Leter USA etter et påskudd til krig?

58

Myndighetene i USA har altså offisielt beskyldt Russland for å stå bak diverse hackerangrep i forbindelse med presidentvalget. Det var Office of the Director of National Intelligence og Department of Homeland Security som kom med beskyldningene. De sa i sin uttalelse:

U.S. Intelligence Community (USIC) er sikker på at det var den russiske regjeringen som regisserte de nylige kompromitteringene av eposter fra amerikanske personer og institusjoner, deriblant fra amerikanske politiske organisasjoner. … Disse tyveriene og offentliggjøringene har som hensikt å påvirke den amerikanske valgprosessen. Denne typen aktivitet er ikke fremmed for Moskva – russerne har f.eks. benyttet tilsvarende taktikk og teknikker over hele Europa og Eurasia for å påvirke opinionene der. Basert på det omfang og den sensitivitet som preger innsatsen, tror vi at den kun kan ha vært autorisert på høyeste nivå i Russland.

Jeg har publisert en kommentar av teknologiskribenten og -eksperten Mike Masnick der han sterkt drar dette i tvil.

cyberkrig

Sjøl om det ikke er sant er det farlig

De amerikanske sikkerhetsorganene har ikke lagt fram noe som likner dokumentasjon på at dette medfører riktighet. Den russiske utenriksministeren Sergeij Lavrov møter påstandene fra USA med en ironisk tone:

It’s flattering, of course, to get this kind of attention — for a regional power, as President Obama called us some time ago… We have not seen a single fact, a single proof

Han tilføyde at dersom amerikanerne har tenkt å foreta seg noe, så får de gjøre det. Men å skylde på Russland for dette er latterlig.

Det har begynt å bli rutine i at USA kommer med alvorlige beskyldninger mot Russland uten å legge fram dokumentasjon. Når dette kombineres medf sabelrasling og åpenbare interne diskusjoner i USA om krig mot Russland, blir det alvorligere enn som så.

Bak lukkede dører snakker man om en full angrepskrig mot Syria, vel vitende om at det også vil bety en krig mot Russland.

Det er Washington Post som skriver dette. Avisa skriver også at dette forslaget vil ligge på bordet da staben i det nasjonale sikkerhetsrådet NSC møttes 5. oktober 2016. President Obama skal ha avvist forslaget, eller i det minste ha lagt det på hylla. Men de som står bak det har neppe frafalt det.

Casus belli

På NATOs toppmøte i juni ble det vedtatt at et cyberangrep er å regne som et militært angrep – og at et slikt angrep kan utløse krigsparagrafen i NATO-pakten – artikkel fem.

Jens Stoltenberg sa på en pressekonferanse i forbindelse med NATOs toppmøte at NATO nå for første gang ser på internett som en krigsfront i tillegg til de tradisjonelle kamparenaene luft, land og sjø, skriver UPI.

På NATOs egne hjemmesider gjengis Stoltenberg slik:

We agreed that we will recognise cyberspace as an operational domain. Just like air, sea and land.   Cyber defence is part of collective defence. Most crises and conflicts today have a cyber dimension. So treating cyber as an operational domain would enable us to better protect our missions and operations.

På et spørsmål fra Der Spiegel om cyberangrep også vil kunne utløse NATOs artikkel 5, som fastslår at et angrep på et medlemsland er et angrep på hele alliansen, svarer Stoltenberg:

Vi har bestemt at et cyberangrep kan utløse artikkel 5, og det betyr at et cyberangrep kan utløse det kollektive forsvaret, fordi vi betrakter cyberangrep som noe som kan gjøre stor skade og som kan vbære farlig.

Etter NATO-vedtaket i sommer sa direktøren for Rambler Web Holding Igor Ashmanov i en kommentar:

Now they might just say: “NATO has decided that it has been attacked”. It’s very comfortable. They could say that the website of the US President or the Pentagon has been attacked by Russia.

Dette har vist seg å være profetiske ord. Hvis man setter NATO-vedtaket i samband med de nye påstandene fra USA betyr det at USA/NATO nå i prinsippet mener at de har en casus belli, altså en hendelse som anses å gi grunnlag for å føre krig mot en stat.

Dette betyr også at dette direkte angår Norge. USA har nå offisielt sagt at landet er blitt angrepet av Russland. Skulle USA bringe dette videre til NATO, så er alliansen, og dermed Norge, forpliktet til å delta i motangrep mot Russland, hvordan de nå måtte bli.

