Første skritt: smarte strømmålere skal brukes til overvåking av boliger i Toronto

6

Mange mennesker er bekymret for at smarte strømmålere kan bli brukt til å overvåke privatlivet. Nå har de fått et konkret eksempel på dette. Det er byen Toronto i Canada som vil begynne å bruke data fra de smarte strømmålerne til å kartlegge hvordan husene i byen brukes. Argumentet til myndighetene er at de vil vite hvilke hus som står tomme slik at de kan komme boligspekulantene til livs. Alltid når det iverksettes et tvilsomt tiltak vil det bli fremmet med tilforlatelige argumenter.

Det myndighetene i byen ikke har brydd seg om er hva dette kan bety for privatlivets fred. En som imidlertid reagerer kraftig er Dr. Ann Cavoukian, som er kommisær for personvern og datasikkerhet i Ontario-provinsen, der Toronto ligger. Hun er også Privacy and Big Data Institute ved Ryerson University.

Toronto Sun refererer hennes uttalelser slik:

“I’m so appalled by this because it’s people’s private information. That’s what private property means. It’s private,” said Cavoukian, a three-term Ontario privacy commissioner and the executive director of the Privacy and Big Data Institute at Ryerson University. “I just think they haven’t a clue what they’re doing here in terms of how inappropriate it is – it is completely contrary to the law.
“This is a terrible erosion of what we consider to be the concept of private property,” she said.
“This is bulk surveillance. They’re going to cast a big net and go fishing and see what they catch – all without the knowledge or consent of the individuals involved,” she said. “They have no authority to do this.”

Og dette er naturligvis bare begynnelsen. Smarte strømmålere, husholdningsapparater som knyttes til «the internet of things», alt sammen både kan og vil bli brukt til detaljert overvåking. Og disse dataene vil finnes på nettet for dem som har kompetanse på hacking, og de vil være til salgs for reklamebransjen og bli utnyttet av kriminelle elementer, eller skal vi si, andre kriminelle elementer.

KampanjeStøtt oss

6 KOMMENTARER

 1. I Spania har strømleverandørene nå i flere år levert informasjon vidre om forbruket til andre statlige instanser . Mange eiendomsfirmaer bedriver utleie uten å oppgi leieinntektene, stadig nye metoder for å inndrive mere penger fra befolkningen. De fattigste som en mnd. ikke har penger på sin bankkonto, opplever at både vann og strøm blir stengt og de må betale kraftige gebyrer for å få vann og elektrisitet igjen. Det har vært protester, uten virkning da man mener at Alle har en rett til vann også de som ikke har nokk penger på kontoen, som trekkes automatisk. Uten bank-konto, intet vann, strøm eller telefon/internet.

 2. Som om ikke den intensjonelle datahøstingen, delvis i overvåkingsøyemed, som smartmeterene og alle de andre duppedittene på TIBST (The Internet of Badly Secured Things) skal brukes til, kommer det til å oppstå masser av til dels absurde og svært omfattende problemer og situasjoner. Noen helt sikkert dypt tragiske og/ eller skandaløse, andre kjempegøyale. Og skandaløse.

  • De nye våpnene mot vanlige mennesker i eget land vet vi svært lite om. Det er mye verre enn vi egentlig vil tro er teknisk mulig, men det er det altså. Her fortelles mer om hva disse tekniske våpnene kan anvendes til. Det er virkelig meget skremmende. Det dreier seg ikke kun om overvåkning, men om mord, ødeleggelser av menneskelig psyke og reduksjon av styring av mennesker som kan anvendes som «masseødeleggelsesvåpen. Zionisten Zuckerberg, Facebook sa nylig at snart kunne de «lese» hva som foregår i et menneskes tankeverden. Er det ikke fantastisk??

   https://www.youtube.com/watch?v=wimUaNqEJyw&t=331s

   Var sammen med 20 Nordmenn i går – i en festlig sammenkomst. 18 av dem gjengav og repeterte nøyaktig den propaganda som massemedia så intensiv sender i Nordisk TV og i aviser. Virkelig deprimerende med så mange hjernevaskede mennesker, som fremstår som roboter med «riktig politisk programvare» installert. Er dette det normale nivået?

 3. En mer utfyllende video om Mind Control Våpen som er i bruk i dag. Dette nærmer seg en katastrofe av uanede dimensjoner – og vi er «uvitende» om den ondskap som utøves mot oss som MENNESKER av kjøtt og blod, med et følelsesliv og åndelige kvaliteter – helt ulikt og overlegent alle verdens TEKNISKE muligheter og design som anvendes til å ødelegge mennesker, dyr, planter, skog, vann, hav og jord.

  Når hundrevis av Reinsdyr plutselig falt døde om på vidda – er det vel de mest naive som fremdeles tror på den offisielle forklaring at det var lynet som drepte flokken, og ikke testing av de nye dødelige massedraps våpen som anvendes i ny teknologi.

  https://www.youtube.com/watch?v=EuaasN4zCfQ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.