Norge, Polen og George Soros

24

Polen og Norge forhandler for tida om en pott på over 800 millioner euro med EØS-midler. Summen tilsvarer over 7 milliarder norske kroner. Men forhandlingene har gått i vranglås. Grunnen er at regjeringen i Polen vil ha politisk kontroll over den delen av midlene som skal gå til sivilsamfunnet.

Dette skriver ABC Nyheter.

Soros-stiftelsen i Polen

Polen ønsker sjøl å ha kontroll over denne enorme pengesummen, men for tida forvaltes den av noe som kalles Batory Foundation, som er en stiftelse som er opprettet av milliardæren og spekulanten George Soros.

Stefan Batory Foundation, som er oppkalt etter den polske kongen Stephen Báthory, ble opprettet i 1988. Det er en politisk stiftelse som tok sikte på å trekke Polen inn i den vestlige innflytelsessfæren etter sosialismens sammenbrudd.

Egil Lejon skriver om Stafan Batory og Batory Foundation på steigan.no:

Det polsk-litauske samveldet under Stefan Batory (1576 –1586) var det historiske høgdepunktet for denne storpolske draumen. (Soros-foundation i Polen har namn etter denne brutale herskaren – og „Stefan Batory Foundation“ har like sidan etableringa i 1988 motteke rundhanda finansiering frå „The German Marshall Fund of the United States“, „Charles Stewart Mott Foundation“, „Ford Foundation“, „Open Society Foundations“ , «National Endowment for Democracy» og „Rockefeller Brothers Fund“ – samt EØS-midler frå Noreg.)

National Endowment for Democracy er CIAs front for å gi penger til NGOer som kan bidra til regimeskifte. Det tyske Marshall-fondet i USA er et verktøy for tysk og amerikansk imperialisme i Øst-Europa.

Batorystiftelsen har støttet og støtter et stort antall NGOer og trener opp folk i stiftelsens angivelig visjoner og mål. Stiftelsen har hovedkvarter i Polen, men driver også et tilsvarende arbeid «for demokratiske forandringer» i Hviterussland.

Det er også verdt å merke seg at på forsida av stiftelsens nettside (april 2017) ligger et dokument som er en polemikk mot Minsk-avtalen om Ukraina og en propagandabrosjyre mot den såkalte «russiske aggresjonen mot Europa».

Der går det også fram at det er EØS-midlene fra Norge som brukes til å støtte NGOer som svarer til Batorys prinsipper. Rapporten sier at 667 slike NGOer har fått støtte på denne måten.

Norge er den dominerende bidragsyteren til fondets aktiviteter 97% med Open Society Foundation (Soros) som nummer 2.

Når Norge har gitt penger til stiftelsen, har verken Norge eller Polen noen som helst kontroll over midlene. De styrer fullt og helt av Batorystiftelsen. En liten del av midlene kommer fra teknologiselskapet Prakuj, som driver internettjenester over hele Øst-Europa.

Men hvorfor gir Norge EØs-midlene til en Soros-stiftelse i Polen? Frelsesarméen skrapte i overflaten av dette da de spurte statsråd Vidar Helgesen om hvorfor ikke de kunne få støtte til arbeid i Polen. Helgesen svarte at «Årsaken er at tildelingen av midlene går gjennom Batory Foundation, som utelukker kirkelige organisasjoner fra å søke.» Men han svarte ikke på hvorfor Norge gir alle disse pengene til Batory.

Nettsidene til forvaltninga av EØS-midlene forteller om støtten til Batory, men sier ingenting om hvorfor Norge valgte å gjøre det slik eller hvem i Norge som har bestemt dette.

Bloomberg skriver at Norge planlegger å gi Batory 809,3 milloner euro fram til 2021.

Polen, det vil si Batory, er største mottaker av EØS-midler fra Norge. Frank Bakke-Jensen (H) sier til Bloomberg at Norge ville ha en uavhengig institusjon med god kjennskap til sivilsektoren i Polen til å fordele pengene.

Soros er uavhengig av den polske regjeringa, det skal han ha, men det er vel omtrent så langt uavhengigheten strekker seg. Det er også strid om infiltrasjonen til Soros i Ungarn, i Makedonia og i andre land på Balkan. At Soros i nært samarbeid med CIA spilte en nøkkelrolle i statskuppet i Ukraina er for lengst dokumentert.