Finnes det ikke politikere i Norge som har ryggrad til å ta til orde mot galskapen?

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


58 KOMMENTARER

 1. Nå gjenstår kun at noen lekker e-postene til og fra medlemmer av den skjulte makten i Norge (etter oppskriften «noen har snakket sammen»). Er dette Putin, burde vi eventuelt sende han en oppriktig takk.

  Vi ender da sannsynligvis opp med en liste med navngitte medlemmer av vårt politiske miljø, politiske partier, byråkratiet, tenketanker, PST, domstoler, våpenprodusenter, filantropiske velgjørere, finansinstitusjoner, Norges Bank, universitets- og forskningsmiljøer, presse/media, familiedynastier, militæret, hemmelige fora…
  Listen kan bli lang. Er det noe jeg har glemt? Kongefamilien – nei det blir vel for drøyt?

  • http://pro.dentresearch.com/BNBGEO/WBNBSA05?h=true

   Det kommer til å skje mye annet enn Internasjonal krig: Revolusjon i USA, Borgerkrig i Europa, muligens for mye å «styre med» av Interne Problemer til å krige på 2 Fronter både ute og hjemme. I dag er EGEN BEFOLKNINGEN «HOVED-FIENDEN» rundt om i verden og vil bli bekjempet med alle midler. Terror ovenifra og ned. Ta en titt på Dentresearch. Utrolig dyktig analyse av Verden i dag 2016-2020 og det dreier seg om Økonomisk nedtur, mer voldsom enn i 1930-1932, med alt dette fører med seg av problemer – men også nye muligheter når støvet har lagt seg og En NY VERDEN endelig tar form. Vi lever virkelig i spennende tider. Var det ikke Napoleon og Hitler som forsøkte seg på Russland i nyere tid, ikke omvendt? Amerikanske Generaler og Politikere styrer ikke Verden, de kun REAGERER – og det altfor sent på De Naturlige Sykliske Prosesser, som ingen økonom, politiker, Institusjoner eller media som gir befolkningen Informasjon forstår noe av. UFORSTAND Regjerer, derfor er det eneste mulige å ta godt vare på seg selv og sine nærmeste – noen «Hjelp» fra STATEN kan ikke påregnes i tiden som kommer, Sentralbankene har brukt opp alt de har av amunisjon, som kunstig holder Aksjemarked og Wall Street igang, mens ALT, APSOLUTT ALT vil rakne…og før jo heller. Se det som en Renselsesprosess som lenge har blitt forskjøvet for å gjøre alt ennu verre for hver eneste «Boble» som sprekker i de forskjellige markedene Globalt.

   • Er medlem av Rotary og deltok, som gjest, i klubben, i Lugano, for litt over en uke siden. Hadde en kort samtale under lunchen, der jeg viste til, at Sveits har en lang historie i å være selvforsørget, dersom man skulle bli utsatt for en blokade, samt vel forberedt på en eventuell invasjon. Hans svar var: «Dette er dessverre ikke lenger tilfelle. Dagens trussel kommer innenfra»! Så langt følger jeg deg.

    Når dette er sagt. Min egen reise begynte i samme område som Harry Dent. Deler mesteparten av hans synspunkter i din link. Er selv universitetsutdannet med litt matematikk, fysikk og kjemi, men deretter økonomi. Etter å ha sagt opp Aftenposten i 1991, flyttet jeg min interesse raskt videre, til politikk, historie, religion og det spirituelle.

    Situasjonen Verden opplever i dag er komplisert. Har ikke selv noen konklusjon, men føler sterkt at eventuelle svar vi måtte søke, finnes på det spirituelle plan. Dersom Harry Dent har verdifulle bidrag der, tar jeg gjerne hans input.

