Krigstrommer, fordummende media og demonisering

0

Se på disse forsidene. Dette kan ikke kalles annet enn demonisering. Internasjonal presse marsjerer i takt bak US State Department. Det er slik man forbereder folket på krig. Alle nyanser, alle kritiske motforestillinger skal bort. Motparten har ikke bare andre interesser, men er en demon, eller som Hillary Clinton sa «på linje med Hitler». Da spiller det ingen rolle at CIAs egne eksperter sier at de ikke har funnet noen bevis på at Russland var involvert i nedskyting av MH17. Og man gjør ikke noe poeng av at Porosjenkos massive krig mot det Yatsenyuk kaller undermennesker(siden rettet til ikke-mennesker) nå har drept like mange som Israels terrorbombing av Gaza. Det er på tide at folk innser alvoret i denne fordummende manipulasjonen. Det trommes til krig mot Russland. Det er et forbrytersk høyt spill med menneskehetens framtid. Det må reises en folkebevegelse mot krigshisserne.

demonisering

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.