Noen som kaller seg DC Leaks har publisert 2500 dokumenter fra serverne til stiftelsen til multimilliardæren George Soros, Open Society Foundation (OSF).  Dokumentene viser blant annet hvor djupt og i hvor stor grad George Soros personlig var med på å styre utviklinga i Ukraina i forbindelse med Maidan-kuppet. Soros sponset en lang rekke av NGOene som var aktive under Maidan, og han og hans NGO-ledere deltok i detaljerte og omfattende møter med praktisk talt alle lederne av Maidan-kuppet, samt USAs ambassadør Geoffrey Prat, som også spilte en sentral rolle i kulissene.

Den ukrainske avleggeren av OSF, International Renaissance Foundation (IRF) gikk i spissen for å skape det de kalte «Det nye Ukraina».

Men hvorfor øser Norge norske skattemilliarder over i stiftelsene til Soros, og hvem i Norge er det som har sørget for at det er blitt slik? Hvorfor er det ingen åpenhet i Norge om forvaltninga av så svære summer? Og hvorfor er det ingen debatt?

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


24 KOMMENTARER

  • Det får du selvsagt ikke noe svar på rent umiddelbart, men det er å frykte at Soros, ialfall indirekte, bidrar med penger til organisasjoner og personer som støtter hans eget skjulte politiske korstog. Han er en farlig mann, og Norge er en lettlurt nasjon. Uansett regjering. På overflaten er det vanskelig å tyde hva Soros egentlig har til hensikt, men det er grunn til å tro at han ønsker å ramme, og helst avskaffe nasjonalstaten. En måte han gjør det på er å promotere store folkeforflytninger, slik at de opprinnelige innbyggerne blir utvannet og svekket. I Norge stoler politikerne på at befolkningen er uvitende om disse ting og at utallige milliardbevigninger ut av Norge derfor går upåaktet hen. Nasjonalstaten er sand i maskineriet for Soros’ pengemaskin, og Gahr Støre kan glatt fortelle velgerne at skatteøkninger skal gå til gamle, syke og skoler. Og slippe lett unna med det.

  • Det har selvsagt ikke vært noe «blodig statskupp» i Ukraina i 2014.

   Det ukrainske folket og det ukrainske parlamentet ønsket en tilnærming til Europa. Yanukovich saboterte dette og satte i gang forhandlinger med Russland i stedet. Dette førte til en lang rekke fredelige demonstrasjoner i Kiev og andre byer i Ukraina. Totalt langt over en million personer deltok i demonstrasjonene. Yanukovich gjorde alt han kunne for å stoppe folk fra å si sin mening. Han sendte ut soldater til å sprøyte vann over demonstrantene i temperaturer ned mot 20 minusgrader. Han gjorde det ulovlig å bruke høyttalere. Folket holdt ut. De lagde en teltleir på Maidan-plassen. Da sendte Yanukovich ut Berkut-styrken sin for å fjerne dem med makt. Berkut massakrerte rundt 100 sivile. Etter dette skjønte Yanukovich at han ikke hadde noen framtid i Ukraina, og rømte til Russland der han fikk et gigantisk palass. Siden Yanukovich var borte måtte Ukraina velge en ny president.

 1. Helt sykt at Norge i det hele tatt gir penger til Polen. Disse pengene skulle vært brukt til å hjelpe krigsflyktninger i Syria, som har blitt ofrene for en krig Vesten kunne forhindret.

  • Det er bare en ting ‘vesten’, inklusive Russland, skulle gjort og det er å holde seg helt unna Syria og de andre muslimskstyrte landene i Midtøsten. Dessuten la være å selge våpen til dem. I 600 år, frem til 1. verdenskrigs avslutning, tilhørte alle disse landene det Osmanske riket med hovedsete i Tyrkia. Under denne lange tid så sloss forskjellige klaner og retninger innen islam seg imellom. Erobret land. Tapte land. I god muslimsk stil ble grusomheter begått, i likhet med i dag, mot alt og alle, inklusive ‘sivile’, men selvsagt uten avanserte våpen. Forskjellen fra nå var at disse fiendtlighetene ikke plaget omverdenen. Særlig Europa. Vesten kan aldri forhindre det som forgår. Men det er blitt slik at USA og Russland nå altid er motparter i enhver konflikt i verden. Når den ene engasjerer seg, så vil den andre engasjere seg mot. Med valget av Trump så var det et lite håp om at man kunne bryte denne ødeleggende praksisen. Men med den siste tids utvikling er det lite håp for det.