    • Ja, Dagfinn Klausen, du har rett i at den eneste veien er på det Spirituelle plan. jeg har selv studert komplexitet, og utviklet et «Early Warning System» i Norge, men visste ikke hvor farlig det var, jeg var for naiv som de aller fleste normenn, sosm har så stor TRO på Autoriteter og liten tro på Seg Selv og ens egen intelligens – for det er kun på det Spirituelle plan man unngår splittelse mellom følelser og forstand, og kan tenke helhetlig og anvende Intuisjonen (vårt Høyeres Selv) som veileder. Det trengs revolusjon også på det Religiøse området, menneskeheten er blitt hjernevasket til å følge alle «Eksperter» og «Spesialister» som er gode på et eneste felt, men blender ut alt annet. Det finnes alltid Løsning på problemer – men brukes Penger som Løsning, vil man kun få et nytt Penge-Problem. Løsninger alltid I EN SELV – Vi er HELE mennesker. Det Guddommelige er ikke noe utenfor en Selv, men i en selv. Antagelig ubegripelig for de fleste mennesker, for de fanatisk «Troende» (og mennesker kan tro på hva det skal være, sant eller usant) og de som avviser enhver «Religion» som humbug og tøv. Dagens Vitenskap er en form for Religiøs TRO, vi ser at det som er «riktig» blir direkte galt i en 9,5 års syklus – hvor Høyrepolitikk blir Venstrepolitikk og svinger fra det ene ekstreme til det andre, uten noen gang å finne balansen. Fant på «Global Reserach» i dag at kun 10 Land i Verden er uten konflikt…»Take Care»

  • aldeles ikke frimurer kongen vår står med ett bein i lovene og reglene i frimurer losjen og ett i vår lov som blir forsøpla til mere og mere dette er fintfolk jommen sier jeg fine

   • Hei,
    Etter å ha hørt både Kongens og Statsministerens tildels innholdsløse nyttårstaler, fikk jeg lyst til å sette dem inn i en større sammenheng. Jeg lastet derfor ned talen til Benjamin Freedmans fra 1961, der han tar et oppgjør med USA´s Zionister:
    https://www.youtube.com/watch?v=7aYsD3adKT8

    La du forøvrig merke til hvordan Erna brukte sine hender til å danne den karakteristiske trekanten som Merkel og andre Globalister ofte viser?
    Hvorvidt dette var en gest for å glede Illuminatet, vet jeg ikke, med slike occulte tegn er neppe tilfeldig blandt Elitens innvidde.

  • Nei her blir intet for drøyt. Selv lyttet jeg til Kongens Nyttårstale for noen år siden. Høytstående militære menn var tilstede og sto i stram givakt. Selv orket jeg ikke å lytte til dette svada og gikk ut på kjøkkenet til sceansen var over. Det fortsetter i samme stil og vi kan bare spørre oss: I hvilket oppdrag handler handler de styrende i våre samfunn? Ett er sikkert – ikke i Det Norske Folks interesser som de er godt betalt for å «tjene». I Tyskland kalles sviket Høyforederi. Hva kalles sviket iNorge? Humanisme og rettferdighet?

   https://www.youtube.com/results?search_query=deutscher+soldat+packt+aus

   • Hva med «gå andres ærend»?

    Det være seg andre land, internasjonale organisasjoner, secret societies, etterretningsorganisasjoner…

    Listen kan gjøres lengre, men det mest skremmende er, at alle disse organisasjonene er verdensomspennende og arbeider for samme mål. Akkurat som passasjerene på Orient-expressen i Agatha Christies kjente krimroman gjorde det.

    Anbefaler å lese «Brootherhood of Darkness», en god beskrivelse av ovennevnte konspirasjon, i regi av avdøde Stanley Monteith:
    https://www.amazon.com/Brotherhood-Darkness-Dr-Stanley-Monteith/dp/0981764371

    • Takk for tipset. Jo mer vi vet fra mange forskjellige kilder, desto mer innsikt og sammenhengende forståelse av den verden vi lever i. Interessant er det også å få vite mer om denne verdens bakmenn av alle slags kategorier og hvor vettskremt de faktisk er på grunn av den opprydning som vil komme:

     https://www.youtube.com/watch?v=ExaURoBr0FY

 2. Ennå en god artikkel om den negative utviklingen, som kan føre til en ny verdenskrig. Det er ingen grunn til å stille spørsmålstegn i tittelen. Utviklingstrekkene er klare. Utfordringen er om noen kan ta opp kampen mot USA og deres globale planer. Jens Stoltenberg har plassert seg som en servil tjener for USAs imperialisme. Alle partiene i Stortinget har blod på hendene etter NATO og Norges terrorbombing av Libya. Ingen av disse partiene er i mot norsk deltakelse i NATO og har derfor ingen troverdighet. Er det mulig å få organisert en brei fredsbevegelse? Er det mulig å få folk til å engasjere seg eller er de fullstendig hjernevasket av NATO-senderen på Marienlyst og ennå verre TV-2. NATO er ingen forsvarallianse, men USAs og EUs angreps- og terrororganisasjon. Mine venner i Tripoli, Libya, hevder at NATO står for North Atlantic Terror Organization. Hvem kan argumentere mot en slik beskrivelse? Når skal folk våkne? Hvem kan gå i spissen for en brei fredsbevegelse?

