Boligboble i Norge? Ikke noe særlig …

0

Denne grafen viser prisutviklinga på boliger for USA, Canada, Norge og Japan. 1995 = 100. Boligboble i Norge? Tja …

boligboble i norge

Bloomberg skriver:

A combination of plunging oil prices and falling interest rates risks pushing Norway’s housing market beyond its breaking point, the financial regulator said.

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHellas rokker det strategiske spillet i Europa
Neste artikkelForsvar arbeidsmiljøloven! Kampen fortsetter!
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).