  • Helt enig. Hvorfor i all verden skal vi gi milliarder til en suspekt stiftelse, og ingen kan svare på hva disse pengene går til . Dette burde blitt et program i Debatten på NRK, og noen gravende journalister burde ta saken.
   Syria har jo skrikende behov for hjelp, pluss utallige andre trengende, som rohingyaene, som er på,flukt fra Myanmar.

 2. Soros er kastet ut av Ungarn. Det er også hans Internasjonale Høyskole, som EU forsøker å avverge ved å hevde det er lov-stridig. Dette viser at Soros enorme pengebinge, anvendes til å indoktrinere unge mennesker til å støtte det regimet som CIA, NATO og betalte og priviligerte Byråkrater i Vesten mener er Deres Naturlige Rett til ikke bare invadere andre land, men også Hodene til unge mennesker. Dette vil kun intensiferes da dette korrupte regime er døende, men alle med sine privilegier for å bedra og ruinere eget folk, til fordel for små og store organisasjoner rundt om i verden, minner sterkt om GULEN bevegelsen som har sine egne «Parti-skoler» i mange land, og høyst sannsynlig var bak det mislykkede kuppet i Tyrkia. Resultat : Alle i hele Byråkratiet er enten fengslet eller fjernet fra sine stillinger, fordi de har jobbet for denne GULEN- Bevegelsen, og ikke for Egen Befolkning. I Vestens medier er ALT som ikke harmonerer med Den lille Super-Rike elitens Agenda, bdriver Populisme, Anti-Semittitme, Fascisme, Rasisme og Nazisme. Vi vet hvem Nazistene er. (Lett å bli rik når man har tilgang til pengetrykke-maskinene, som skal forenkles med et tastetrykk på en computer, slik at penge- bedrageriet kan forsterkes – og man har hele CIA,s og deres medhjelpere i Afghanistan til å forsyne Europa med dop og baser verden rund som fikser små barn til disse perverse og pedofile nettverkene og til Terrororganisasjoner av alle slag for å skremme alle til lydighet og underkastelse av deres motbydelige aktiviteter som kuner ødeleggende. BARN forsvinner i tusentall og ofres i deres orgier og sataniske ritualer og blir anvendt i Den Nye Industrien med Friske Organer. Meget profitt-vennlig og «Redder Liv» – mens det unngås å fortelle sannheten om alle de som her må miste livet, for at noen meget syke pengesterke individer skal få et par år ekstra med dyre medikamenter i kroppen. Dobbelt Gevinst for Farmasøytisk Industri, som nå også blir avslørt om sine Metoder, da de ikke trenger friske mennesker, men flere syke. Bra for business. Derfor denne enorme fokus på Sykdom, som denne Industrien har oppnådd Monopol på å «Helbrede» med 7 Lobbyister fra Farma- Industrien for hvert eneste parlamentsmedlem i EU. Allerede Paracelsus forsto at det finnes på denne fantastiske og rike jorden en overflod av naturens egene planter, enhver for enhver sykdom, men det er som kjent nesten umulig a få patentert viltvoksende planter. Det er derfor vår Mat gen- manipuleres og patenteres, slik at vi ma betale stadig mer for maten vi spiser, som ikke engang er sunn. Nevner at Paracelsus ble forfulgt nesten hele livet, og vi vet hvorfor.

