Krigstrommer, fordummende media og demonisering

0

Se på disse forsidene. Dette kan ikke kalles annet enn demonisering. Internasjonal presse marsjerer i takt bak US State Department. Det er slik man forbereder folket på krig. Alle nyanser, alle kritiske motforestillinger skal bort. Motparten har ikke bare andre interesser, men er en demon, eller som Hillary Clinton sa «på linje med Hitler». Da spiller det ingen rolle at CIAs egne eksperter sier at de ikke har funnet noen bevis på at Russland var involvert i nedskyting av MH17. Og man gjør ikke noe poeng av at Porosjenkos massive krig mot det Yatsenyuk kaller undermennesker(siden rettet til ikke-mennesker) nå har drept like mange som Israels terrorbombing av Gaza. Det er på tide at folk innser alvoret i denne fordummende manipulasjonen. Det trommes til krig mot Russland. Det er et forbrytersk høyt spill med menneskehetens framtid. Det må reises en folkebevegelse mot krigshisserne.

demonisering

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelTerrortrusselen – bløff eller alvor?
Neste artikkelSplittelse USA-Israel
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).