Utro kvinder skal stenes til døde: – Hvordan holder vi ellers familien samlet?

3

I Danmark er det blitt en viss diskusjon etter TV 2-dokumentaren Moskeerne bag sløret.

I dokumentaren siger imam i Grimhøj Moskeen, Abu Bilal, blant annet: »Hvis en gift eller skilt kvinde begår utugt, og hun ikke er jomfru og begår hor, så skal hun stenes til døden«

Han har også oppfordret til å slå barn hvis de ikke ber.

Kasem Ahmad, som er tidligere talsmann for Islamisk Trossamfund, sier til DR2 at uttalelsen er helt i orden, fordi imamen bare sier det som står i islam:

Det står vi inde for, og det er vi også stolte over. For det andet har det en præventiv effekt. Hvad er straffen i Danmark, når man begår sex uden for ægteskabet? Ikke nogen. Hvordan holder vi familien sammen? (…) Det her kan forhindre folk i at have sex uden for ægteskabet.

Uttalelsene har utløst en del kraftig retorikk fra partiene på Christiansborg, skriver Politiko:

Integrationsminister Inger Støjberg sagde tidligere på ugen på baggrund af TV2s programmer, at hun ønsker Grimhøj-moskéen »jævnet med jorden«, og Mette Frederiksen har en lukning af moskéen som et af fem forslag til, hvordan ekstrem islamisme skal bekæmpes.

Høyst sannsynlig skjer det ikke noe som helst. I de ortodokse muslimske menighetene formidles det slike holdninger hele tida. Fahad Qereshi i IslamNet sa på et stort massemøte i egen regi at slike standpunkter er gjengs for moderate muslimer, og han inviterer til stadighet ytterliggående islamister til å spre sin ideologi til unge muslimer i Norge. Og noen av dem går Grimhøj-imamen en høy gang. Dette har ikke ført til noen politiske reaksjoner i Norge.

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

 1. Om ikke noe konkret gjøres av dagens politikere vil velgerne, spesielt de kvinnelige, forstå bedre konsekvensene av et samfunn hvor islam har makt…

 2. «Utro kvinder skal stenes til døde: – Hvordan holder vi ellers familien samlet?»

  Først til svar på spørsmålet (fra muslim Kaem Ahmad) over:
  Hva med å bruke Kjærlighet, Ærlighet og Fornuft heller enn vold og drap i ekteskap?
  – Er det en idé for «Taqiya»-kjære muslimer, tro?
  – Kanskje er det en helt ny tanke for enkelte enkle muslimske menn?

  Den selvalgte politiske blindheten i Norge og Skandinavia ellers for Salafisme/Wahhabisme med Taqiya er ikke bare skammelig, det også direkte dumt og farlig. – Avec ça, le deluge…

  Den muslimske doktrinen «Taqiya» er løgnaktig forstillelse satt i system, mot nasjonalt politiske vedtatte lover, der muslimsk religiøse påbud skal settes over. – Dvs. så som hode- og håndavkapping for hva vi i Norges Lover juridisk regner som bagateller – f.eks. (kvinnelig) utroskap og nasking.

  «Taqiya» sier at muslimer bør følge «lokale» lover (f.eks. i Vesten) når de må, men bryte dem så snart de kan:
  «Kapp et hode, kapp en hand så snart du bare kan».

  Jf. https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya
  «Taqiya (…) is a form of Islamic dissimulation or a legal dispensation whereby a believing individual can (…) commit (…) illegal (…) acts».

  Toleranse for intoleranse undergraver all toleranse. Slik falsk og blind toleranse må alltid stoppes, om reell toleranse skal kunne fortsette.

  Stopp salafismen. Stans alle norske allianser med Saudi-Arabia. Tillat ikke Saudi-Arabisk religiøs sponsing av moskeer i Norge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.