Menneskesmugler: «Derfor sender vi flyktningene i døden»

3

For første gang har en menneskesmugler valgt å angre og snakke med påtalemyndigheten i Palermo. Til dem har han fortalt hvordan nettverket til menneskesmuglerne fungerer, hvem som er sjefer og hvor mye de tjener på det. Han har avslørt at enkelte ganger bestemmer de seg for å «fylle opp vrakene så mye at det må føre til havari». Dette er for å tvinge Italia og Europa til å redde dem, for ellers vil de drukne. Det er et kynisk spill med livene til immigrantene.

Det er det italienske magasinet l’Espresso som skriver dette i sitt nummer 29.05.2015.

Havariene er altså ingen tilfeldigheter. De er framprovosert for å tjene menneskesmuglernes strategi. I følge tidsskriftets beregninger har smuglerne innkassert 50 millioner euro siden januar. Organisasjonen til denne menneskesmugleren setter hver måned inn titalls millioner dollar på sin konto i Dubai.

Bare i løpet av et døgn i slutten av mai har italienske myndigheter reddet 4200 mennesker fra drukningsdøden i havet sør for Italia. Og vi vet nå at livene deres er satt på spill for at kyniske bander skal tjene noen millioner dollar til.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

 1. Altså ny ny slavetransport-tid, der slavene selv må betale for overfarten.

  Fra før av har vi en kultur der vi selv betaler for vår egen overvåking, – uten at vi protesterer.

   “Hvem ville trodd at dette ville bli Storebror og at sombiene ville bli betalende kunder»
  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Tysk-avis-Amerikanere-og-briter-kan-hacke-seg-inn-i-din-smarttelefon-7304239.html#.Uiy8ucYvVG0

  Og vi er etterhvert lært opp til å løpe etter høyere renter på byttemidlene våre, uten å se at vi selv betaler de samme rentene, flerdoblet, gjennom all aktivitet og handel i samfunnet. ( Mens bakmennene ler hele veien til verdens-banken sin)

  Bedrag, bedrag og slaveri.
  «De virkelige ufrie er de som ikke ser at de er ufrie, og hvem som er herskerne.»

  Er det det økonomiske rente-styrte systemet som er vår tids slaveri?
  -Og det er konstruert så finurlig at vi ikke slåss mot slaveeierne, – men i oppkonstruerte motsetninger og partipolitikk overfor hverandre i hver nasjon , og mellom nasjoner.
  Da kan man anta at det er kontroll med vårt globale økonomiske system som er det viktigste i alle verdens globale kriger.
  Nasjonalsosialisme-Tyskland, Libya og BRICS-landene er nyeste forsøk.
  Det er en selvfølge at disse nasjonene/lederne dermed må demoniseres i ti-år etter ti-år, – og nasjoner må ødelegges i indre stridigheter og folkeforflytninger. Til vi får En verden/En leder, styrt av disse «smartingene».

  «De som styrer det økonomiske systemet styrer politikken, lokalt og globalt».

 2. «Og vi vet nå at livene deres er satt på spill for at kyniske bander skal tjene noen millioner dollar til.»

  Og, må vi ikke glemme, fordi menneskene i disse landene er så desperate etter å komme seg vekk, på grunn av vestlige kyniske bander som har villet tjene noen millioner dollar til.

 3. Den nye forretningsideen nå,er å legge de gebreklige farkostene rett ute på reia,utenfor Libyas kyst.Der blir de tømt,som vist på TV2 nyhetene,og -migrantene sendt -tja.Det sa de ikke i reportasjen.
  Men-det blir nok retning Sicilia.I reportasjen ble det sagt at»Eu -landene ikke blir enige om hvor de skal.»Utlagt-hvilke land som skal herbergere dem.For å sende dem i-land igjen-det var visst ikke aktuelt.
  Det er jo dette som er elefanten i rommet.Ikke om smuglerne bruker den ene eller andre metode.Og,at de tjener penger-ja selvfølgelig gjør de det.Dette er ikke velgjørenhet.
  Det er som det var ved slavetrafikken.Det måtte finnes leverandører med lokalkunnskap.Egentlig er den nåværende trafikk også slavehandel.Bare at slavene kommer fivillig til havna.Og hjelperne er,både deres brødre og de som ønsker dem velkommen til Europa.Som arbeidere på slaveliknende villkår.
  Om NGO-representanter og/eller venstreorienterte politikere ikke innrømmer dette,og endrer sine krav om flest mulig ny-kommere,ja så vet vi alle hvem som får sympatien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.