 3. Det KAN tenkes at USA vil utfordre Russland til krig over Syria. Da i så fall ikke fordi USA ønsker krig som et mål i seg selv, men fordi Russland i Syria utfordrer USAs rett til å intervenere hvor som helst, når som helst, og utfordrer dermed USAs rolle som enerådende supermakt. Det krigshaukene i USA primært ønsker, er nok ikke direkte krig med Russland, men at Russland trekker seg tilbake og aksepterer USAs rett til å styrte Assadregjeringa og installere et nytt regime som er lojalt mot USA og USAs allierte i regionen, altså Israel og Saudi Arabia.

  Derfor er det ikke trolig at USA vil gå til krig over den angivelige hackinga. Her er nok formålet mer innenrikspolitisk. Ved å hevde at Russland står bak hackinga, som åpenbart har skada Hillary Clinton politisk, kan USAs establishment hevde at Donald Trump kun er en russisk marionett, og dermed svekke hans vinnersjanser ytterligere. For problemet med Trump er jo at han IKKE står for en politikk hvor USA skal insistere på å være enerådende supermakt, men tvert imot søke samarbeid med Russland der landene har felles interesser, som i kampen mot IS, og at USA skal trekke seg ut av konflikter som USA ikke har noen direkte egeninteresse i, som Ukraina. Dette er common sense-standpunkter som er populære i store deler av USA opinion, men altså skrekken for Neocon-etablissementet.

  Det at en utenlandsk statsmakt blander seg direkte inn i valgkampen for å fremme en bestemt kandidat, er derimot like upopulært i USA som det er i Russland eller hvilket som helst annet land med respekt for seg selv (Norge er neppe inkludert her). Nettopp derfor er det viktig å framstille det som at Russland intervenererer i valgkampen til fordel for Trump, uavhengig av om det er sant eller ikke.

  • «Dette er common sense-standpunkter som er populære i store deler av USA opinion, men altså skrekken for Neocon-etablissementet.»

   Det interessante er jo at Mike Pence, Trumps VP, er en neocon. Og at han har Dick Cheney som sitt store forbilde, og har uttalt at han ønsker å være for Trump hva Cheney var for Bush.

   Videre har bl.a. Cheney og Rumsfeld uttalt offentlig at de støtter Trump.

   Og sionisten Trump, som var hos AIPAC og lovte Israel svært mye støtte, er nær venn av Bibi, og har sagt at han bl.a. akter å bombe Iran på vegne av Israel.

   Hva tenker du om dette?

   • Det er nok grunnen til at folk til syvende og sist kommer til å stemme på Clinton fremfor Trump. Med Clinton vet vi at det blir fire år eller åtte år med «helvete». Problemet med Trump er at man kan ikke være sikker på at han mener alt han sier. Trump kan komme til å overraske alle og det er sannsynligvis til det verre, f.eks. la sionistene få Jerusalem som Israels hovedstad.

    Det beste en kan håpe på et at amerikanerne fullstendig boikotter presidentvalget og kreve omvalg av presidentkandidater. Det er nok en utopisk drøm siden det virker som mange amerikanere har allerede bestemt seg.

  • «Her er nok formålet mer innenrikspolitisk. Ved å hevde at Russland står bak hackinga, som åpenbart har skada Hillary Clinton politisk, kan USAs establishment hevde at Donald Trump kun er en russisk marionett».

   Enig der, Bra analyse. – Legg merke til hvordan få nå ( tildels inkl. Steigan) snakker om innholdet i den lekkede hackingen, dvs. materialet som viser Hiillarys lovbrudd. Klassisk avledningsmanøvre, fra DNC/Obama-adm.

