De ti mest leste artiklene (per 31.10.2014)

0

Per 31.10.2014 er det 900 innlegg på steigan.no og i løpet av perioden august–oktober 2014 har det vært over 150.000 nedlastinger av artikler. Bloggen drives totalt uavhengig, uten økonomisk støtte av noen slag. Dette er de ti mest leste artiklene på på bloggen hittil:

Hvem skapte monsteret IS?

FN og Israel

Hvorfor forbereder USA krig mot Russland?

Hvem skjøt ned Malaysian Airline MH17?

Still Stoltenberg for en krigsforbryterdomstol

Det norske Kartellpartiet

Vesten støtter «væpna revolusjon»…

Terrortrusselen – bløff eller alvor?

Statoils salg varsler røffe tider

Stanghelle, NATO og medienes rolle for å utløse krig

 

Takk for all oppmuntring, tips, kommentarer og bidrag. Jeg lover å holde trykket oppe.

Forrige artikkelPutins tale i Sochi
Neste artikkelFascistene i det ukrainske parlamentet
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).