Veien mot nord

2
Nord for Garmisch
KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


2 KOMMENTARER

  1. Skjønnheten vil aldri forsvinne, uansett hva mennesker ødelegger. Lokalbefolkning i kjente turist-steder i både Østerrike og Sveits har knapt råd til å leve der lenger – for de kapitalsterke bygger seg «en fredet plass» langt bort i fra de større byene, og velger å bli fastboende i sine opprinnelige «Hytter» i de vakre omgivelsene, for slik er man sammen med «sine egne» – slik vi alle ønsker å tilbringe våre liv, sammen med mennesker vi føler oss forbundet med på mange forskjellige måter. Snakket med en ung spanjol i dag som returnerte i fra Oslo, hvor han hadde tenkt å bli, men han sa at menneskene var så avvisende og innesluttede – så han returnerte tilbake til moderlandet hvor familie og venner befant seg og hvor det var lettere å få kontakt og hvor han trives – selv uten en fast jobb.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.