steigan.no på sju språk, inkludert russisk

0

steigan.no er blitt oversatt til en del andre språk allerede.

Anne Merethe Erstad har oversatt en rekke artikler til engelsk. Se her.

Nettstedet noruego.today har oversatt steigan.no nokså regelmessig. Se her.

Bloggeren Einar Schlereth har oversatt en del til tysk. Se her.

Bloggeren Anders Romelsjö publliserer en god del av mitt stoff i Sverige, riktignok mest på norsk, men… Se her.

Og Margherita Podestá har oversatt et par artikler til italiensk. Se her.

Nytt i 2017 er at også avisa Arbejderen har begynt å oversette til dansk, slik som her.

For ei tid tilbake begynte det russiske nettstedet inosmi.ru også å oversette artiklene mine, og det har de fortsatt med. De leses av mange. Mest lest i 2016 var denne med over 74.000 lesere. En av de mest leste hittil i 2017 er denne med over 40.000 lesere. De oversatte artiklene er samlet her.

Bloggen er lastet ned over hele verden med noen svært få unntak. Totalt er den lastet ned minst én gang i 210 land og områder i verden. Så vidt jeg kan se er det bare Tsjad, Djibouti og Den sentralafrikanske republikk som ikke står på lista.

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel– steigan.no uunnværlig for oss som er politisk interessert
Neste artikkelMerkel styrker alliansen med Saudi-Arabia til tross for at Riyadh støtter ekstremister i Tyskland
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).