Fikk nesten 700.000 dollar i erstatning for å ha mistet jobben etter å ha nektet covid-vaksine

0

Tidligere Tennessee BlueCross BlueShield-ansatt, Tanja Benton, ble tildelt nesten 700 000 dollar i tilbakebetaling og erstatning av en storjury etter at hun nektet å ta selskapets påbudte COVID-19-vaksine, viser rettsdokumenter.

Dette skriver Daily Caller.

En føderal jury i U.S. District Court for Eastern District of Tennessee fant forrige uke at forsikringsselskapet skylder Benton 687.240 dollar etter at hun ble oppsagt fra stillingen som biostatistisk forsker.

I følge dommerens innlevering beviste BlueCross BlueShield «ikke med en overvekt av bevisene at de hadde tilbudt en rimelig kompensasjon til saksøker eller at de ikke med rimelighet kunne imøtekomme saksøkers religiøse tro uten unødig vanskelighet».

Benton hadde jobbet i forsikringsselskapet fra 2005 til 2022 før selskapet rullet ut vaksinepåbudene under pandemien, ifølge Washington Examiner. Ettersom den tidligere forsikringsmedarbeideren hadde jobbet eksternt uten å klage i halvannet år, sa hun i saken sin at stillingen hennes ikke medførte kontakt ansikt til ansikt med mange mennesker, men at hun bare hadde en kundeliste på 10 til 12 personer hvert år, rapporterte News Channel 9.

.

Forrige artikkelUkrainas drap på 30 russiske journalister møtt med vestlig likegyldighet … eller grotesk begeistring
Neste artikkelAustralia: «Klima» blir brukt for å overta privat eiendom og erstatte dem med smartbyer