steigan.no på andre språk

0

steigan.no er lastet ned i 167 land og områder over hele verden. Det er et flertall av verdens land. I mange land er det riktignok bare en håndfull, og siden den delen av menneskeheten som forstår norsk er nokså liten, er publikummet begrenset. Jeg ser at at folk i Øst-Europa og Asia har brukt maskinoversettelser og kommentert på grunnlag av dem, men språkbarrieren er der uansett. Men likevel finnes nå steigan.no nå på flere språk, takket være vennlige mennesker som oversetter helt frivillig.

Anne Merethe Erstad har oversatt en rekke artikler til engelsk. Se her.

Nettstedet noruego.today oversetter steigan.no regelmessig. Se her.

Bloggeren Einar Schlereth har oversatt en del til tysk. Se her.

Bloggeren Anders Romelsjö publiserer en god del av vårt stoff i Sverige, riktignok mest på norsk, men… Se her.

I det siste har jeg oppdaget et også en russisk nyhetstjeneste har begynt å oversette og publisere artikler fra steigan.no. En av artiklene har vært lastet ned over 73.000 ganger. Jeg har få muligheter til å sjekke oversettelsen. Men den er her.

Jeg skulle naturligvis også gjerne ha hatt en god italiensk og kinesisk oversetter, men kanskje dukker de opp av seg sjøl en dag.

steigans verden

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelHvem stemte hva i USA-valget?
Neste artikkelDriver Aftenposten med konspirasjonsteorier?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).