Bankene og våpenindustrien får sin kandidat i USA

16

Hillary Clinton ser ut til å vinne kampen om å bli presidentkandidat for Det demokratiske partiet i USA etter at hun slo Bernie Sanders i fire av fire nominasjonsvalg 15. februar 2016. Det er ikke helt avgjort, men så godt som. Og Killary har bankene og våpenindustrien og neocons med seg. Det mangler ikke penger for å si det sånn.

Sanders har vært en positiv overraskelse. Han snakker bankene og de 0,01% midt imot og han snakker varmt om «sosialisme» og velferdssamfunn. I løpet av hans kampanje har opinionen i USA svingt slik at 49% av de demokratiske velgerne sier at de har en positiv holdning til sosialismen, mot 37% som sier at de har en positiv holdning til kapitalismen. Dette er jo ikke så verst.

Men Sanders er jo ikke sosialist i noen meningsfull betydning av ordet. Han er mindre sosialistisk enn Martin Luther King jr., ja sjøl mindre enn Franklin D. Roosevelt. Han kritiserer de amerikanske korporasjonene, men han ønsker ikke å nasjonalisere dem. Han har ingen kritikk av kapitalismen som system eller av USAs verdensimperium. Og han har ikke klart å vinne svarte arbeiderklassevelgere, slik Paul Street peker på i Counterpunch.

Men både oppslutninga om Sanders og merkelig nok også om den brautende vulgære milliardæren Donald Trump er uttrykk for en massiv misnøye i det amerikanske samfunnet mot den herskende politiske kasten i landet, og bør analyseres som det. Begge deler handler om et opprør mot the establishment, som The Guardian skriver. Og det at Sanders faktisk har klart å reise en kamp mot Clinton, som så til de grader er bankenes og Wall Streets kandidat, er en viktig sak i seg sjøl. Og han fikk toppsjefen i Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, til å gå ut og advare mot Bernie Sanders og si at «Sanders’ attacks on the «billionaire class» and bankers could be dangerous.»

Men han blir ikke kandidat.

For milliardene står bak henne, for å vri på en berømt plakattekst av John Heartfield. De fem største bidragsyterne til Hillary Clintons valgkamp er Citigroup Inc, Goldman Sachs, DLA Piper, JPMorgan Chase & Co, Morgan StanleyHun er kandidaten til de største våpenprodusentene i verden, Lockheed Martin, Raytheon, Northrop Grumman og Boeing. Ni av de ti største våpenprodusentene i USA støtter Killary. Og hun er Israel-lobbyens kandidat. Les bare hvordan hun gir sin uforbeholdne støtte til Benjamin Netanyahu.

Det vil være mer enn nok til å kjøpe stemmer fra superdelegater eller vippe nominasjoner gjennom annonser og TV-kampanjer.

Hillary Clinton er tvers gjennom uærlig, hun er korrupt og hun har hundretusener av menneskeliv på samvittigheten. Med henne i det ovalet kontoret vil verden bli et farligere sted. Men hun vinner nok denne nominasjonen, slik bankene og våpenindustrien ønsker.

 

KampanjeStøtt oss

16 KOMMENTARER

 1. Også Trump gir sin uforbeholdne støtte til sin gode venn Netanyahu. Og Trump har lovet å bombe Iran på vegne av Israel. Verdt å huske er det også at Trump var for den forrige Irak-krigen, til tross for at han i dag påstår at han var mot den.

  Jeg sier ikke dette for å forsvare Hillary, for hun er kanskje hakket verre enn Trump. Det eneste jeg lenge har prøvd å si er følgende:

  Hadde Trump vært ekte anti establishment, hadde mediene ignorert ham, slik de ignorerte Ron Paul. (Som var ekte.)

  I stedet reklamerer mediene og forståsegpåerne for Trump ved å angripe ham. All PR er god PR. De bruker omvendt psykologi. De sier til velgerne: «IKKE stemp på Trump, for Guds skyld.»

  De vet at når de sier dette til velgerne, så gjør velgerne det motsatte av hva de sier. Det er kalkulert. Trump er en trojansk hest.

