Tyrkia: merkelig vinkling fra Klassekampen

6

Avisa Klassekampen har hatt en merkelig innstilling til kuppforsøket og etterspillet i Tyrkia. Først på lederplass 26. juli 2016 og så med denne vinklinga på forsida 28. juli. Jeg inviterer avisas redaktør Bjørgulv Braanen til å forklare leserne av steigan.no både lederen og dette oppslaget.

kk erdogan

KampanjeStøtt oss

6 KOMMENTARER

  1. Ja, jeg synes også dette er rart. Å bruke ytre høyre i Egypt som «sannhetsbevis» på at Erdogan er inne på rett spor virker mildt sagt merkelig.

  2. Dette synes jeg også er merkelig. For selv om Erdogan viser pigger mot NATO og EU, så betyr jo ikke det at ikke USA/NATO/EU vil få det de ønsker ut av ham, nesten uansett hvor diktatorisk han blir. Å se noe som helst positivt i en smule uenighet i herskerklassen har ingenting med positiv utvikling å gjøre, selv om den bør utnyttes så godt som mulig og forsvarlig av de som prøver å få til en bedre verden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.