Årsaken er sammensatt, og diskusjonen omkring fenomenet rommer forlengst hyllemil. At ulike myndighetsorganer og etterretningsmiljøer, særlig vestens og vestens såkalte allierte har fingrene borti det rattet for å stimulere til mest mulig av det på mange måter er det ingen tvil om, og dette kommer det gode bevis for stadig vekk for tiden, i form av f.eks. Wikileaks-avsløringer og usjenerte uttalelser fra sentrale aktører, militære og politiske, som holdt opp mot begivenhetene gir mening.

      Jeg har heller ingen problemer med å tro at visse av aksjonene kan være mer enn stimulert på litt vilkårlig basis av etterretningsmiljøene, men faktisk planlagt og gjennomført ved bruk av bare halvveis innforståtte selvmordsbombere eller attentatmenn som handler ut fra en egen, mulig metafysisk agenda. 72 jomfuer kan fremdeles være en akseptabel betaling for et hjernevasket sinn, selv om det kan virke som en vits for oss.

      Jeg skulle egentlig ønske det var som du sier, for det ville innebære mindre direkte menneskelig lidelse der og da enn om folk blir sprengt i fillebiter.

      Jeg regner med at det ligger raust med prestisje for en god konspirasjonsteoretiker i å aldri innrømme å kunne ha gjort ting litt mer komplisert og eksotisk enn de kanskje er, og forventer ikke at det skal skje nå heller, men registrerer at du avslutter diskusjonen for din del med å slå fast at den som ikke tror på det du sier har «vist nok for deg». Hvorfor må de med de mest outrerte meningene støtt være de mest krakilske og sinna? Denne smått foraktfulle og arrogante holdningen overfor folk som tar deg alvorlig nok til å tenke over hva du sier, prøver å være fordomsfrie og behandler deg og dine synspunkter med respekt, bør du spare til noen andre som fortjener den bedre. Og det likner en dårlig forsvarsposisjon å true med å stikke av med en hånlig kommentar til idiotene dersom det stilles ytterligere tvil.

      Jeg skjønner at for deg er f.eks. den videoen med sammenlikning av bilder/ video av noen småjenter et ugjendrivelig bevis på en rigget forestilling med skuespillere i rollene som ofre. Den er ikke det for meg, men den bekrefter det du har bestemt deg for, og derfor vil du være mer tilbøyelig enn meg til å tillegge den større vekt. Det er sånn vi er skrudd sammen alle sammen, jeg også. Og du kan ikke forvente at jeg skal dra til England og plage de pårørende i diverse barnebegravelser for å kunne gi deg tårene deres på et norgesglass. Men ikke vær blærete med så kontroversielle meninger i hvert fall, det kler deg overhodet ikke, og hvis du synes vi fortjener det kan vi sikkert begynne å bli mindre høflige tilbake også, slik at du får bekreftet hvilke kjipe idioter vi er her, og får en ny grunn til å slå fast at vi er dumme og du er blant de få utvalgte som ser.

      Hadde jeg vært hakket mer paranoid enn jeg er, ville jeg sagt at du må være en agent i kommentarfeltet. Ikke troll, men agent med oppdrag å lede kritikk og etterforskning inn på blindspor, eller gjøre hendelser som dette mindre alvorlige enn de er – hva nå det skulle være godt for. Men jeg tror jo ikke det, jeg er sikker på at du er ekte vare. Men vær klar over at du faktisk like gjerne kan leses sånn.

      God helg ønskes oppriktig tilbake. Den beste og eneste verden er større enn mange tror.

      NO GODS – NO MⒶSTERS

     • Jeg er enig i , at jeg er litt arrogant på spm om hva som skjedde der.

      Utfra det vi vet i media og alt manglende dekning fra norske medier, så kan du lure.

      Når en så stor hendelse skjer,som en giga eksplosjon midt i Manchester 100 skadde og døde så genererer det så mye oppmerksomhet, med 21,000 tilskuere og sikkert 10,000 stk av folk boende rundt alle med mobiler..hvor er materiale?? Det finnes ikke, fordi det ikke skjedde. Det er verdens letteste oppgave å gjengi noe som faktisk skjedde som dette hvis det skjedde..!!!!
      Alle hadde lagt ut noe, det hadde vært sjukt mye oppmerksomhet. Det er ingen oppmersomhet rundt dette.
      Kun noe hykleri i vg, og de avisene i england og noen bilde kulasjer med de omkomne. De spiller på følelser hos folk.

      Det er ingenting fra vanlige folk som var der.. Du må våkne litt mer enn du har gjort. Du er veldig kritisk og meget god. Jeg veit at dette her høres sjukt ut,men det er hvertfall min oppfatning. Jeg har kommet langt mener jeg selv da.