  • Torgeir skriver:

   «Det KAN tenkes at USA vil utfordre Russland til krig over Syria. Da i så fall ikke fordi USA ønsker krig som et mål i seg selv, men fordi Russland i Syria utfordrer USAs rett til å intervenere hvor som helst, når som helst, og utfordrer dermed USAs rolle som enerådende supermakt. Det krigshaukene i USA primært ønsker, er nok ikke direkte krig med Russland, men at Russland trekker seg tilbake og aksepterer USAs rett til å styrte Assadregjeringa og installere et nytt regime som er lojalt mot USA og USAs allierte i regionen, altså Israel og Saudi Arabia. »

   Jeg er i stor grad enig med Torgeirs analyse av situasjonen. USA har vent seg til å være enerådende supermakt siden rundt 1990. For første gang utfordres de. Dette er farlig. Bare små feilvurderinger kan føre de to atommaktene i krig med hverandre.

   Når vi går til vår egen lille andedam er det utrolig nok enkelte på «venstresida» som syns det er viktigst å få Assad fjerna. Dermed støtter de indirekte opp om USAs verdenshegemoni.

   Blir Trump valgt vil USA og Russland kanskje gå sammen å knuse IS. De fleste på «venstresida» i Norge er imidlertid mest redde for Trump.

 4. Pål kommer med følgende desperate spørsmål: «Finnes det ikke politikere i Norge som har ryggrad til å ta til orde mot galskapen?»
  Selvfølgelig gjør det ikke det. Dette er både vindmøllene og Vente på Godot på samme tid, men naturligvis noe fortvilet,fullt forståelig.
  Som jeg ser det er det eneste mulige at dette miljøet justerer litt på den langtidsplanlegging som ofte har vært framlagt her og gjør noe utenfor skjemaet. Verdenssituasjonen og 300 US Marines til Værnes Garnison krever et nytt type grep og det kommer ikke fra noe annet hold enn brukerne av denne bloggen – som jeg ser det.Start debatt: Hva må gjøres?

  • Som tidligere eier og leder av et reklamebyrå, vil jeg si at idéen er god, men at utfordringen ligger i å oppnå tilstrekkelig «tracktion».
   Har ikke svaret, men mulig vi kan lære noe av våre modige skuespillere på Nationaltheateret, som fikk Verdens oppmerksomhet, da de laget videoen «Nasjonaltheateret beklager».
   https://www.youtube.com/watch?v=Bh8XajrrSVc

   Den oppnådde faktisk å bli forsidestoff på RT, parallellt med nyhetene om at: «Russland frigir satelittdata vedrørende MH17» – «Syriske regjeringsstyrker tar tilbake deler av Aleppo» – «USA beskyldes for å støtte Al-Nusra og Trump/Clinton møtes i duell».

   Se dette som et første innspill i en eventuell idédugnad….

 5. Mest sannsynlig går det til helvete med oss alle……med mindre et mirakel inntreffer. Og mirakelet må være at nøkkelpersoner i Pentagon og det amerikanske forsvaret tar grep og gjør opprør mot administrasjonen. Men de må ha tilstrekkelig mange offiserer med seg….høytstående offiserer med innflytelse og makt, og menige soldater. Ellers vil opprøret bli slått ned. Men det vil altså kunne betegnes som et mirakel dersom det skjer….og jeg har ingen tro på det.
  Det som skjer det skjer…..og vi kan intet gjøre.

  • Her har du støtte av David Wilcock, som i et intervju med John B. Wells 7. oktober påsto, at det innen Amerikansk militære og etterretningsorganisasjoner, finnes en fraksjon som planlegger nettop dette.

   Selv har jeg problemer med dette, i det det føyer seg inn i liknende propaganda, der Kristne lures til å tro, at de vil bli «hentet ut», før det smeller, eller der «White Dragon Society», som har tatt opp kampen mot Illuminatet, skal redde oss alle.

   Realiteten er vel noe annerledes, med Obama som har gitt et stort antall av sine militære ledere sparken – og tre sterke fraksjoner, som nå synes barke sammen for å få bekreftelse på hvem som skal ta herredømme, når det gjelder fremtidens «New World Order».
   Kandidatene synes være:

   – The Anglo America Society
   – Russland
   – China

 6. Willy: det der må vel være en variant av Zen-Buddhisme eller noe annet asiatisk? Det er iallfall ikke tenkning med røtter i norrøn kultur og det er vel det vi trenger nå,eller hva?

