«Rasende bulgarere misfornøyde med EU-medlemskap»

0

«Rasende bulgarere misfornøyde med EU-medlemskap»

I følge EU-observer er innbyggerne i Bulgaria ikke bare rasende på sine egne myndigheter, men også på EU. De synes de har fått lite igjen for sju års EU-medlemskap.

2013 var preget av store massedemonstrasjoner mot høye strømregninger, mot offentlig korrupsjon og mot nedskjæringspolitikken til regjeringa.

Bare 26% av innbyggerne har tillit til regjeringa, og bare 15% av bulgarere synes at EU-medlemskapet har gitt dem noe positivt. 73% synes ikke at EU-medlemskapet har gitt dem noe positivt.

Kanskje de kunne tipse EU-entusiastene i Ukraina om et par saker?

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelGazprom: Kan ramme gassleveransene til Europa
Neste artikkelStø kurs mot stupet
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).