      Tenk litt igjennom det du……svar meg på den! Det eneste som er i media er noen bilder av folk løpende ut fra en hall.

      Tidligere CIA sjef wesley snipes, sier at al qaida og osama bil laden aldri har vært et problem. Det er USA som har laget problemet selv, de kriger mot seg selv. Tenk litt på det du.

      Jeg tror ikke terroren skjedde der, og jeg synes at det er enda mer alvorlig at myndighetene bare kontrollerer hva du skal tenke og føle. Det kalles Psykologisk krigføring, det er det som skjer.
      22 år gammel,drepte 22 stk, på 22 mai. Hvordan får du det til å stemme hos deg? han drepte 22 stk personer med en bombe. En bombe…ja! Den kan du stille inn på hvor mange du skal ta livet av..ja riktig!!

      Lykke til med å forklare den.

      22mars skjedde det noe i London, terror der også.
      22 mars i brussel.
      22 juli norge…

      Du er en artig kar 🙂

      Ang det du sier at jeg leder folk på villspor, jeg oppfordrer jo folk til å se hva som virkelig skjer jo…ta en reality check.
      Folk er så opptatte med sitt og seg i tidsklemma at man ikke får dypsykket, men jeg føler du får gjort det.
      Jeg sluttet i min fast jobb for 4 år siden og jobber for meg selv, + hadde en hendelse som snudde opp ned på mitt syn.

      Media kontrollerer hvilken realitet som er utenfor stuevinduet vårt via internett + avisene… De kan bare holde på. Snart ingen som tror på det tullet.

      Godt vi er enige om jorden 🙂

     • En anna ting AF.
      Ser du ikke overskiften på artikkelen, 100 CRUSADERS killed.. Korstog folket. De kaller oss korsfarere i denne sammenhengen. Hva har du å si?

 6. Det er egentlig litt misvisende å betegne IS som en terrororganisasjon. IS er en sunni-muslimsk organisasjon med basis i en salafistisk ekstrem tolkning. Det riktige er at denne organisasjonen utøver terror.

  Organisasjonen er satt sammen av frivillige sunnimuslimer, fra flere land, ikke minst europeiske. Soldatene finansierer langt på vei seg selv via tyverier og handel med slaver.

  Et hovedmål for organisasjonen er åpenbart å erobre land fra dem som er definert ut som vantro, hovedsakelig sjiamuslimer, men også mange kristne har blitt massemyrdet.

  Selv om det ikke finnes noen åpne koblinger til de arabiske sunnimuslimske landene, er slike koblinger grundig avslørt, og blant annet presentert her på bloggen.

  IS kan nok bli offisielt nedkjempet, men tilsvarende aktører, med samme mål og mening, vil dukke opp på nytt. Dette er egentlig ikke noe man kan fjerne med våpen, for det er snakk om en relgion, eller et ekstremt verdisett med åpenbart appell til mange. Problemet befinner seg inne i menneskers hode.

  Et viktig tiltak mot IS ville derfor vært å stenge ned de utklekkingsanstalter hvor hjernevasken foregår. Spesielt de som finansieres av Saudi-Arabia. Men selv om myndighetene i europeiske land meget godt kjenner til disse salafistiske moskeene, får de fortsette sin tvilsomme virksomhet.

  Frykten for å komme på tverke med Saudi-Arabia, er altså større enn frykten for å skolere flere terrorister.

 7. Litt tankespinn:
  Er stormaktenes store frykt at IS eller Al-Qaida skal overta makten i oljediktaturene i Midt-Østen og deretter strupe oljetilførselen til Europa (og til USA etter at fracking eventyret går mot slutten)? Dette vil bety økonomisk kollaps i den vestlige verden, det ser ut som vestlig realøkonomi stagnerer når oljeprisen overstiger 90 dollar fatet.

  Det ser ut som alle oljedikaturene er veldig gode allierte med vestlige land og har vært det siden WW2. De selger sin olje i dollar i bytte mot USAs militære beskyttelse. Har disse land flere ben å stå på? Alternativet til å eksportere olje/gass er vel å eksportere sand? Og noen form for sjølberging kan det være vanskelig å få til bla i Saudi Arabia som er et slags forbryter-syndikat. Saudi Arabia har etter det jeg vet nå nylig sluttet med egen matproduksjon i landet (det blir for dyrt å destilere så mye havvann). Resulatet blir både stor oljeksport og stor import, og det er nettopp det vestlige land ønsker seg av oljeland. Isteden for egen matproduksjon satser Saudi Arabia heller på land-grabbing i Afrika. Dette er jo egentlig en imperialistisk linje kan man si. Og det er kanskje nettopp det som skjer nå, nemlig at Saudi Arabia satser på imperialistiske prosjekter både her og der (bla i Midt-Østen) for å overleve framtiden når de store oljeinntektene går mot slutten.

