Norway’s gift to Libya

0
Illustrasjon: Bjørn Richter

Libya Gadhafis Hometown

Let me introduce Bjørn Richter.

Bjørn Richter is an artist/illustrator, graphic designer, and sculptor. When there is time, there are art classes and especially precious hours spent on writing. Bjørn’s sculptural assignments and visionary art works have received international acclaim!

See more of his art here.


 

Les: Det er nødvendig med et nasjonalt oppgjør om Libya-krigen

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelAssange förhörs äntligen i landets största rättskandal
Neste artikkelDe spionerar på dig också via internet!
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).