  Norge er CIA Yndlingsland, for The New World Agenda, og som Norske Politikere i all hemmelighet støtter med enorme summer som stjeles i fra det norske folk. Nordisk rase skal integreres i alle andre sjatteringer. Mange er av den mening at Norge fordi vi alltid har vært så fredelige og saktmodige, aldri undertrykket noen – har lenge vært og er fremdeles er et Redskap for Verdens Hemmeligste Regjering de som trekker i trådene til alle de betalte marionettene i dette Dukke-Teateret, som et Forsøksprosjekt for utrenskningen av Lyshudete, nordiske mennesker, som faktisk har vært de mest intelligente , kreative, oppegående friske og selvstendige mennesker sammenlignet med alle andre raser og vi har hatt en enormt rik Nordisk Kultur, som er beundret ute i verden. Men hva skal en Globalisert Verdens-Regjering, Verdens-Bank, og Monopolisert Handels og Forsynings- og Forsvars- System med friske, selvtenkende mennesker som er Selv-Hjulpne og Kreative på alle mulige måter. Denne Selvoppnevnte Elite trenger mennesker som er svake, syke, hjelpetrengende, handicappede og uintelligente for at DERES Verdens- System skal kunne fungere, derfor denne masse-import av de svakeste, sykeste, mest handicappede analfabeter som har gjordt seg umulig i eget land – de hentes inn i Vesten med kun eneneste hensikt. Bevare penge-makten og ruinere og utrydde alle andre som kunne utfordre dem selv, gjennomskue deres ondskap og makt-Syke slik at Noe Helt Nytt kan skapes til fordel og nytte for de som har bygget opp Norge igjennom generasjoners slit og oppofrelser, ikke ruinert av parasitter som snylter på alle andre som Stats- Tjenere. Så misbrukt at det vil bli et skjellsord uten internasjonal immunitet eller retts- beskyttelse.

  Oppryddingen har startet med Donald Trump og Hele den vestlige verden hater denne mannen som fengsler CIA agenter, Pedofile og kriminelle av alle slag, og de mister sine pensjoner.Disse er livredde, og har all grunn til å forhindre at sannheten om hva de egentlig holder på med i all hemmelighet, beskyttet av justitsapparat, politi, hemmelige tjenester og militære – Foreløpig! Sannheten kan skjules lenge, og mennesker kan bedras – men ikke i all evighet – derfor denne intense Globaliserings- Agenda, Krigføring med Alle tilgjengelige midler av New World Order også NATO, EU, FN og alle Handels, organisajonene og finansierte Hjelpe-Organisasjoner med Fake Money ( for vi vil få en Hyper- Inflasjon etter «Festen» med Null- Renter for å kunne det hele gående lengst mulig. Vi har også bedragerske SosialInnrettninger som i all hemmelighet betaler mennesker for å motta Muslimer på flyplasser i ly av nattens mørke, for å skape mer hat, kaos og ruin av vårt land og kultur , og hver hjelper får 2000 US Dollar pr KLIENT, og de nyankomne får instruksjon av medisinsk personell om hvordan de kan få betaling via status som Arbeidsufør, da det ikke er arbeid til alle som kommer inn med sykdommer som lengst er utryddet i våre land. Det er meget sannsynlig at nettopp denne form for Masse-Invasjon som i all hemmelighet skal gjennomføres i landene i Øst- Europa, som har gitt jlart uttrykk for at de ikke vil ha ISLAM i sine Kristne land. Ved hjelp av EU, Soros og Norges medlemskap via EØS skal vi bakveien via Norske Skattebetalere og befolkning som fremdeles betaler skatt, Hjelpe EU og Den Globale Mafia til å ruinere OSS SELV, ved hjelp av våre politikere som ikke er tilstede for hverken Norge som nasjon, eller for Det Norske Folk.

  Med det Finansielle krasjet som har vært utsatt siden 2008, vil ALT forandres – også for Globalistene, Multikultur- pådriverne og Oppvasken vil starte. Det vil bli en meget vanskelig overgang, men meget godt for Det Norske Folk, som vil få tilbake sitt eget land ogstyringen over Seg Selv som et Suverent folk.

  • Bare en kommentar til dette : «Mange er av den mening at Norge fordi vi alltid har vært så fredelige og saktmodige, aldri undertrykket noen»

   Åge Aleksandersen vil nok ikke være enig i akkurat det.

  • Sitat. “Vi har også bedragerske SosialInnrettninger som i all hemmelighet betaler mennesker for å motta Muslimer på flyplasser i ly av nattens mørke, for å skape mer hat, kaos og ruin av vårt land og kultur , og hver hjelper får 2000 US Dollar pr KLIENT, og de nyankomne får instruksjon av medisinsk personell om hvordan de kan få betaling via status som Arbeidsufør….»

   Har du en link eller ytterligere referanser til dette?

