Steigan.no utvider og blir et eget selskap

15

Du er invitert til å bli med!

Tida er inne for å gi nettsida steigan.no et solid løft. Derfor har jeg etablert et aksjeselskap som skal overta eierskapet til steigan.no. Formålet med selskapet er ikke kommersielt, men ideelt og politisk. Bli med og skap en alternativ mediekanal med uavhengige, samfunnskritiske stemmer. Meld deg på infomøte nå!

Velkommen til infomøte på Litteraturhuset i Oslo!
Tid:  Lørdag 29 april kl 11–14.

Les mer og meld deg på her: https://steigan.no/aksjer/

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


15 KOMMENTARER

 1. Jeg kan godt tenke meg å bli aksjonær, men jeg kan ikke stille på infomøte i Oslo eller evt. stiftelsesmøte/generalforsamling der… Håper det er mulig å få mer info her eller på PM…

 2. Jeg har fulgt bloggen din det siste halve året. Den er interessant og utfordrende, et meget godt korrektiv til den ensrettede informasjonen de etablerte media forer med. Du har tatt et spennende nytt initiativ som jeg gjerne vil støtte. Jeg har dessverre ikke mulighet til å være til stede på stiftelsesmøtet i Oslo, men støtter gjerne opp med bidrag til aksjekapital. Orienter meg nærmere om hvordan jeg praktisk skal gå fram. Lykke til.

 3. Steigan.no har svært mange gode artikler med dybde og ikke minst en ærlig og interessant vinkling og som er interessant og viktig, selv fra ett nyhetsmessig ståsted. Bloggen er langt bedre enn andre aktører som gir seg ut som seriøse nettaviser men bare maser om penger. og det viktigeste er at her blir en ikke saumfart og moderert om en poster noe redaksjonen ikke liker! «Ordet er fritt!»

  • Øh, nei, det blir man. Du ser jo ikke det som er fjernet. Jeg ble inntil nylig kraftig sensurert her, av for meg ukjente årsaker. Det er blitt bedre de siste månedene.

 4. Ja, jeg må si at jeg setter stor pris på det korrektivet som steigan.no er i den tragiske medievirkeligheten vi ellers lever i. Jeg er ikke enig i alt, men veldig mye. Jeg støtter gjerne opp om dette med aksjekjøp, så si i fra.

 5. Steigan.no: En kritisk våken kraft mot medieløgnene.

  Jeg kjøper noen aksjer. – Legges AS’ets vedtekter ut, til debatt?

 6. Debattside der folk inviteres til å bidra
  Ja, det høres veldig demokratisk ut. Debattside for menigheten

 7. Du vil at det skal bli et AS. For oss som ikke har anledning til å delta på dette møtet, men som allikevel kan ha interesse av å bidra, vil det være greit å vite om dette prosjektet innholdsmessig skal styres som nå – altså som Steigan som den første og siste beveger – eller om det skal være en bredere redaksjon. Jeg regner med at du informerer underveis. Gudene vet jo godt at jeg er forbanna uenig med meg i enkelte ting, men så kan jeg ikke la være å lese deg – daglig. Så lykke til.

 8. Kan ikke møte, men støtter gjerne nettsiden. Nettsiden bør få inn flere skribenter slik at man kan følge opp de store nyhetene tettere.

 9. Jeg kan av naturlige årsaker ikke være tilstede på dette udmerkede evenementet, men støtter det 100%. Hva koster en aksje? Går det an å tegne seg her fra nettsiden?

 10. Mitt ønske er at vi kan finne saker her selv om kveldene. Jeg syns at Steigan. no tar «kvelden» litt tidlig, og kanskje bli litt mer oppdatert på nyheter som har allmenhentens interresse,for eksempel bombefunn i Oslo idag samt terrorangrepet i Stockholm av en jihadist, dette gir mer » liv» og hvis denne bloggen skal «utvides» til å bli som en nyhetsavis, ( men selvsagt med begrensing) vil sikkert alle syns at en større oppdatering av nyheter og spesiellt i Norge og Sverige vil bli godt mottatt. Da snakker jeg ikke om » veskenapping, ho,ho) Jeg vet at svaret er; dette er en frtidsssysling, okay det, helt greitt , man da ikke spør meg om penger. Andre blekka tror de er unike og maser om støtte, min mening er at kommentarer vi gir er en STOR OG VIKTIG støtte! Hvis jeg skal starte en blogg, eller en såkalt nettavis, tror jeg faktisk at de siste jeg spør etter kroner er mine lesere og ikke minst de som legger igjen kommentater. Dette betyr ikke at jeg ikke kan støtte denne blogg med penger, Steigan. no gjør en utmerket jobb og trengs som ett viktig alternativ til en ensrettet og vestlig preget politisk korekt presse som er dirigert av USA og hyelekoret..

 11. Flott at du står på og er et alternativ til den etablerte pressen som har sviktet sin samfunnsoppgave fullstendig, så jeg kan tenke meg å støtte deg.

  Nå skal det sies at du har en del tabuområder, du også, som du unngår av politiske hensyn, men siden du går inn i så mange andre kontroversielle områder med din bakgrunn, er det i grunnen beundringsverdig hva du har fått til så langt. Jeg håper nettstedet blir bedre med omorganiseringen og den nye satsingen din.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.