Vaksineskandale kommer også for dagen i Nederland

0

Av Terje Hansen, Foreningen lov og helse.

7. juli 2024

Også i Nederland ser det ut til at den enorme vaksineskandalen kommer opp i dagslyset. I et intervju på videokanalen Redacted News kan du se hele skandalen brette seg ut. Her er Redacted’s egen beskrivelse av hva du ser i videoen:

I en historie som først ble rapportert av Storbritannias Jim Ferguson, viser hackede data fra den nederlandske regjeringen at E.U. globalister gikk etter barna og etterpå ble hundrevis av vaksineskader rapportert over hele Nederland og EU. Hvorfor hørte vi ikke om det? Det viste seg at de gjemte informasjonen og deretter dekket dataene fra offentligheten, og så ble flere personer skadet.

Se gjerne hele videoen på 40 minutter, her er det mye viktig informasjon:

De tre viktigste temaene som beskrives i denne saken er følgende:

  • Hvorfor det med all sannsynlighet er enorme mørketall på vaksineskader og bivirkninger (vi har tidligere også skrevet om mørketallene).
  • At du i Nederland må signere et erklæring hvis din dødsårsak ikke skal forbli et privat anliggende. En lov som beleilig ble vedtatt i 2020 (en ordning som i mange tilfeller kan ha fine sider, men som også skaper problemer hvis man ønsker å finne ut hvor mange mennesker vaksinen dreper/har drept).
  • Som i UK og Norge er du i Nederland ikke definert som vaksinert før 14-28 dager etter stikket (noe som gjorde at et høyt antall personer som med all sannsynlighet døde av vaksinen i UK ble registrert som uvaksinerte, altså en kjempeskandale).
  • Den enorme sensuren som nå er etablert i Nederland (og Norge, EU, Vesten, osv).
  • Nederlandske myndigheters tildekking av skandalen(e) de har utført i pandemien og med vaksinene.

Ca etter 33:30 ut i videoen er det et interessant avsnitt. I mai 2022 ble nemlig omtrent 600 000 personer fjernet fra vaksineregisteret i Nederland, med begrunnelse i å skulle “optimalisere” systemet. Befolkningsgruppen de fjernet fra vaksineregisteret var alle som hadde emigrert og dødd(!).

I perioden fra og med 2021 til mai 2022 var det rundt regnet ca. 180 000 som hadde emigrert fra Nederland. Det betyr at det per mai 2022 var ca 420 000 personer som hadde dødd etter vaksinering og som i mai 2022 da ble fjernet fra vaksineregistereret. Viktig her å påpeke at dette er døde etter vaksinering, og ikke nødvendigvis av vaksinering.

Dog kan man undre seg litt over dette “stuntet” fra nederlandske myndigheter, og hva slags muligheter eller intensjoner det har ligget i dette med tanke på å ytterligere gjøre “cover up” av denne vaksineskandalen.


Denne artikkeln ble publisert av Foreningen lov og helse.

Forrige artikkelUSA «viser styrke» utenfor Norges kyst og på Rygge
Neste artikkelRapport bekrefter at Israel beordret «Hannibal-direktivet» som svar 7. oktober
Foreningen lov og helse
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.