   • Ouch – dette var tunge greier.

    Sitter igjen med følgende spørsmål: Logikken er vel like gyldig, uansett hvilken gud man måtte snakke om. Albert Pike og Bertrand Russel var med stor sannsynlighet Luciferians, slik dagens Elite er det.
    http://www.whale.to/c/luciferian_doctrine.html

    Sånn sett spiller det vel mindre rolle, hvorvidt noe er forutbestemt, eller hvorvidt dette «noe» er «noe» visse personer med stor nok makt og innflytelse er overbevist om kommer til å skje?

    I denne sammenhengen blir det viktig, dersom de involverte parter kan hente kraft fra det spirituelle plan, hvilken gud de henter den fra. Det finnes jo her ganske mange valgmuligheter.

    • Jan Hårstad skrev : «Willy: det der må vel være en variant av Zen-Buddhisme eller noe annet asiatisk?»
     Dagfinn, hvis den var kommentar til fatalist -linken, så det var den linken en kommentar til Jan Hårstad som igjen handlet om noe Willy Hansen sa. Altså at dette liknet fatalistisk tankegang.

    • Hei Dagfinn.

     Jeg har ikke researchet så mye om det, så det blir vel med denne ene kommentaren.
     Faktisk syns jeg det er et ubehagelig tema, fordi det er okkult etter min mening.

     Her er det «vesenet » som kalles acended Master, og sies å ha kanaliserer bøker gjennom Alice Bailey: Dwhal Kuhl.

     Men, siden du først er inne på det, så passet det med å spørre deg om du har / eller kan researche hva slags Alice Bailey Gruppe- forgreiningen fra Lucys trust og «verdenstjenerne» vi har i Norge / Oslo, og hvilken forbindelse har dette til Rockefeller og FN? For det er når det begynner å komme ned på kommunenivå at man bør vite om det.
     Har såvidt kikket på det men orker ikke lese så mye av det.Her er noen punkter.

     1.
     De holdt seminar 14 oktober 2016 i Geneva, i går.
     prøv linken som heter 2016 world goodwill seminar geneva
     http://www.bing.com/search?q=goodwill+geneve&form=IE10TR&src=IE10TR&pc=EUPP_ACJB

     En relegiøs kobling til FN politikk ?

     2.
     Se Europe,Oslo på Lucys Trust.
     Kan det dreie seg om næringslivstopper som sitter og mediterer i måneskinn?
     Dette er vel slike du skriver om eller ?

     3.
     Grunnen til at jeg tror det kan være næringslivstopper er «Gaia koblingen.»
     Fra en artikkel 26.september ( 2011 )
     «kommer delegasjonen til Norsk Taiji Senter for å møte regjeringsmedlemmer, spirituelle ledere og nøkkelpersoner i norsk nærings- og kulturliv.»

     4.
     Akademika skriver om en av bøkene til Alice Bailey med Dwhjal Kuhl : ( Utdrag)
     (Ponder on This: A Compilation from the Writings of Alice A Bailey and Djwhal Khul )

     » the Plan for humanity requires the cooperation and service of trained and dedicated human beings intelligently informed about world affairs, in collaboration with those who form the spiritual Hierarchy, the inner government of the planet.»

     5.
     De ønsker syntese mellom øst og vest .
     Snylting på menneskers godtroenhet?

     «When attending a retreat or spiritual event, please wear comfortable and
     casual clothing. However, when sitting before a Spiritual Master, it is
     appropriate to refrain from wearing shorts, tank tops or disheveled attire. If
     you are sitting on the floor before Master, it is important not to point your
     feet toward Him. In the East, this is an insulting gesture, and here in the West
     we want to practice courtesy and reverence toward our precious Master Djwhal
     Khul

     6.
     Fra Lucys trust wiki:

     The Lucis Trust’s publishing company was founded in the early 1920s as the Lucifer Publishing Company. The Lucis Trust says that the name was probably chosen to honor Lucifer.The name was changed in 1925 to the Lucis Publishing Company. In Latin lucem ferre means «to bear light» and lucis means of light. The company has headquarters in New York City, London, and Geneva.

     The Trust is established in Great Britain under the title «Lucis Trust Ltd.», in Switzerland as «Lucis Trust Association», and in the Netherlands as the «Lucis Trust Stichting».

