Syrias president Assad mener det beste er å få flyktningene hjem

19

Det ville være mer humanitært og billigere for det internasjonale samfunnet å stoppe støtten til terroristene, så syriske flyktninger kan reise hjem i stedet for å bosette seg i andre land.
Dette sier Syrias president Bashar al-Assad i et intervju med australsk TV gjengitt i ABC Nyheter.

– Flesteparten av flyktningene ønsker å komme tilbake. Alle land som hjelper dem ved å gi dem et nytt hjemland, viser humanitære holdninger. Men noe enda mer humanitært, og billigere, er å hjelpe til så de kan komme tilbake til sitt eget land, svarte Assad da han ble utfordret til å komme med et budskap til de syriske flyktningene i utlandet.

– Det kan utlandet gjøre ved å hjelpe til med å stabilisere Syria, ikke å gi støtte til terroristene. Flyktningene ønsker at vestlige regjeringer skal ta klart avstand fra det land som Saudi Arabia, Frankrike og Storbritannia gjør, å støtte terrorister bare for å få fjernet regjeringen, sa Assad.

Assad sier også at det er viktig for Syria at flykningene vender hjem. De trengs for å bygge landet.

– Jeg vil absolutt ønske flyktningene tilbake. Hvordan kan du bygge landet når du mister menneskelige ressurser? De fleste av dem som drar, er utdannet eller har næringsvirksomhet i Syria.

I artikkelen Hjelp flyktningene der de er – stopp krigen skrev jeg i august 2015:

Det finnes bare én løsning på denne humanitære katastrofen, og det er å stoppe krigen. Norske politikere forlanger å bli sett på som humanitære glansbilder fordi de vil ta inne en håndfull syriske flyktninger over to år (så de har tydeligvis tenkt at denne krigen skal fortsette?). Men ingen av dem, ikke en eneste av disse humanistene har stilt noe krav om at krigen må stoppe. Da blir humanismen deres det reneste hykleri.

Syrere flest ønsker å være i Syria. Det er deres land. Vi i Norge har gjennom vår sanksjonspolitikk og vår støtte til intervensjonskrigen vært med på å gjøre landet mest mulig ubeboelig. Den eneste sanne humanismen er å sørge for at denne ulovlige krigen tar slutt slik at flyktningene kan vende hjem og være med på å gjenreise landet sitt.

KampanjeStøtt oss

19 KOMMENTARER

 1. Assad tenker kun på sine tilhengere, ikke sine motstandere. Er det noen som er ansvarlige for massakrene, så er det han. Det er ham og bombingen hans som syrerne flyktet fra. Nå vil han vel ha dem tilbake for å kunne fortsette massakrene på de sivile som stakk av. Et stabilt Syria vil man kun bygge dersom Assad forsvinner. Ingen vil vel ha en leder med flere hundre tusen liv på samvittigheten, bortsett fra slike som støtter utryddelse av hellige, nemlig satanister, nazister og lignende folk. Intervensjonskrigen er det russerne som står bak. Hadde ikke de blandet seg inn, hadde nok Assad vært borte, og mer moderate krefter hadde tatt over. En konflikt med IS hadde nok måttet bli løst. De som har gjort landet ubeboelig, er Assad og hans militser/sataniststyrker og russerne. Amerikanerne gikk bare løs på IS som utgjorde en trussel for hele området. Det virker som om de som støtter Assad godtar at folkegrupper massakreres og utryddes så sant flertallet mener det. Det er bare tullinger og satanister som har en slik holdning. Jeg hadde foretrukket at FN hadde vedtatt å stanse folkemordet i Syria, slik de vedtok for Libya. Da hadde man spart flere hundre tusen liv.

  • Et stabilt Syria på linje med Irak og Libya da mener du? Kjenner jeg blir oppgitt når jeg leser slike kommentarer. Hvordan skal galskapen stoppes når den vestlige propagandaen har slik kraft?

