Hollande mer upopulær enn noen gang

0

Frankrikes president, François Hollande, blir stadig mer upopulær. Ifølge en meningsmåling som er offentliggjort i Le Parisien mener 76% av franske velgere at Hollande bør legge vekk planene om å stille til valg som president i 2017. Og 71% av velgerne hadde ingen interesse for å følge med på hva presidenten ville komme til å si i sitt «møte med velgerne» på fransk TV.

Nå er franske velgere så lei av presidenten at sjøl om det skulle komme en nedgang i arbeidsløsheten, så vil det ikke ha noe å si for deres allerede svært negative syn på presidenten.

Hollande styrer på sett og vis et Frankrike som har rekordhøy arbeidsløshet og en stagnerende økonomi. Han har vært med på å godta sanksjoner mot Russland som har påført fransk industri og franske arbeidere store tap, og hans allianse med Angela Merkel vekker ingen begeistring i Frankrike.

Hans «sosialistiske» regjering vil drive igjennom nye lover for arbeidslivet, som vil svekke de ansattes posisjon ytterligere og styrke investorene. Dette har ført til omfattende protester i Frankrike.

I mars 2016 nådde tallet på arbeidsløse i kategori A 3.591.000, et tall som er 2,% høyere enn på samme tid i 2015. Hvis man også tar med dem som har tvungen deltid eller har gitt opp å søke jobb, er tallet 6.159.000. Les også Illusjonene om Hollande, Hollande vil forby «konspirasjonsteorier» og Rasende bønder møtte Hollande med pipekonsert

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.