     In order to place a closer focus on the work of the UN, the Lucis Trust has set up a new blog, World Goodwill at the UN, which will focus on defining new Sustainable Development Goals for humanity after 2015 when the Millennium Development Goals expire.

     7.
     «History
     The Lucis Trust was established by Alice and Foster Bailey as a vehicle to foster recognition of the universal spiritual principles at the heart of all work to build right relations. The Trust was incorporated in the State of New Jersey, USA, on April 5, 1922. A separate limited company, Lucis Trust Ltd. was established as an educational charity and incorporated in the United Kingdom in 1935. And in 1951 Lucis Trust was established as a legal entity in Switzerland, with an office in Geneva.»

     8.
     Se Ascended Master / The Great white Brotherhood wikipedia.
     Those who have taken the Seventh Initiation hold the Senior Administrative Posts in the Great White Brotherhood on Earth.

     «The Great White Brotherhood, in belief systems akin to Theosophical and New Age, are said to be supernatural beings of great power who spread spiritual teachings through selected humans.The members of the Brotherhood may be known as the Masters of the Ancient Wisdom or the Ascended masters. Various people have said they have received messages from these beings, including most notably Helena Petrovna Blavatsky (Theosophy), Aleister Crowley (Thelema), Alice A. Bailey (New Group of World Servers), Guy Ballard («I AM» Activity), Geraldine Innocente (The Bridge to Freedom), Mark L. Prophet & Elizabeth Clare Prophet (Church Universal and Triumphant) and Benjamin Creme (Share International).

     Lucys trust contact us

     120 Wall Street,
     24th Floor
     New York NY 10005
     USA

     Da tror jeg ikke jeg har mer å tilføye nå.

     • WOW,
      Tar det på sparket etter hva jeg erindrer.
      Dynastiet Rockefeller donerte eiendommen FN besitter i dag på Mannhattan. Lucies Trust hadde opprinnelig navnet Lucifers Trust med samme adresse som FN. Kjente medlemmer er faren til Bill Gates og Bill Gates selv. Bill og Melinda Foundatin donerer årlig midler til organisasjonen.
      Koplinger til Norge kjenner jeg ikke til.

  • Norrøn kultur kan være interessant nok. Men spørsmålstegnet i overskrifta her er helt overflødig. At USA planlegger krig er hevet over enhver tvil.

 7. «Leter USA etter et påskudd til krig?»

  Vet ikke om jjeg helst vil bli stekt av en A-bombe, eller kokt av klimaforstyrring.
  – Har ikke helt bestemt meg. #-]

  Men det er det likevel ingen tvil om at krigene og krigstruslene er de facto skadelig avledning fra klimaforstyrringene og nødvendigheten av nullvekst pluss forbruksreduksjon i en type «steady state» økonomisk ordning – for at menneskearten skal overleve.

  • De trenger ikke gjøre noe. De trenger bare å si at de vil gjøre noe uspesifisert, udokumenterbart i den digitale sfære «mot russland» for å ikke tape ansikt og være kylling. Hvis ikke russerne merker problemet (fordi det ikke blir gjort noe som helst utover den elektroniske spionasjen de begge driver med på fulltid uansett), er det propagandamessig bare bevis på hvor dyktige amerikanerne er, og liv og død kan fortsette som før i den analoge sfæren (meatspace) 😉

 8. De larmar något djävulskt för att driva folk att rösta på Clinton, och för att de är rasande över att Ryssland verkar få det som man vill i Syrien. Jag tror inte de vill ha krig med Ryssland idag.

  I förhållande till «cyberangrepp» kan jag tänka mig en annan plan: de vill ha ett säljbart casus för undantagstillstånd, i vilket de kan förbjuda och släcka ned alternativa media, alltså putintrollmedia enligt maktens ärliga uppfattning. «Vi är under cyberattack från Putin, den kollektiva säkerheten kräver att vi släcker ner Hans digitala assets».

  • Her var det omfattende bibelstoff, kompilert på en oversiktlig måte.
   Interessant å konstatere at det hele ble skrevet i januar. Stoffet virker ikke mindre relevant nå, så vi har nok dessverre mye å se frem til som ikke synes være særlig oppløftende.