   • Hvilken propaganda er det du stoler mest på? De som sier at man skal la ethvert lands gale ledere massakrere alle sine motstandere for å få «fred» i landet? Det blir i tilfelle djevelens fred, uten snev av Gud tilstede, motivert, støttet, og iverksatt av satanister, psykologer og deres klonende professorer og tildels psykiatere og generelt alle åndsparasitter som stjeler helliges ånd og tror at de blir Gud. Jeg tror det behøves litt planlegging og oppfølging i slike saker.

  • Hei Terje, hvis Assad forsvinner blir Syria like stabilt som Libya, Irak og Afganistan! Hvis du ikke har fått det med deg Terje, så er Libya, Irak og Afganistan katastrofeområder etter at amerikanerne har «demokratisert» disse landene. Assad er nok ingen snill gutt, men sammenlignet med USA (som har mange millioner liv på samvittigheten) er Assad bare smågutten.

   • Amerikanerne og NATO går ikke inn for å utrydde folk. De angriper for å hindre at folk blir massakrert. Du glemmer at begynnelsen på folkemord allerede var i gang (Irak er unntak) før amerikanere og NATO fikk lov av FN til å sette i gang. Verre katastrofeområde enn Syria fins ikke, der hvor FN ikke lot noen få lov til å stanse et begynnende folkemord. 30000 drepte kristne skal visst være funnet i Syriske fengsler. Er det ikke verdt å gripe inn i slike tilfeller? Det kunne ha spart hundretusener av liv. Det hadde blitt bråk uansett, men færre liv går tapt om man går inn og stanser de verste massakristene. Assad hadde sjansen til å gjøre landet sitt en tjeneste, ved å gå av, men det forsto den tåpen ikke. Istedenfor gikk han og militsen hans løs på hellige, i den tro at han drepte djevelen.

    • «30000 drepte kristne skal visst være funnet i Syriske fengsler» – kan du dokumentere dette?
     Den republikanske senatoren Richard Black fra Virginia har vært på besøk i Syria, og har et helt annet inntrykk. Han mener Syria er et eksempel til etterfølgelse.

     https://www.youtube.com/watch?v=3ivZKHE-STk

     Det kan se ut til at de kristen-konservative i USA er i ferd med å komme på bedre tanker…..kanskje de begynner å frykte for sitt evige liv?

     • 30000 funnet drept i Syriske fengsler; det var på nyhetene. Senere var det noen som fortalte meg at det var 30000 drepte kristne. Det kan forklare hvorfor kristne støtter Assad; de ble trolig presset til det ved at han hadde tusenvis av kristne som gisler. Syria et eksempel til etterfølgelse? For hvem? For djevelen og hans tilhengere? Å være årsaken til 300000 drepte og vel så det, slik Assad er, er altså et eksempel til etterfølgelse? Det må være ren professorpropaganda.