   • Du kan jo se en av de siste episodenen med urix med Petter Oulie Hauge og stille deg spørsmålet: Hvordan kom den syriske «terroristen» hit til Norge uten hjelp. Det skinner godt gjennom at de hjalp ham hit. Utenom dette har det versert rykter om at Merkel transporterte inn muslimer fra Tyrkia via Bundeswehr flyplasser. Jeg vet ikke hvor mye hold det er i det?

  • Fyldig og bra svar..

   Nå vet jeg ikke om jeg er helt enig angående Gulen, da det blir «Fight fire with fire».
   Han tillates jo ikke å ytre seg i Tyrkia, så hvem bryter egentlig den kosmiske lov, jo Erdogan, og stort sett alle vestlige regimer.

   Tegnet en liten tegning forleden dag. Min variant av «Noas Ark».
   Kom til å tenke på den, da jeg leste innlegget ditt.

   Finner den her.
   https://www.minds.com/archive/thumbnail/706409840003522580/xlarge

   «Djevelen ønsker å kvitte seg med Gudene på jord», kan man si. På den andre siden, så kanskje man skal la djevelen få dratt med seg en del av alt dette vrakgods, som i dag kaller seg selv «borgere». Jeg tror det. De oppegående må passe på seg selv

   Et nytt tv-show nå på amerikansk tv. Husker ikke produsent. «American Gods». Dreier seg om nye guder (Media, Techo-boy og noen flere navn), mot de gamle (Odin, Anubis, Sekhmet…)

 3. Når USA skal igangsette sin krig mot Russland om et år eller to,er det jo ikke meningen at amerikanske soldater i titusentall skal dø i den.
  De som skal dø i den krigen er estlendere,litauere,latviere,polakker,rumenere og naturligvis norske som allerede er på plass i Polen-Baltikum for å trene de som skal dø.
  USA har jo hatt vanvittige store tap i Irak og Afghanistan (2217 døde og 20 000 såret i A) og vil ikke ha oppslutning om nye kriger såfremt de tapper amerikansk blod.
  Poenget med alle typer pengeoverføringer til Polen er å gjøre staten til ideologisk,materielt og militært til en
  bastion for krig mot Russland. Som sagt mange ganger på denne bloggen: forut for shooting wars kommer det en periode med indoktrinering av fortellingen (narrativ) om at Polen er truet av Russland og at de blodtørstige Nato-statene er edle riddere som iler til med penger og ideologi for å forsvare Polen mot ondskapen.
  Det underlige er at den polske politikerkasten ikke ser ut til å la lært en dritt av hvordan NaziTyskland og Sovjetunionen i 1939 delte Polen mellom seg og bestrebet seg på å utradere nasjonen.
  Nå skal det skje under USA-Natos planer.

 4. Det er nok ikke bare EØS-midler som sluses inn i Soros-kontrollerte NGO’er, stiftelser og lignende som operer fra EU-land. Jeg mistenker at betydelige beløp overføres til andre Soros-organsiasjoner rundt omkring i verden, og at disse ikke alltid er det de utgir seg for å være. Jfr. Clinton Foundation.

  Soros har angivelig en høy stjerne i Norge, dvs hos norske politikere, spesielt i AP. Både Stoltenberg, Støre og Giske tok i mot Soros råd når det gjelder oljefondets investeringer, og hvorfor ikke også når det gjelder EØS-midlene:
  http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2010/11/16/george-soros-gir-norge-rad

  Giske inviterte Soros til Eierskapskonferansen i juni 2011, der Soros hadde møter med bl.a. utenriksminister Jonas Støre. EØS-midlene sorterer formelt under UD:
  http://e24.no/boers-og-finans/i-dag-kommer-soros-til-norge/20068520
  http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2011/06/14/-soros-har-et-sterkt-personlig-engasjement

  • Hva faen har egentlig våres politikere med å ta i mot råd fra utland, mens de ignorerer eget folk.

   Lista over landsforrædere er så lang, at det ikke er noen vits å starte oppramsing.

