Norsk politimann: – Dødelige Covid-19 vaksiner og myndighetenes juks med statistikk

0
Poltitimannen Henrik intervjuet av Uten filter

Ikke ofte man hører en politimann i dag med såpass stort mot til å kritisere myndighetene.

Av skribent.

Intet mindre enn massemord, kaller politimannen Henrik Covid-19 vaksinene.

Tør du å invitere ham på NRK-Debatten Fredrik Solvang? Slik at politimannen kan legge fram tallmaterialet og grafene? Eller sitter norske journalister musestille i båten nå, istedenfor å gjøre jobben de er satt til. Hvorfor har norske journalister de siste årene kun blitt mikrofonstativ for myndighetene, slik vi kjenner det fra tidligere Sovjetunionen og Pravda?

I videoen under viser politimannen Henrik grafer fra UK, som viser at topper med overdødelighet kom samtidig med at Covid-19 vaksinen ble rullet ut for ulike aldersgrupper i 2021.

Men – i offisiell versjon og i massemedia ble dette presentert som at de “uvaksinerte døde” akkurat da Covid-19 vaksinene ble satt. Hvordan kunne det skje?

Jo, fordi myndighetene jukset med statistikken. De brukte betegnelsen “uvaksinert” om de to første ukene etter vaksinasjon med Covid 19. Altså hvis man døde de første 14 dagene etter Covid-19 stikket, så havnet man i kategorien for “døde uvaksinerte”.

Dette er en skandale uten sidestykke. Både at denne juksingen med statistikk har pågått i vestlige  demokratiske land og at dødsfall av Covid-19 vaksinen har blitt skjult i betegnelsen “dødsfall av uvaksinerte”.

Det er faktisk dobbelt juks i bokføringen, da man flytter dødsfall fra kategorien de hører hjemme, altså “død av Covid-19 vaksinen”, over til “uvaksinerte dødsfall” Slik skjuler man både dødsfall av vaksinen, og lurer folk til å tro at det var de uvaksinerte som døde isteden. Tall fra den kjente matematikeren og vitenskapsmannen Norman Fenton har tidligere blitt presentert på steigan.no

Vitenskapsmannen Norman Fenton er en kreditert matematiker og vitenskapsmann:

Norman Fenton – Wikipedia

De uvaksinerte døde da de andre ble vaksinert – steigan.no

Hva med FHI?

Tallene politimannen Henrik viser til kommer fra UK, og det er den kjente matematikeren og vitenskapsmannen Norman Fenton, som har gravd i tallmaterialet. Han har hentet statistikken fra helsemyndighetene i UK, som viser økt dødelighet etter Covid-19 vaksinering, og hvordan de vaksinerte uriktig havner i “uvaksinert kategorien”.

Også i Norge var man regnet som uvaksinert de første 14 dagene etter Covid-19 stikket. Statistikk knyttet til Covid-19 vaksinering ble ikke bestemt i hvert enkelt land, men koordinert overnasjonalt,

Det var WHO som ga retningslinjer til de 194 landene i alt som hadde med pandemihåndtering, vaksinering, statistikk osv å gjøre.

Så når man trekker parallellen til UK, så ser man at det samme skjedde i Norge. Altså dødsfall de første 14 dagene etter Covid-19 vaksinering, ble kategorisert som “dødsfall av uvaksinerte”,

På den måten ble “dødsfall av Covid-19 vaksinen skjult”, og flyttet til en annen kategori.

Det norske folket har blitt lurt.

De riktige tallene må på bordet

Overdødeligheten i Norge kom med økt utrulling av Covid-19 vaksinene, utover fra midten av 2021 ( ref.bla professor Jarle Aarstad) og økte utover i 2022 med en overdødelighet på hele 11.5 %. Ref. FHI, se lenke:

Dødelighet i Norge under koronapandemien 2020-2022 – FHI

Overdødeligheten fortsetter å øke, historiens dom kan bli brutal – steigan.no

Det er på overtid at norske journalister nå begynner å kreve å få ut riktige tall fra FHI knyttet til dødsårsak og Covid-19 vaksinering. Det er veldig enkelt, med hjemmel i Offentlighetsloven å be om tall fra dødsårsaksregisteret i FHI, som har til oppgva å overvåke dødsårsaker i befolkningen.

Dødsårsaksregisteret – FHI

Tall fra dødsårsaksregisteret må settes sammen med tall fra vaksine-registeret, kalt Sysvak ( også underlagt FHI)

Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK – FHI

I Sysvak-registeret registreres all vaksinasjon i befolkningen, også når norske innbyggere fikk Covid-19 sprøyter.

Med tall fra disse to registrene kan FHI enkelt og raskt fastslå hvor mange som døde de to første ukene etter Covid-19 vaksinering.