    • «Amerikanerne og NATO går ikke inn for å utrydde folk.» Nei, men de dreper folk for å få kloa i ressurser og sette inn «riktig» regjering/president, slik de har gjort i utallige land. Sjekk ut «Confession of An Ecconomic Hitman».
     «De angriper for å hindre at folk blir massakrert.» Det er grunnen de gir, slik at du og andre skal akseptere krig. Men det er bare nonsens. Propaganda, kalles det. Sjekk ut «The War you don’t see» av John Pilger.
     «Du glemmer at begynnelsen på folkemord allerede var i gang (Irak er unntak) før amerikanere og NATO fikk lov av FN til å sette i gang.» Hvilket folkemord?
     «Verre katastrofeområde enn Syria fins ikke, der hvor FN ikke lot noen få lov til å stanse et begynnende folkemord.» Enig i det første, men det var ikke Assad som satte dette igang
     «30000 drepte kristne skal visst være funnet i Syriske fengsler.» Dette har du skrevet noen ganger tidligere, uten å henvise til noe som helst.
     «Er det ikke verdt å gripe inn i slike tilfeller?» Nei, man skal ikke gripe inn i andre lands anliggende, som vi har sett utallige eksempler på, hvilket også er et av rådene fra Sun Zi.
     «Det kunne ha spart hundretusener av liv.» Det som kunne spart liv var om USA, NATO, staten Israel, Tyrkia, Saudi-Arabia og andre hadde latt Syria og syrerne være i fred, ikke konstruere motgrupper, lage demonstrasjoner, og så skyte mot disse, for å legge skylden på Assad, akkurat samme taktikk brukt på Maidan-plassen.
     «Det hadde blitt bråk uansett, men færre liv går tapt om man går inn og stanser de verste massakristene.» Massakrene begås av IS/ISIS/Al Quida, Daesh, Al Nusra – alle finansierte og kontrollerte av USA/Tyrkia og staten Israel.
     «Assad hadde sjansen til å gjøre landet sitt en tjeneste, ved å gå av, men det forsto den tåpen ikke.» Ja, han kunne godt av, men han er nå tross alt demokratisk valgt av folket, ikke av USA, NATO og nazistaten Israel.
     «Istedenfor gikk han og militsen hans løs på hellige, i den tro at han drepte djevelen.» Ikke noen mennesker kan ikke drepe djevelen, det kan kun Gud, og Han gjør det snart – det vet enhver kristen og muslim. Men først vil Folket Israel gå mot vanskeligere tider.

     • USA er ikke slik lenger som du hevder. Det er slutt på gamle stridigheter. Tilogmed Cuba har de blitt venner med. Hvilket folkemord? Er ikke bombing av sivile for å «drepe djevelen», dvs. egentlig hellige, begynnelsen på et folkemord? Det var Assad som begynte å voldta og drepe sivile som svar på demonstrasjonene. Hvem er Sun Zi? En som gir dårlige råd og en som mener at et land har rett til å utrydde deler av egen befolkning, slik Kina gjør? De taktikken om å skyte på sine egne, er det ikke stormaktene som driver med. Det er det nazister og satanister, motiverte av sine ideologer psykologer og psykiatere m/fjertefølje, som gjør. I Storbritannia for hundrevis av år siden, kledde de seg ut som Vikinger og plyndret, voldtok og drepte. Djevelen og hans tilhengere har neppe endret særlig mye på sine metoder. En av metodene som psykologer og deres klonende professorer benytter i så måte, er løgn. man bør ikke stole på et eneste komma som kommer fra den kanten.

      Delvis enig med deg om massakrer, men du kan utelate USA, Tyrkia og Israel og legge inn djevelens motivatorer og løgnere psykologiprofessorer og deres klonede elever. Djevelen, som befinner seg i alle land og infiltrerer alt og alle, er fienden, ikke enkelte land. Djevelen, ved psykologiprofessorer, kan ha overtatt deler av politi og forsvar i de fleste land ved å ha fått jobben med å ansette og sparke ledere og annet personell. På denne måte kan de ha tatt makta i mange land uoffisielt, og har landet som gissel, og tvinger landenes ledere til å følge deres befaling.

      Såvidt jeg vet, har Assad arvet jobben etter sin far, som tilrev seg makta ved vold. Det valget som foregikk i Syria, fant sted i de verste tumultene der massakrer fant sted mot Assads motstandere og drev dem på flukt slik at de ikke hadde sjanse til å stemme. På grunn av dette boikottet hele opposisjonen antakelig valget.

     • Er helt enig med deg at djevelen/satan/lucifer er den som påvirker mennesker til å gjøre onde handlinger, hvor han med sin kraft og jordiske belønninger forleder, korrumperer og bederver. Den eneste måten han kan bekjempes er å følge Bibelen og gjøre Guds Vilje i et og alt, hvilket blant annet betyr forbud av politiske partier og statsdannelser, forbud mot renter (unntatt til utlendinger), forbud mot toll, alkohol, sport, farmasi og nedleggelse av samtlige organiserte religioner pluss mye mer.

