Når man trodde «ekspertene» ikke kunne bli villere

0

Jeg har tidligere skrevet om hva som er pressens reelle rolle i dag, og om illusjonen veldig mange utrolig nok enda har om at pressens rolle er å gi deg sann informasjon. Vi har særlig fra pandemiens start sett en frekvens av slike “ville” propagandaartikler som historien nok knapt har sett maken til.

Av Terje Hansen, Foreningen lov og helse.

4. juli 2024

Nå skal jeg se litt på en fra Dagbladet, og dette må være et av de råeste propagandastykkene jeg har lest på lenge i norsk presse (og det sier litt).

Dagbladets elleville propagandastykke

Artikkelen er av et sånt kaliber at man kunne tatt for seg omtrent hvert avsnitt og hvert bilde som et eget case studie. For eksempel starter det allerede i tittelen:

(Faksimile fra dagbladet.no)

Tittelen skal altså fortelle oss at det er mysterium ute å går.

Selve bildet er i kombinasjon med tittelen et mesterstykke i propaganda. For det det skal vise oss at forskerne (her er det professor, vaksineforsker og immunolog Gunnveig Grødeland) sitter utover natten i tussmørke for å løse (det uløselige?) mysteriet. De jobber rett og slett døgnet rundt for å løse det, for oss.

Hva kan det helt umulige mysteriet være ? Uansett, forskerne gir seg aldri, for vår og samfunnets skyld!

I starten av sitt massive propagandastykke har Dagbladet også dette bildet:

(Faksimile fra dagbladet.no)

Kommentarer er vel egentlig overflødige. Men bildet viser oss altså det stygge åstedet hvor et stakkars offer i Wuhan har gått bortover gaten, og så har han, antakeligvis gående, bare falt om og dødd. Rammet av det brutale viruset. Uten forvarsel, rett og slett et virusoverfall på åpen gate!

Til tross for at han faktisk har munnbind på så klarte det faktisk å ramme ham!

Problemet (for Dagbladet) her er at det nå er på det rene at alle filmene og bildene hvor folk brått falt om på gaten og døde var falske og var en del av propagandaen for å skremme oss. Og det er ikke mange blikk på bildet over du trenger for å se at bildet er helt arrangert.

Hele artikkelen fortsetter på samme måte, du får lese den i sin helhet selv, det er en fascinerende øvelse.

Når det gjelder selve teksten starter den på urkomisk måte med dette:

Ekspertene kan bare tro, men ikke vite.

Dette er komisk på mange måter. Men jeg skal nøye meg med å si at her har Dagbladet faktisk rett, men naturligvis uten å selv mene det. For det “ekspertene” som slipper til i media nå til dags faktisk driver med angående pandemien og vaksinene er faktisk nærmest ren tro; en form for pervers religiøs tro.

Men nå skal jeg gå litt mer inn på et ellevilt avsnitt hvor “ekspertene” skal “forklare” at overdødeligheten over hele verden starter i fullstendig korrelasjon med massevaksineringen.

Når man trodde ekspertene ikke kunne bli villere

Jeg skrev for en tid tilbake om de såkalte “ekspertene “som nå for lengst har begynt å fremstå mer og mer parodiske, her del 1 og her del 2, og hvor jeg trodde at både de og de såkalte journalistene hadde nådd bunnpunktet (på det tidspunktet hadde jeg enda ikke oppdaget denne artikkelen i Dagbladet).

Ekspertene trer inn på podiet (eller manesjen?) også her, men først nevner Dagbladet følgende reelt sett viktige opplysning:

Fra høsten 2021 er det registrert signifikant overdødelighet også i Norge.

Så nevner de dette:

Forskerne fant at coronavirussykdom bare sto for litt over halvparten av overdødeligheten i Norge i 2022.

Artikkelen nevner også at det er flere unge folk som omfattes av overdødeligheten, både i Norge og for eksempel i Storbritannia.

Selv om artikkelen også lister opp en rekke andre faktorer, så kan vi så langt oppsummere tre faktorer omtrent slik: for det første at overdødeligheten begynte i Norge nøyaktig i korrelasjon med perioden rett etter massevaksinering (noe som for øvrig er tilfellet for hele verden), for det andre at halvparten av overdødeligheten var annet enn koronasykdom, og for det tredje at overdødeligheten også hadde begynt å ramme yngre aldersgrupper (selv om vi vet at korona så og si ikke rammer yngre, pytt pytt).