  Trump er Illuminatis trumfkort. Navnet hans er alt annet enn tilfeldig.

  • Hvorfor ignorerte mediene Ron Paul?

   Fordi:

   – Han er konsekvent og prinsippfast. Han vingler ikke. Han har alltid holdt fast ved det han tror på. Han er ikke kjøpt og betalt.
   – Han har alltid villet avvikle The Fed.
   – Han har alltid vært mot banksters.
   – Han har alltid vært mot amerikansk krigføring i utlandet.

   Sammenlign Trump med Paul. Hvem er anti establishment?

   • Når en dollarmilliardær selges inn som anti establishment, da vet man at man har å gjøre med en psyop fra de okkulte brorskapene.

    • Hadde mediene virkelig ønsket at folk IKKE skal stemme på Trump, hadde de sagt:

     «Hmm, han der Trump er sannelig en flott fyr. Stem på ham, folkens. Politikken hans er skikkelig bra.»

    • Jeg ser den. Om man ser for seg at eliten ser misnøye i folket og velger seg en anti-elitekandidat, så ville han vel sett ut omtrent som Trump. Trolig vil lite endre seg med Trump som president, for presidenten er jo ikke den mektigste i landet.

 2. USA:s militär kallar anfallet på Libyen «Hillarys krig». Hur många dödade? Siffran sjuttiotusen nämns. Landet totalt sönderslaget. I ett oreparabelt kaos. Sirtes ruiner illustrerar tragedin. Hillary Clinton travesterade Caesar när hon låtit mörda Gaddafi: «We came, we saw, he died.» Han mördades dagarna efter hon gjort ett besök i Tripoli. Före USA:s anfall var Libyen ett av Afrikas mest välmående länder. Inte en västerländsk demokrati. Men ett fungerande samhälle. – Jag läser just nu på om Haiti. Där Hillary Clinton tillsatte Martelly som president 2011. En «president» som Bill och Hillary Clinton använt som redskap att utplundra Haiti. Läsning kring detta: http://www.ezilidanto.com/2015/03/clintonminingthieveryinhaiti/ Samma information om utplundringen finns i Dady Cherys bok «We dared to be free». – Vapenindustrins preisdentkanditat och oljemagnaternas. Blir för mig en representant för verklighetens Mordor. – Även Paul Craig Roberts kallar nu USA «Mordor».
  Ulla Johansson
  Dessa betalar henne: http://www.activistpost.com/2016/01/the-clinton-foundation-hillary-beholden-to-banks-corporations-and-foreign-governments.html

 3. Trump er grusom, men det nesten så jeg heller vil ha han som president. Han er mot nafta, ttip, irak-krigen, han kan bli mer kritisk mot saudi-arabia og mer vennlig overfor Russland.

  • Igjen: Han var IKKE mot Irak-krigen.

   Om nødvendig kan jeg grave frem Howard Stern-intervjuet hvor Trump sier at han er FOR Irak-krigen. (Gammelt intervju.)

   Han backtracket senere, og i dag påstår han at han alltid var mot den. Det er pur bullshit og løgn.

    • https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/4aoh4k/next_week_donald_trump_hillary_clinton_vp_joe/

     «Trump’s already chock full of all the Jewish money he needs, as his business network is full of Jewish partners. He even got bailed out by no less than George Soros himself.
     Trump’s campaign was started by three Jewish Democratic lawyers with ties to the Clintons, let’s not forget.
     The latest polls show that Israelis themselves favor Trump over Clinton. And why not? Trump has a Jewish family and Jewish grandchildren living in Israel.
     Trump doesn’t need any more Zionist support because he’s more of a Zionist than all the other candidates. Trump actually made campaign commercials for Netanyahu.
     Nevertheless, Trump is going to headline AIPAC and speak of his great love for the foreign state, the apartheid regime of Jew bigotry in Zionist-occupied Palestine.»

     «Trump has done campaign commercials for Netanyahu – you can find it on youtube – and is headlining next month’s AIPAC conference. It’s confirmed. It’s on their website.»

     Han har forøvrig sagt at han skal bombe Iran på vegne av Israel. Og han var FOR den forrige krigen mot Irak.