   • Våre politikere følger en Global Agenda. Det er INTET NYTT. Demokrati ble dannet fordi mennesker gjorde opprør mot systemet, og den smarte Globale eliten med alle sine Institusjoner med FN i spissen og ubegrenset tilgang på penger – måtte skape et «Nytt System» som er det samme som det alltid har vært, men MENNESKER fikk da FØLELSEN av medbestemmelse ved å kunne «Velge» i diktaturet som alltid har eksistert, hvor DE FÅ utnytter De Mange….men vi skal fortsette å leve med ILLUSJONEN om «Det Gode Samfunn» – og mennesker flest foretrekker denne falske tryggheten enn Frihet, God Helse og massevis av Energi.

    Ekspertise på Propaganda og massepsykologi og menneskers avhengighet av STATEN, har i moderne tid kun øket, slik at knappt noen kan forestille seg et annet system, selv om disse faktisk eksisterer. Nå gjelder det å redusere Befolkningen, og gjøre oss enda dummere. Store menneskemasser som ikke er «Nyttige for DEM» er blitt en trussel for Den Globale Eliten, deres Familier og Big Business. Nå oppløse de tidligere sterke Familie-båndene som i Vesten tidligere var Embryoen i samfunnene, da Familien hold sammen og hjalp og støttet hverandre ved arbeidsløshet, tragedier og sykdom. Familiens dominans måtte ødelegges for at STATSMAKTEN kunne ta over kontrollen over Arbeid, Liv og Død. For å ruinere Familiens Viktige Status i Afrika og Midt-Østen importeres menneskemasser inn i Vestens «Kultur» for å gjøre disse totalt avhengige av «Velferds-staten» – som kommer til å kollapse pga Verdens ubetalelige Gjeld – og sammenbruddet av Både Velferds-stat og Famile- bånd er et faktum. Det vil bety massedød, sult og elendighet som vi allerede ser i Oljelandet Venezuela og i Europeiske Grekenland.

    KUNNSKAP er MAKT. Kunnskap om hva slags verden vi lever i – dersom vi våger å informere oss om hva som egentlig foregår – og det fantastiske: Det er alltid nøyaktig beskrevet HVA Eliten Planlegger, lang tid i forveien, det er ingen fantasi eller fake, men rene FAKTA fra den intellektuelle eliten og deres teknokratiske Familier, som hører til The ROYALTIES of the World. Brilliante på mange måter, men totalt uten moral og hengivenhet for ANDRE MENNESKER – De er kun en Ressurs sålenge de kan manipuleres og brukes til DERES FORMÅL, og det er alltid en langsiktig Agenda. FN ble dannet etter mønster fra Sovjet Samveldet med langtids-planlegging over både 50 og 100 år. Vi blir aldri ledet til denne kunnskapen i undervisnings-øyemed. Ethvert INDIVID må personlig påta seg oppgaven med å Opplyse SEG SELV, det finnes ingen annen vei til et Godt Liv, selv om det for øyeblikket ser fantastisk ut for alle de millioner som arbeider FOR dette Systemet og Lever godt av det. vestens System og EU vil kollapse akkurat som Sovjet Unionen ble oppløst, med enorme problemer på alle områder, for alle som var AVHENGIGE av STATEN og det var omtrent alle.

    https://www.youtube.com/watch?v=Kf5SIHRpNiQ&t=162s&list=PLkAVwIupiazkPo4i7c-W8SmbKqzM9q3Tq&index=2

 5. Hanne Nabintu Herland har delt denne artikkelen på sin blogg Herland Rapporten. På Facebook har delingen nå 930 liker og 250 delinger.

  En av kommentarene på Facebook inneholder følgende tekst:

  Jeg spurte utenriksminister Børge Brende om disse millionene etter at jeg hadde lest Steigans artikkel. I den stod det at Soros skulle få 7 milliarder fra Norge – Steigan forandret dette tallet senere til ca 350 millioner.
  Børge Brende svarte meg den 30.4 kl 16:57 med bl.a. Å beskylde meg for for å spre “fake news” her på FB. Han sa også at Steigan hadde blåst opp tallet 20 ganger om jeg husker riktig.
  Jeg beklaget jeg ikke hadde fått med meg Steigans oppdatering men spurte hvor mange penger Norge faktisk skulle gi til Soros – var det mer eller mindre enn 350 millioner.
  Siden har jeg ikke hørt noe, og når jeg nå sjekker samtalen får jeg denne meldingen – Er det feigt eller?

  Har Pål Steigan svar på dette?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.