     • Neida; det er nok å kjenne djevelen og hans vesen og vite hvem som er helliggjort av Gud, og hvem som er åndsparasitter og altså djevelens tilhengere. Men det er viktig å holde seg til Guds ord, og tro på Jesus som Guds sønn.

  • Her er du med respekt å melde, heeeeeeeelt ute å kjøre! Mere moderate krefter tatt over??? Det finnes ikke mere moderate krefter i Syria enn Assad. Vil du heller at en av gruppene med jihaduster, som feks al Nusra fronten eller IS/Bæsj skulle overtatt??? Se til å åpne øyne, gjerne også ørene, for andre nyhetsmedier enn de tradisjonelle du tydeligvis følger med på.
   Amerikanerne SKAPTE IS. Russerene gjorde mer skade på IS på en UKE enn det USA gjorde på 3 ÅR! Forståelig nok når IS er USA sin forlengede arm i Syria. De, som i USA, Tyrkia, SA og Israel, er ikke interessert i å ha Assad ved makten i Syria. Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå det. Hadde USA og allierte vært interessert i å knuse IS, skulle man tro at de hadde gjor det for lenge siden, eller hur???

   • Assad og militsene hans er de verste terroristene i Syria, ved siden av IS. De jobber i grunnen for samme sak, nemlig utryddelse av hellig liv, men det våger de visst ikke å vise. Assad startet drapene i Syria. Andre grep til våpen for å forsvare seg og sine mot hans massakrer av sivile. Jeg følger norske nyhetsmedia, og ikke Assadnews drevet av Assad eller hans støttespillere psykologer og psykiatere m/fjertefølje som har definert Gud som fienden og djevelen som Gud. De som psykologiprofessorene støtter, er de som massakrerer og forsøker på bli kvitt hellig liv.

  • Historia viser at det ikkje nødvendigvis blir meir moderate og demokratiske krefter som slepper til når diktatorer må gå . Sjå på Libya som vart eit vakuum og IS reir då krigen var slutt . Sjå på Egypt kan neppe kallast demokratisk i dag. Saddam Hussein vart og tatt og likvidert men er Irak demokratisk i dag neppe . Demokrati er tufta på tradisjonar og kan ikkje skapast or lause lufta . Det er så lett i teorien og så vanskeleg i praksis . Eg forsvarar ikkje Assad men noko hadde han rett i da han i byrjinga av krigen hevda at det var framande krefter utanfrå han kjempa mot . Det var nettopp det IS var . Syria var kanskje ikkje demokratisk men det var stabilt . Egypt under Mubarak var heller ikkje demokratisk men stabilt og betre enn det kaoset som hersker no . Libya er eit sorgens kapittel og EU sitt svarte samvete . EU trudde dei gjorde det rette då dei bomba det rotne reiret og røyka ut ørkenrotta Gadaffi . Det gjekk frå verre til verst . Det er faktisk Europa ansvarleg for . Igjen forsvarar ikkje Assad men politisk forståelse er kulturelt betinga og farga av geografisk lokalisasjon .vi her i Vesten har ein tendens til å tru at vi er rettruande

 2. Hehe! La nå ikke det faktum at Terje har vrangforestillinger, på grensen til schizofreni, rundt dette med Bashar Al Assad komme i mellom dere som prøver å stagge stakkaren og deres nattesøvn. Mannen hører ingensteds hjemme. Ingen vits i å diskutere, langt mindre opplyse ham om noe som helst omkring dette temaet. Ved å inngå kommentarvekslinger med denne fyren risikerer dere bare å bli oppgitt over hvor dårlig det står til med den frie tanken ute i den norske befolkninga generelt. Nivået ligger ganske enkelt langt under det som er verdig en kommentar. Jeg snakker av egen erfaring.

  • Sykeliggjøring er jo psykologers og psykiateres metode å ødelegge folks troverdighet på, for å hindre at folk som forteller sannheten, blir trodd. Det er også din metode, virker det som. Schizofreni er ingen sykdom; kun et sammensurium av symptomer som åndsforlatte «fagfolk» ikke vet årsaken til, eller later som om de ikke vet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.