Google og Hillary Clintons kampanje

9

Det California-baserte selskapet Sourcefed gjorde noen interessante oppdagelser av hvordan Googles søkemotor behandlet søk på Hillary Clinton. Se på denne:

KampanjeStøtt oss

9 KOMMENTARER

  1. Betryggende at Hillary Clinton har Google på sitt lag. Ingen nyhet at søkemotorene manipulerer etter egne hensyn.Det gjør alle. Heia Hillary.

  2. Det mest skremmende, synes jeg, er at vi lever i en kultur der vi (om enn litt oppgitt/trett) godtar slikt.

    *Hva vinner løgneren med løgnen? At menneskene ikke lenger tror at de kan tale sant.*
    Aristoteles

  3. Det er for jævlig, for Googles søkealgoritme er i utgangspunktet (kunne vært) en alldeles fabelaktig ting, som i sin tid fullstendig revolusjonerte søk – og med det hele verdensveven og dynamikken i interaksjonen mellom brukerne, og mellom brukerne og teknologien. Det teknologiske potensialet er fantastisk, og faktisk virkemåte i mindre kontroversielle og essensielle sammenhenger er temmelig genial. Det er en grunn til at man sier at definisjonen på «desperat» er når man går til side 2 i Googles søkeresultater. Men de er dessverre godt forankret på The Dark Side, og vi kan bare konstatere at Google fremdeles får omsette oss med hud og hår (det er informasjon om brukerne som er Googles kommersielle produkt) mens vi i trance blar i deres redigerte katalog over verden. Googles etterretningsmessige funksjoner i samarbeidet med NSA osv. er et kapittel for seg, og står i sin grunntenkning forsåvidt godt i stil til dagens positive Hillaryfisering av nettet.

      • En skam for diktaturet. Men det har vært mye sommerrepriser fra vår kjære red. også nå, og jeg har vært litt mer busy selv på andre fronter enn gjennomsnittlig. Men ikke føl Dem trygg fremover. Vi har våre metoder. 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.