Carl Bildt aktuell för att hjälpa Soros & Clinton i Albanien

3
Anders Romelsjö
Anders Romelsjö

Wikileaks

Soros är känd för sitt stöd till olika NGO:er som ägnar sig åt undermineringsverksamhet i USA-elitens tjänst. Här en kort rapport.
soros clinton
E-mail-text:
Dear Hillary, A serious situation has arisen in Albania which needs urgent attention at senior levels of the US government. You may know that an opposition demonstration in Tirana on Friday resulted in the deaths of three people and the destruction of property. There are serious concerns about further unrest connected to a counter-demonstration to be organized by the governing party on Wednesday and a follow-up event by the opposition two days later to memorialize the victims.
The prospect of tens of thousands of people entering the streets in an already inflamed political environment bodes ill for the return, of public order and the country’s fragile democratic process.
I believe two things need to be done urgently: 1. Bring the full weight of the international community to bear on Prime Minister Berisha and opposition leader Edi Rama to forestall further public demonstrations and to tone down public pronouncements. 2. Appoint a senior European official as a mediator. While I am concerned about the rhetoric being used by both sides, I am particularly worried about the actions of the Prime Minister. There is videotape of National Guard members firing on demonstrators from the roof of the Prime Ministry.

The Prosecutor (appointed by the Democratic Party) has issued arrest warrants for the individuals in question. The Prime Minister had previously accused the opposition of intentionally murdering these activists as a provocation. After the tape came out deputies from his party accused the Prosecutor of planning a coup d’etat in collaboration with the opposition, a charge Mr. Berisha repeated today. No arrests have been made as of this writing. The demonstration resulted from opposition protests over the conduct of parliamentary elections in 2009. The political environment has deteriorated ever since and is now approaching levels of 1997, when similar issues caused the country to slide into anarchy and violence. There are signs that Edi Rama’s control of his own people is slipping, which may lead to further violence. The US and the EU must work in complete harmony over this, but given Albania’s European aspirations the EU must take the lead.

That is why I suggest appointing a mediator such as Carl Bildt. Martti Ahtisaari or Miroslav Lajcak, all of whom have strong connections to the Balkans. My foundation in Tirana is monitoring the situation closely and can provide independent analysis of the crisis.
Thank you, George Soros
Carl Bildt imagesCAFRCMUO
Soros får hjälp.

Just three days after Clinton received the e-mail from Soros the EU ended up sending Soros’ suggested nominee Lajcak to mediate the civil unrest, the BBC reported.

Låt oss vara tydliga här: Soros fick USA och andra att ingripa i en suverän stat inre angelägenheter. Soros har länge anklagats för att vara en mästare att påverka världspolitiken och marknader till sin egen fördel. Jag är inte säker på om detta är den första dokumenterade fallet av hans beställning av en åtgärd. av en stormakt som genomförd den.

Let us be clear here: Soros got the U.S. and other accomplices to intervene in the internal affairs of a sovereign state. Soros has long been accused of being a puppet master orchestrating world politics and markets for his own benefit. I am not certain if this is the first documented instance of his ordering an action and it being implemented by major powers, but even if there is precedent, how is this not huge news?

Kommentar: Informationen är inte särskilt överraskande. Hillary Clinton är en favorit hos storfinans och Wall Street – liksom nästan alla USA:s presidentkandidater varit (undantag Bernie Sanders). Och att Carl Bildt springer USA:s ärenden överraskar mig knappast. Men här ges ovanligt tydliga belägg.

intressant.se, , , , , , ,, ,

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

 1. Noe på siden av temaet, men siden det ikke har kommet én kommentar siden i går på denne artikkelen, får dere dette i stedet: Visse tendenser som endelig har blitt tydeligere for langt fler nå, ble allerede i 1981 bedre belyst i en komedie for det store lerretet enn av våre hjemlige journalister i 2016. Jeg minner om at dette var 13 år før Gro signerte EØS-avtalen, et par år før den første store, norske jappetiden satte inn, og TTIP og TISA var om noe våte drømmer for eliten.

  Fra «Olsenbanden gir seg aldri!» (1981), dialog mellom politimennene Hermansen og Holm (klipp fra 22:53):

  -EMCA?

  -Den europeiske multikontinentale assosiasjon, EMCA, vil ta over hele det europeiske næringsliv. Ha! «Harmonisering», kaller de det! Og når det skjer, har de tatt over alt sammen.

  -Alt sammen, jamen … går det an da?

  -Alt går, unge mann! Fordi, forstår De, politikerne, de er nødt til å ta hensyn til velgerne. Men det behøver ikke de store, multinasjonale selskapene. De behøver bare å ta hensyn til realiteter! Management, budsjettkontroll, lønnsomhet, vekk med alt som ikke gir overskudd! Jo-ho, de klarer seg nok!

  -Jaha, ja det høres jo bra ut. Og det er jo selvfølgelig det vi burde fortelle journalistene?

  -Er De gal da, Holm? Ikke et ord av dette må ut! D-d-d-det, det ville bli fullstendig katastrofe, det! Befolkningen må fremdeles tro at politikerne bestemmer. Ja, hva skulle de ellers tro på? Nei, politiets oppgave, det er ikke å ta troen fra folk. Nei! Vår oppgave er å trå til når vi får ordre om det! Og inntil så skjer, må vi bøye oss for kreftenes frie spill.

  Og siden Clinton står på menyen, her er en temmelig genial kommentar til det amerikanske presidentvalget, i form av et trykk på ei T-skjorte fra techdirt.com:

  function vote2016() {
  nose.hold();
  return min(evil1,evil2);
  }

 2. Coudenhove-Kalergis aktualitet. Jeg har oppdaget det gjennom årene at knapt noen i Norge har hørt noe om Kalergi som i mellomkrigstiden la grunnlaget for ideene bak EU-prosjektet. Kort gikk det ut på at Europa skulle blande raser,»asiatisk-negroid zukunftsrasse» og jødene skulle sjefe det hele.Europas aristokrati.Merkel har fått Kalergiprisen.
  Ikke uventet var de jødiske finanshusene Warburg og Rothschild de sentrale sponsorer for Kalergi.
  Hvorfor jeg drar fram dette i dag,er at jeg begynner å lese de lekkede E-mails fra George Soros.
  Enhver som er litt kjent med Kalergis skrifter,ser umiddelbart at Soros er arvtaker og modernisator av Kalergi; det er nesten blåkopier. En viktig nøkkel til forståelsen av alt det bisarre som nå skjer,blir et grundig studium av Soros planer.
  Er dette en manifestasjon av World Zionist Congress virksomhet eller ikke?
  I den merkelige avisa Klassekampen lager tidligere Rødt-formann Aksel Nærstad i dag 18 august 2016,kjempereklame for World Social Forum som også Soros-apparatet er involvert i. Det kan fortone seg som verken Nærstad eller Klassekampen bryr seg om at World Social Forum er finansiert av Rockefeller og Ford Foundation. Kanskje de betrakter det som storartet?

  Kalergi: «Praktischer Idealismus».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.