Syria White Helmets Hand in Hand with al-Qaida

15

The video in this report is a compilation of testimonies taken from Syrian civilians, finally liberated from almost five years of Nusra Front-led terrorist occupation of all districts of East Aleppo.

– Vanessa Beeley

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


15 KOMMENTARER

 1. Nå folk er «frigjort» og overlatt i hendene på Assad & Co er det vel ingen som tør å prate positivt om Assads fiender. De vil nok heller skryte Assad opp i skyene og takke ham.

  • Tjaaaa, det argumentet kan jo snus 180 grader, og det er jo det vi har fått demonstrert gjennom løgnaktige Fake News fra opprørernes TV, kolportert uten kommentarer fra alle vestlige mediahus gjennom 5 år.

   Vestlige media har knapt nok hatt EN reporter på bakken i det IS-morderne har kalt «frigjorte områder», på tross av det har vi fått stadige øyenvitneskildringer, levert media gjennom skjulte kanaler, med folk som skryter dem opp i skyene.
   Det første offeret i krig er sannheten, det er vel kjent.

   Men spørsmålet er, er Terje Henriksen komfortable med å være en alliert med IS, Al Quaida, Al Nusra og hva de kaller seg alle de fillete hodekapperne?

   • De som risikerer å bli drept dersom de forteller sannheten, er tilbøyelig til å fortelle løgner. De som ikke risikerer å bli drept dersom de forteller sannheten, er mer tilbøyelig til å fortelle sannheten.

    Jeg holder med de som forsvarer seg mot Assad og morderne hans og ikke går løs på sivile.

     • Om hun ikke er blant de som bruker løgn som metode, slik psykologer og deres klonende professorer, eller at de har «lurt» henne. Da vil sannheten være det motsatte av det hun sier.

    • «Jeg holder med de som forsvarer seg mot Assad og morderne hans og ikke går løs på sivile.» Du skriver tydeligvis med to tastaturer. Det er ISIS som går lås mot sivile, og har gjort det fra første stund. Assad har ikke gjort det, og gjør det ikke. Jeg holder med de som forsvarer landet sitt mot innblanding fra utenlandske leiesoldater og utenlandske despotiske vestlige ledere.

     • Assads bevæpnede styrker og militsene hans tønnebomber sivile fra helikoptere og bruker også stridsvogner og kampfly mot dem. Mot slike er det lov å gripe inn for å hindre ytterligere massakrer. Assad har brutt folkeretten mot sitt eget folk, uansett om familien hans er gisler eller ei.

     • Dette er jo rein propaganda. Det du kaller å «gripe inn» har vært en ulovlig intervesjonskrig med jihadister i fremste linje og oljediktaturene og Vesten som sponsorer. Slik har de langt på vei ødelagt landet. Dette er kriminelt og alvorlig brudd på folkeretten.

     • «Assads bevæpnede styrker og militsene hans tønnebomber sivile fra helikoptere og bruker også stridsvogner og kampfly mot dem.» Bevis det.

      Er ikke du kristen? Jihadistene slakter kristne, mens Assad prøver å hjelpe dem, og du mener Assad er den onde? Men du er kanskje egentlig sionist?

     • Det er jo bare å følge med på nyhetene, så få man med seg det som skjer der nede. Så bør man vel også se bort fra alternative nyheter som kommer senere. Jihadistene slakter kristne, og kanskje spesielt IS gjør det, samt andre hellige.

      Det ble funnet 30000 drepte i Assads fengsler, noen påstå at de var kristne, andre påsto at de klarte å flykte. Og så spørs det vel om hvem som er jihadister. Jeg tror ikke noe på den definisjonen som serveres her på denne diskusjonsgruppa. USA ville ikke støttet noen som massakrerer kristne; det er ihvertfall sikkert.

      Assad trodde visst at han drepte djevelen da han eller evt. de som styrte i Syria bombet sivile. Det skulle liksom rettferdiggjøre massakrer på sivile. Problemet var at de var hellige. Jeg tror norske soldater er i Syria for å hjelpe disse gruppene, fordi den syriske hæren vil trolig massakrere alle disse dersom de får en sjanse, styrt som de er av satanistiske krefter, som psykologiprofessorer, psykologer og ormeyngelen deres. Noen fortalte meg at hele den syriske armeen er djevler, dvs. satanister som utrydder Gud. En annen sak er at Assads familie er eller har vært gisler, slik at han nærmest er handlingslammet og har overlatt landets styre til terrorister.

      Dette er min mening og mine observasjoner.

      En annen observatør som jeg har kontakt med, sa forresten at det krydde av psykologiprofessorer i Libya. De skulle vel sørge for at hellige ble angrepet fra alle kanter, noe de ble ifølge noen libyske flyktninger. Pussig nok forsvant alle professorene i Libya helt plutselig, som om Gud skulle ha fjernet dem på et øyeblikk.

 2. Hadde påstandene i vestlige media om det syriske regimets tønnebombing og massakrer av folket i Aleppo vært riktige, må de filmopptaka som uavhengige reporterer har gjort etter frigjøringa av byen av intakte bygninger og jublende folkemasser være produserte i et filmstudio. Påstandene faller derfor på si eiga urimeligheit.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.