  Det var vel egentlig slik Saudi familien (dvs forbryter-syndikatet) kom til makten i sin tid med stormaktenes hjelp. Man prøver å gjenta tildlige tiders suksessformel. Enten støtter vestlige stormakter en slik imperialistisk politikk eller så bryter Saudi Arabia sammen med kollaps i verdens oljemarked som resultat. Mye av oljeområdene i Saudi Arabia er jo også bebodd av shiamuslimer, dette er også en kilde til ustabilitet i disse tider. En eventuell vestlig invasjon av Saudia Arabia frister nok ikke for vestmaktene når man ser på tilstanden i dagens Irak, Libya og Afghanistan. Det enkleste for vestlige land kan være å støtte oljedikaturenes imperialistiske prosjekt for på det vis å opprettholde oljeleveransene fra Midt-Østen.

 8. Da det nylig skjedde en terrorhandling i St.Petersburg,innkalte Putin ledelsen av Petersburg og andre ansvarlige til et lukket møte. Et møte mellom de innviede på kammerset,med andre ord.
  Men det lekket allikevel hva en rasende Putin hadde sagt,nemlig at «90% av terrorisme i verden styres av CIA».
  I kampens hete var dette kanskje en overdrivelse, men selv om 50% er et mer realistisk tall,er dette med på å slå sprekker i all mytologien om Islamsk Stat.
  Når Syriakrigen ikke lenger gikk på skinner for Nato og det «Arabiske Nato»,kunne vi i selveste DEBKA (israelsk etterretning) lese at prince Bandar,som var sjef for saudisk etterretning for cirka tre år siden og ansvarlig for Wahhabi-terror i Syria,holdt jevnlige møter med israelsk militær etterretning om Syriakrigen.
  Det vi vet mye om via tv/videoer er at Israel har fungert som et hospital for sårede Jihadister gjennom Syriakrigen.Og en prominent på Begin-Sadat senteret redegjorde for hvor bra Islamsk Stat var for Israel.
  Dypstaten i slike land som Tyrkia,Qatar og Saudi Arabia er bygget opp av britiske MI6 og CIA. Det er ikke slik at disses militære etterretningstjenester foretar seg politikk helt på tvers av sine gudfedre og allierte.
  Og en wikileaksmelding gikk ut på at Hillary Clinton var helt innforstått med at Saudiene var hovedfinansiør av Jihadister i Syria (og også i Asia/Afrika)
  Du kan se det berømte fotografiet av Obama hvor han omtrent ligger på kne foran føttene til den saudiske Kongen,nå har vi bildet av Trump som blir hedret med gullmedalje i Riad. Også på kne.
  Disse fragmentene har som målsetting å undergrave forestillingen om at det skulle hefte noe som helst autonomt ved Islamsk Stat,også i Manchester-terroren.
  Sven Inge Johansen er inne på noe viktig når han sier at IS-videor kan etterspores i retning Israel. Andre observatører mener zionistiske Rita Katz har vært ISs Hollywood-produsent i USA.

 9. Det prates mye rundt grøten nå og denne artikkelen tar ikke for seg faktisk det som skjedde / ikke skjedde.

  Ska vi forholde oss til angrepet….?? Ja.

  A F takk for meget godt skrevet.
  Steigan også skriver bra rundt grøten og det forstår jeg.

  Fakta: 21,000 tilskuere med mobil tlf? Hvor er alt….har det forstøvet bort? Hvor er media og helikopter? De dekker alt hvis noen er på rømmen.

  Dere har ikke noe å komme med på den faktiske hendelsen… Dere prater meget godt….rundt grøten. Dere klarer ikke si noe om hendelsen.

  Vi lever ikke i 1970 polaroid. Det er 1000 stk kameraer for hver millimeter i hver hånd pluss vitneutsagn. De som driver arenaen og britene vet hva som skjedde.

  Der er to bilder av crisis actors stående med to skadede med bandasje.

  Kan ikke si at Trump ville gjort slik og slik og eliten sånn og sånn. Det holder ikke.

  Jeg er opp-ned karen, fordi jeg dykker.
  Jeg må bryte stillheten og kalle en side for Spade.

  • Touché og to bonuslikes (likes = fremtidens digitale valuta) inn på konto for dykkermetafor. (y)(y)

   • Sitter på toget i et utland med dårlig dekning her…og skrikende unger 🙂
    Må beklage min staving og yrende engasjement som ikke kommer helt rett ut til dere.Kommer tilbake senere.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.