     Og den fyren der kalles anti establishment?

     Jeg har sagt det siden dag 1: Mediene bruker det eldste trikset i boka, omvendt psykologi, for å få folk til å stemme på en «anti establishment»-kandidat som er MILLIARDÆR.

     Hallo!? Begynner det ikke snart å ringe en bjelle eller to?

     I American Psycho, romanen fra 1991, har Patrick Bateman, hovedpersonen, ett stort forbilde: Donald Trump.

     Den ultravoldelige psykopaten Pat Bateman har Trump som forbilde fordi Trump allerede på den tiden var stor kjendis i USA. Han var den arketypiske kapitalist. En mann med ekstremt mektige bankstervenner. En inkarnasjon av selve etablissementet.

     Og denne milliardæren, krigshisseren og sionisten der er det altså som selges inn som «anti establishment» nå … HAHAHA. Det er så latterlig at det er til å spy av.

     Nå må folk faen ta begynne å våkne.

     For all del: Hillary (eller noen av de andre) er ikke det spor bedre nikkedukker enn Trump. Men dere kommer til å forstå hvorfor Illuminati ga Trump nettopp det navnet. For han vil vise seg å være trumfkortet deres. Poenget med å la ham stille i denne valgkampen, er å skape splittelse i det amerikanske folk, for å tvinge frem en borgerkrig. Det står i manus.

     Please, folkens, våkn opp.

     Lytt til den amerikanske senatoren Daniel Inouye. Lytt til hva han sa om skyggeregjeringen. Vær så snill. Og lytt til hva president Eisenhower sa om det militærindustrielle komplekset.

     Da begynner det kanskje å demre for dere.

     (Les også bloggen min, hvor jeg postet et nytt innlegg i går.)

     • Det virket som han var mer nølende i det radiointervjuet. Men jeg er enig i det andre du sier.
      Det positive med Clinton er at kallenavnmakerne får gode tider i møte: Killary, Hellary, Hitlary.

     • Om det er noen trøst så pleide jeg selv også å tenke at Trump kanskje var en liten anelse bedre enn Hillary.

      Men det siste halvåret eller så har jeg skjønt at det er helt uvesentlig hvem av dem som blir den neste nikkedukken. Skulle det mot formodning bli en av de andre, er det også irrelevant. Det er nøyaktig samme politikk som blir ført uansett. Ting kommer til å forløpe etter manuset. Presidenten kommer til å lese det som står på teleprompteren, som Illuminatis forfattere har skrevet, også signeres de lovene og krigsordrene som må signeres for å intensivere overvåkningen, styrke politistaten, baile ut banksterne og fremskynde invasjonene av flere land, slik at mer olje kan stjeles og flere kontrakter kan sikres til banksterne og militærindustrialistene.

      Siden WW3 kommer i september, er det vel WW4 Trump/Hillary eventuelt får æren av å starte. Hvis det er noen land igjen å bombe etter WW3, da.

 4. Jag skrev en ny kommentar kring Hillary Clinton. Den kom visst på vandring och hamnade på «Fra Libya skal Afrika de-stabiliseres og nykoloniseres» Ber tusen gånger om ursäkt!
  Ulla Johansson (Den nya kommentaren var litet mer lugn i tonen.)

 5. Bill hadde 2 valg. 1. vare ærlig og da hadde vart dårlig butikk. En mandatperiode med 400000 USD per år og uten velbetalte foredrag etterpå eller jobb. 2. Han…..

  «President Clinton’s tenure was characterized by economic prosperity and financial deregulation, which in many ways set the stage for the excesses of recent years. Among his biggest strokes of free-wheeling capitalism was the Gramm-Leach-Bliley Act, which repealed the Glass-Steagall Act, a cornerstone of Depression-era regulation. »

  http://content.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,1877351_1877350_1877322,00.html

  Fikk masser*100 med penger og nå blir kanskje kona hans president og hun har lært seg hvor man gjør kanskje…

  I Sverige eksempelvis var det mas om før noe år siden at politikker bruker taxi litt før mye…. Stor fokus;)

  Host host……:)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.