Norge ødela landet i bomberegn. Nå herjer et terrorregime.

0
Ine Eriksen Søreide er stolt av bombingen av Libya.

Norge bombet landet for å hjelpe folket. Nå lever de under et terrorregime, skriver Aftenposten.

Avisa skriver videre:

Den libyske byen Sirte er IS’ høyborg utenfor Irak og Syria. Human Rights Watch melder at terroristgruppen har likvidert minst 49 personer der, både politiske motstandere og flere «som har fornærmet Gud».

«Livet i Sirte er uutholdelig. Alle lever i frykt. De dreper uskyldige mennesker. Det finnes ingen dagligvarer, det er ingen leger eller sykepleiere på sykehuset, og det er ingen medisin. Det er spioner i alle gatene. De fleste mennesker har reist, men vi er fanget. Vi har ikke penger til å forlate byen,» sier den 30 år gamle kvinnen «Ahlam», ifølge Huam Rights Watch-rapporten We feel we are cursed.

I rapporten skriver HRW blant annet:

ISIS has imposed its severe interpretation of Sharia (Islamic law) on all aspects of life in Sirte down to the length of men’s trousers, the breadth and color of women’s gowns, and the instruction students receive in state schools, a Human Rights Watch investigation found. Meanwhile, the group is failing to provide basic necessities to the local population. Instead it is diverting food, medicine, fuel, and cash, along with homes it confiscated from residents who fled, to as many as 1,800 fighters, police and functionaries it has amassed in the city.

The 49 executions by ISIS in Sirte city and outlying areas that Human Rights Watch documented followed largely secret proceedings that negate the most basic international fair-trial standards. Those killed include alleged “spies” and “sorcerers,” wounded or captive members of enemy forces, and a young man accused of blasphemy.

Som kjent gikk Jens Stoltenberg og hans rødgrønne regjering i spissen for å bombe Libya sønder og sammen. Vårt infanteri på bakken var ekstreme jihadister som begikke et utall grusomheter under beskyttelse av norske bombefly. Dette reduserte Libya til et voldelig kaos av stridende jihadistbander. Og nå er det Den islamske staten/Da’esh som kommer opp på topp.

Terroren i Libya er en direkte konsekvens av Norges krig i 2011. Dette er vår gave til folket i Libya.

En av de rause giverne var Jonas Gahr Støre. La oss ikke glemme ham.

Og vi bør jo heller ikke glemme at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide fortsatt er stolt av Norges krig i Libya.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelEkstremvarme i India og Pakistan
Neste artikkelVi støtter ytringsfrihet og informasjonsfrihet i Sverige og resten av verden.
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).