Greetings from Trump to Trump

4

On Twitter.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

  1. Her snur han trill rundt, ja. Enten er han pressa av djupstaten eller så er han en vinglepave. Uansett årsak, dette er farlig.

    • Jeg tror mest sannsynlig at talende representanter eller talspersoner for djupstaten eller dens definerte politiske linje (forsvarsministeren, visepresidenten, kongressledere med flere) ga klar beskjed til Trump om å sparke Bannon og gå inn på en tradisjonell antirussisk utenrikspolitisk linje, eller møte riksrett og avsettelse på grunn av «Russia collusion», som de kaller det. Det jeg tror vi kan utelukke, er at det virkelig var denne hendelsen, som mest sannsynlig er falsk flagg, som i seg selv var nok til å røre presidenten. Så bløthjerta og dumnaiv er han nok ikke.

  2. Hvis vi hadde fått beskjed fra en mektig og usynlig fiende, «enten gjør du som du får beskjed om , eller vi sørger for at kona, barna, barnebarna og resten av slekta dør en smertefull død evt det som verre er» hva ville vi ha gjort? Om så trump hadde «gode intensjoner» var og er han fremdeles kun et menneske. Å tro at ett menneske skulle forandre the deep state og det gjennomkorrupte anglo amerkanske imperium var og er vel i overkant optimistisk. Noe Assad også påpeker i intervjuet hhttp://21stcenturywire.com/2017/04/13/syria-president-assad-speaks-to-afp-on-alleged-khan-sheikhoun-chemical-attacks/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.