Kronprins Haakons nettverk

0

I artikkelen Kongehus og kremmerhus skrev jeg litt om hvordan kronprins Haakon bygger et nettverk som knytter ham til de rikeste og mektigste kreftene i verden. Her er en foreløpig skisse av dette nettverket. Hvis jeg får tid skal jeg jobbe videre med den. Eller kanskje det finnes en kritisk journalist som har lyst på å ta over herfra?

haakons nettverk2

Forklaring:

Kronprins Haakon deltar på møter i Bilderberg-gruppa og World Economic Forum. Han sitter i styret for Young Global Leaders, en klubb av milliardærer og kongelige, som i følge Business Week er «verdens mest eksklusive sosiale nettverk».

Han har stiftet Global Dignity sammen med John Hope Bryant, som har jobbet som rådgiver både for George W. Bush og Barack Obama. Kronprinsen er god venn av Bill Gates, som driver en av verdens største veldedige stiftelser, og som er blitt kritisert for urimelig påvirkning av politikere og mediefolk. Kronprinsens svoger, Per Høiby, er grunnlegger og partner av First House, som er beryktet for sitt oppkjøp av politikere og mediefolk. Den eneste internasjonale organisasjonen First House prioriterer er FIPRA. FIPRA har tette forbindelser med Bilderberg-gruppa og de har spesialisert seg på å påvirke politiske beslutningsprosesser over hele verden. First House har antakelig Norlandia på sin kundeliste. Og Norlandia er sponsor til Global Dignity Norge.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.