Så skal Dagbladet og “ekspertene” hjelpe oss med å få avkreftet en myte:

Det har vært spekulert på om overdødelighet i yngre aldersgrupper kan være relatert til coronasykdom eller coronavaksine.

Det finnes altså noen gærninger som har spekulert (vilt og uten fundament) i at vaksinen har noe med saken å gjøre. Selvfølgelig uten noen som helst holdepunkter overhodet, ikke sant? Dette skal nå “ekspertene” rydde opp i.

De første “ekspertene” vi får møte er Hanne Løvdal Gulseth hos FHI og Jörn Klein. Det kunne vært skrevet lange artikler om hva de får inn på trykk her, men jeg skal vente til de faste gjestene innen pandemipropaganda trer inn: nemlig professor i medisin, Anne Spurkland og professor i pandemi og One Health (WHO’s nye store kampanje de siste årene) fra UiO, Gunnveig Grødeland.

Denne delen av Dagbladets lange artikkel innledes med følgende:

Ekspertene enes om at det kan være mange grunner til at man i store deler av verden har sett en overdødelighet som har vedvart over tid etter coronavirusets inntog.(mine uthevinger)

Det kan altså være mange grunner, men den eneste grunnen man er helt sikker på ikke har noe med saken å gjøre, overhodet, på noe tidspunkt, helt sikkert, uten noe tvil er naturligvis vaksinen. Bombesikkert.

Spurkland er først i aksjon, og spekulerer helt løst om at folk blant annet plutselig har endret livsstil. Så leverer hun denne salven av ren diktning:

Videre påpeker Spurkland at folk har hatt grunn til å bekymre seg for Ukraina-krisen og at det har vært store klimaforandringer som har gitt påfallende varme somre. (mine uthevinger)

Ord strekker ikke til.

Så, altså, varme somre (selv om overdødeligheten er størst på vinteren, pytt pytt) og klimaendringer altså.

Og naturligvis bekymringer for krigen i Ukraina!

Ja du leser riktig!

Så er det Grødeland sin tur. Hun starter sannelig med å trekke skylden for hjerte- og karsykdom over til influensa (!) (selv om det for lengst er etablert som sikkert at en dokumentert og alvorlig bivirkning fra vaksinene mot Covid-19 er alvorlig hjertesykdom).

Så tar Grødeland et oppgjør med de ville påstandene:

– De som påstår at overdødelighet er relatert til mRNA-vaksinering, blander epler og pærer med bananer og granatepler. Det går helt over styr, sier hun. (min utheving)

Vi vaksinekritikere som mener vaksinen har en alvorlig andel av skylden for overdødeligheten, en overdødelighet som starter fullstendig i korrelasjon med vaksineringen over hele verden, som er blitt gjort med en vaksine som for lengst har blitt dokumentert å ha en enorm rate av bivirkninger, alvorlige sådanne, vi blander altså epler og pærer. Grødeland sorterer frukten for oss, hun har allerede nevnt influensa, og så dette:

– Da er et av de første momentene som springer en i øynene at befolkningen under pandemien ikke trente like mye som før, og heller ikke akkurat forbedret kostholdet.

Hun dikter altså opp at vi i voldsom grad har endret kosthold og treningsvaner. Men hun har mer kritikk av vaksinekritikerne , slike som meg som har blitt fristet til å innbille oss at vaksinen har noe med det å gjøre:

– Det blir rett og slett for banalt. Samfunnet er mer komplekst enn som så…

Og hun kan også stramme oss opp med å lære oss at man ikke bør konkludere på syltynn grunnlag:

– Bombastiske konklusjoner på syltynt grunnlag er da ikke veien å gå.

For å oppsummere:

«Ekspertene» har nå lært oss at man ikke skal blande epler og pærer og ikke konkludere på syltynt grunnlag. Vi vaksinekritikere bør heller lære oss en gang for alle at overdødeligheten som startet i hele verden helt korrelert med massevaksineringen med den dokumentert skadelige vaksinen skyldes mange ting (bare helt sikkert ikke vaksinen) som for eksempel influensa, endret kosthold, endrede treningsvaner, varme somre og bekymringer for krigen i Ukraina!

Noen ganger tror jeg at lever våken i en mardrøm!


Denne artikkelen ble publisert av Foreningen lov og helse.

Forrige artikkelEn av verdens rikeste eier musikkfestivalene Palmesus og Øya
Neste artikkel– Israel risikerer krig i Libanon for Netanyahus politiske overlevelse
Foreningen lov og helse
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.