Tørken i California

0

tørke california

Tørken i California er ekstrem og den ser ikke ut til å gi seg. Her er spesialsider om tørken i San Francisco Chronicle. Og her er delstatsregjeringas egne sider om tørken. US Drought Monitor viser at størsteparten av California i august 2014 lider under eksepsjonell tørke(hakket over ekstrem tørke).

Forrige artikkelFjorden en augustmorgen
Neste artikkelTørken i Kina
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).