Forsvar arbeidsmiljøloven! Kampen fortsetter!

1

arbeidsmiljøloven

Stor oppslutning om generalstreiken. Markeringer på over 120 steder over hele landet. Kampen fortsetter!

KampanjeStøtt oss

1 kommentar

  1. Bra At de arbeidsledige blir holdt utenfor arbeidslivet. Faste ansatte organiserte i LO må beskytte sine goder fra bermen som vil inn i arbeidslivet. ☺️ makan til proteksjonisme fra en organisasjon. Kunne nesten tro at Stortinget vedtok å legge ned arbeidsmiljøloven. Noe de ikke har gjort. Kan garantere hvis vi får AP flertall om to år at ingen total reversering av loven vil bli gjort. Bare pynt på brura for å vise at Ap har «verktøykassa» med seg på kontoret.

    Det stivbeinte og strengt lovregulerte samfunnet trenger oppmykning og et gründer vennligt samfunn. Norge kan ikke leve så veldig mye lenger av offentlige ansatte som i siste instans er betalt av private ansatte og olje da offentlig ansatte ikke generer/skaper merverdi eller fortjeneste som Norge kan leve av.

    Hva skaper en byråkrat utover byråkrati? Svært ulønnsommt for nasjoner å ha for stor offentlig sektor. G den norske MÅ slankes. Enten frivillig eller når Norge går konkurs som Hellas og Island og andre små nasjoner.

    Jeg vet Steigan liker å skylde på kapitalismen, men tross alt er frihet i markedet urolig effektivt kontra planøkonomi. Det er en grunn til ingen land har total planøkonomi uten om Nord Korea. Og der er det jevnlig sultkatastrofer. Selv Sovjetunionen lot deler av jordbruket være fritt for statlig intervensjoner.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.