Funnene knyttet til dødsfall og sprøyter må selvfølgelig anonymiseres, alt dette er en enkelt dataoperasjon for FHI. FHI bør snarest komme med tall på hvor mange som døde de to ukene etter Covid-19 stikkene ( dose 1, 2, 3 osv) på en anonymisert måte. Her er det kun snakk om vilje til å

få fram sannferdig statistikk. Dette er det minste norske journalister bør interessere seg for, dersom de jobber for befolkningen. Eller er de også interessert i å skjule fakta om dødsfall? Statistikere hos helsemyndighetene kan bekrefte at å samkjøre data med hensyn til dødsfall og Covid-19 injeksjoner ikke er komplisert å gjennomføre teknisk sett.

Folket ført bak lyset

FHI og norske medier må nå kommer med de riktige tallene til det norske folk. Det vil si hvor mange døde de første 14 dagene etter Covid-19 vaksineringen? Både etter 1. dose, 2. dose, 3. dose osv.

Folket kan ikke finne seg i å bli ført bak lyset når det gjelder dødsårsak til sine kjære og kjente.

Dersom dødsfallene knyttes til vaksinene, slik alt tyder på at de gjør, kan dette kalles et massemord, som politimannen Henrik sier i videoen. Og de som har pushet dette dødelige produktet på en fullstendig ukritisk måte må stå til ansvar. Her har kanskje mediene også en grunn til å ønske at sannheten ikke skal fram, da de har vært med å pushe Covid-19 vaksiner? i likhet med politisk ledelse:

Vi husker alle daværende statsminister Solberg, som sa til det norske folk i beste sendetid på NRK:

“Det er en borgerplikt å ta Covid-19 vaksinen”. Om du ikke tar den for deg selv, så da den for andre.

(Underforstått; du er en stor egoist og en fare for andres liv og helse om du ikke tar dette stikket.)

Det er ganske kraftig kost fra en statsminister. Når det gjelder å ta den for andre, så er det forlengst tilbakevist at Covid-19 vaksinen hindrer smittespredning. Det innrømmet Pfizer-direktør Janine Small i Europaparlamentet i oktober 2022, på direkte spørsmål fra det nederlandske parlamentsmedlemmet Bob Roos. Se klippet her:

🚨 BREAKING: #pfizercovidvaccine vaccine was never tested on preventing transmission. (youtube.com)

Det er å håpe at det finnes noen edruelige journalister i det norske medielandskapet, som er interessert i fakta, og ikke i å fortsette å manipulere befolkningen og skjule skader og dødsfall av Covid-19 injeksjonene. SKUP-pris venter de som tør å være en modig stemme i dagens medielandskap.

Dagbladet hadde en stor artikkelserie om skader etter svineinfluensaen, vel 10 år etterpå, det vil si rett før korona kom. Fins det noen journalister som er interessert i fakta nå? skal de vente 10 år til? eller har de gått i hi for alltid?

Se videoen politimannen Henrik, som tør der andre tier. Et eksempel til etterfølgelse. Uten modige stemmer, intet demokrati. Vi har altså havnet der at det ikke er uten risiko å si i mot myndighetene. Hva slags samfunn minner det om? Han har forøvrig engasjert seg i foreningen Lov og Helse, som består av leger, helsepersonell, lærere, politi med flere.  I tillegg til statistiske fakta, tar han opp tema som: sensur av meninger, manipulering, ondskap og også noe om hva som skjer på innsiden i politiet.

Tidenes største helseskandale

FHI-direktør Preben Aavitsland i 2013 innrømmet overfor NRK, at svineinfluensa-vaksinen i 2009 var tidenes største vaksinekatastrofe da 538 nordmenn ble skadet. Vi venter vi nå på innrømmelsen om at Covid-19 vaksinene har skadet og tatt livet av tusenvis av nordmenn. Så hva kaller du vaksine-katastrofen denne gangen Aaavitsland?

– En medisinsk katastrofe – NRK Livsstil – Tips, råd og innsikt

Hjertebetennelser hos ungdom av Covid-19 vaksinen

I tillegg til dødsfallene, har vi endt med uendelig mange uskyldige ungdommer med hjertebetennelse ( myokarditt) og betennelser i hjerteposen ( perikarditt), jenter med blødningsforstyrrelser, turbokreft, utmattelse og økt sykelighet etter masseinjiseringen.

Hvorfor skulle de under 39 år vaksineres? da FHI selv i 2020 sa at de hadde mindre enn 0.0022% sjanse for å dø av korona, altså mindre enn en kvart promille. For de eldste var også faren forsvinnende liten. Så hvorfor dette hysteriske presset på massevaksinering? Se FHIs egne tall i 2020.

Hva er risikoen for å dø hvis du blir smittet i Norge? Nå har FHI gjort nye anslag. (aftenposten.no)

Sykepleiere, vår førstelinje i helsevesenet ble truet med å miste jobben om de ikke vaksinerte seg.

Utallige av dem sliter i dag med skader.

Over 40 sykepleiere skadet av Covid-19 vaksinen varsler søksmål:

NSF varsler koronasøksmål (sykepleien.no)

Forrige artikkelEU-kommisjonen starter sak mot Italia og seks andre land
Neste artikkelNetanyahu planlegger ulovlig utvidelse av bosetninger på Vestbredden
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.