   Lot meg forøvrig friste til, nok en gang lytte til «If I were the Devil» av Paul Harvey. Etter min mening, enkelt, genialt og absolutt til ettertanke.
   https://www.youtube.com/watch?v=cZxy58gVq5Q

   • Dagfinn: Enig i det angående Harvey. Etter å ha vært nedi kaninhullet, og funnet ut hva eliten bedriver, med blant annet sin dyrkelse av Lucifer/Satan/Iblis, så tenkte jeg at det måtte være en motvekt mot det mørke og destruktive, og jeg måtte blåse støv av konfirmasjonsbibelen. Og svaret på problemene ligger i sitatet filmen du linket til Dagfinn; Ef. 6:12. Vi har med åndsmakter å gjøre, onde sådann, og vår jobb er å tiltrekke oss den gode, lytte til Ham, følge Hans Bud (Befalinger) og Hans Vilje. Det er faktiske den eneste måten vi kan vinne, for i vår fysiske verden er vi sjanseløse mot det åndelige. Men trøsten får være, eller mer riktig MOTET får være:
    Matt.: 10:28 And fear not them which kill the body, but are not able to kill the soul: but rather fear Him which is able to destroy both soul and body in hell-fire.
    Luke: 12:4 And I say unto you my friends, Be not afraid of them that kill the body, and after that have no more that they can do.
    12:5 But I will forewarn you whom ye shall fear: Fear Him, which after He hath killed hath power to cast into hell-fire; yea, I say unto you, Fear Him.
    Her kan du lese mye interessant: http://jahtruth.net/

 9. Hva tenker dere om at MSM nå varsler at USA har tenkt å utføre et «hemmelig» cyberangrep mot Russland?

  Virker som en klassisk psyop og avledningsmanøver, spør dere meg.

  Når det «hemmelige» angrepet varsles på forhånd, mister det vel en hel del av effekten. Så her ligger det noe annet bak. Noen har foreslått at denne varslingen ble gjort for å prøve å provosere Russland, altså få dem til gjøre det første trekket, slik at USA skaffer seg påskudd til å angripe tilbake med voldsom styrke. (Her er det altså snakk om krig, ikke cyberkrig.)

  Dette høres for meg ut som en ganske plausibel forklaring, men kanskje noen av dere har bedre ideer å komme med?

  En forklaring jeg selv lanserer nå:

  Utspillet er en avledningsmanøver. USA sier at de har tenkt å cyberangripe Russland, mens de i virkeligheten satser på et fysisk angrep. (Naturligvis via en proxy, som IS e.l. «moderate rebels», som er USAs infanterister nå til dags.)

  • Denne videoen omhandler bl.a. en flyforbudssone over visse deler av Montana. Forbudet gjelder akkurat nå, i skrivende stund. Den offisielle forklaringen er at det skal skytes opp romraketter. Problemet er bare at det i det aktuelle området ikke finnes noen base for oppskytning av slike raketter.

   • En del av Yellowstone ligger forøvrig i Montana. Mulig Mossad/CIA skal skyte en atomrakett ned i Yellowstonecalderaen for å utløse et supervulkanutbrudd. Skylden legges på Russland, og Mossad/CIA besvarer «den russiske aggresjonen» med et fullskala atomangrep.

 10. Om de ikke leter etter påskudd til å starte krig, så er det viktig for USA å öke krigsfrykten, det er jo et mål å selge våpen til sine allierte. USA kriger jo alltid et eller annet sted. Og godfjotten Stoltenberg henger seg på som etterplaprer. Så kan vi jo spörre hvem som hacker hvem ?

 11. Krig er en del av vår historie og vil alltid være det – selv om Politiske Fredsaktivister deler ut Freds-priser til Terrorister og Krigshissere, muligens i det utrolige naive håp om egen makt til å forandre verdens sykliske prosesser. Det eksisterer ikke Det Ene uten Det Andre. Å tro noe annet er en form for Ekstremisme, Ensidighet og Trangsynthet som preger den Politiske og Økonomiske Overmakt. Kun Individet (som i våre samfunn er nærmest ikke-eksisterende) er i stand til å kombinere 2 motsetninger, eller mer korrekt: Komplementære Egenskaper til en NØYTRAL Posisjon – i SEG SELV og derved få øket Energi slik at omverden kan påvirkes på en positiv måte uten agitasjon eller manipulering, for Enkeltmennesket er det mest verdifulle som eksisterer – ikke Massene som som ikke utvikler seg til et Høyere Åndelig og Nøytralt nivå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.