“To My Fellow Filthy Rich Americans: The Pitchforks Are Coming”

7

This is what billionaire and Amazon investor Nick Hanauer writes in an open letter to his billionaire peers.

“I have been rewarded obscenely for my success, with a life that the other 99.99 percent of Americans can’t even imagine. Multiple homes, my own plane, etc., etc. You know what I’m talking about.”

The full letter can be read here.

“And what do I see in our future now? I see pitchforks.”

“And so I have a message for my fellow filthy rich, for all of us who live in our gated bubble worlds: Wake up, people. It won’t last.

If we don’t do something to fix the glaring inequities in this economy, the pitchforks are going to come for us. No society can sustain this kind of rising inequality. ( … )”

Hanauer also points out one more thing which would be well known to this blog’s readers:

“During the past three decades, compensation for CEOs grew 127 times faster than it did for workers. Since 1950, the CEO-to-worker pay ratio has increased 1,000 percent, and that is not a typo. CEOs used to earn 30 times the median wage; now they rake in 500 times.”

And, as I’ve pointed out earlier: The filthy rich are scared of what people willdo when the fraud and the insane wealth becomes evident for all.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


7 KOMMENTARER

 1. […] What does all this mean? It means that the empire is unraveling. Any attempts to cling to the position of power the US formerly has had, will lead to even more – and more dangerous wars. The only viable path for a capitalist United States is to accept the fall and renounce its role of indispensable nation. But too much has been invested in this role. The billionaires depend on it to keep the cash flow up, and around the world there are vassals, also in Europe, who are terrified of what will happen if the US would remove the protection they‘ve been living under. They litterally fear it will be “pitchforks time”. […]

  • Om man dropper tanken,om at det finnes 1 Elite,som konspirerer om Verdensmakt,så kan allikevel metoden med å la MSM-i den venstreliberale-kosmopolitiske skrud- gå dukken være velkommen.Hos flere fraksjoner blandt Davos-klubb og andre dignitærer.
   Mye tyder på det.F.eks. de utbredte forsøk på å skyldbelegge Putin -i egen høye person-for alt fra doping til valgfusk.Det hele er som en gammel utgave av Stålmannen,med Lothar som Putin og MSM som stålmannen.

   Beste eksempel på sprik i den liberale verdensordens leier er Sverige ,representert ved statsminister Løfven.Han påtok seg jobben med å true Putin og Asshad med krigsforbytrelsesdomstolen.Forsiktig støttet av den utgående May fra GB.Samtidig som han overlot til kommunalpolitikere på Gotland,å forsinke gassrørledningen fra Rusland til Tyskland.Det rene skjære vannvidd.

   Så ,noe slikt kan skje-at hele MSM dør i sitt eget tåpelige sensurforsøk.Statssubsidiert eller ikke.

   M.a.o.:Dette ,manipulasjonene med opinionen,er nok bedre å betrakte som nok et eksempel på Interimperialistiske motsetninger.
   Og ingen av disse fraksjoner er allmektige.De kan ikke både investere seg til en situasjon der folks reelle oppfatning av usikkerehet og større ulikhet øker støtten til krav om renasjonalisering,og -samtidig-få folk til å godta at krig mot en tenkt eller reell fiende er løsningen på de egenskapte problemer.
   Det er denne uløselige likning det øves på.Hverken sosialdemokrater eller kristeligdemokrater er spesielt gode på den slags mattematikk.Feminister og antirasister er heller ikke kjent for slikt.

   Det finnes altså god grobunn for dialektisk materialisme

 2. På tide med Machiavelli release 2.0?
  En analyse av hvordan Eliten kom til makten makt, og hva de har planlagt gjøre, for å beholde den…

 3. […] What does all this mean? It means that the empire is unraveling. Any attempts to cling to the position of power the US formerly has had, will lead to even more – and more dangerous wars. The only viable path for a capitalist United States is to accept the fall and renounce its role of indispensable nation. But too much has been invested in this role. The billionaires depend on it to keep the cash flow up, and around the world there are vassals, also in Europe, who are terrified of what will happen if the US would remove the protection they‘ve been living under. They litterally fear it will be “pitchforks time”. […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.