Herskerklassen er primitive vandaler

0
Tucker Carlson.

I et langt og uhyre interessant podcastintervju med Shawn Ryan Show, opplyser Tucker Carlson at han møtte Klaus Schwab i Midtøsten der han holdt et foredrag. Han understreker at han ikke kjenner Schwab personlig, men sier at han fikk inntrykk av ham som en “gammel idiot som virker senil og ikke aner hva han snakker om”.

Nina Cappelen.

“Jo nærmere du kommer de som styrer verden, jo mer innser du at de er middelmådige. De har ingen anelse om hva de driver med. De er svake mennesker. De er motivert av raseri og misunnelse. De har ikke bygget dagens samfunn. De har ikke bygget våre vakre togstasjoner, kraftnettet, vår infrastruktur, Harvard universitet, vårt rettssystem, eller våre nasjonale parker. Alt som er flott med USA. De har ikke skapt noe! De er ikke i stand til det, og det er derfor de er sinte. De er sinte på en måte som umodne mennesker er. Misunnelige mennesker er sinte. Man ser mye av det. Det er et av de ondes motiver, etter min mening”, sier Carlson.

Han hevder at herskerklassen bare vil rive alt ned.

“De er sinte og misunnelige fordi de ikke har noen ferdigheter selv, og hater alle som har bygget opp alt i samfunnet. Og derfor river de alt ned”, sier han.

“Tony Blinken er ikke engang i stand til å skifte et hjul på bilen sin. Han er en jævla idiot. Det er ingen overraskelse at han har vanstyrt verden. Han sitter i Kyiv og spiller gitar, og oppfører seg som et barn. De oppfører seg som barn alle sammen! De er sinte fordi de er uredelige, svake og håpløse. De vil ødelegge alt som andre har bygget opp, som forsyningskjeden.

Carlson sier at historien gjentar seg, og viser til vandaler som førte til Romerrikets fall.

“Det er derfor folk sprayer graffiti på vakre bygninger i New York. Dette er vandalisme av folk som ikke er i stand til å skape noe. Og vandaler er pr definisjon primitive. Selv om de er rike, så er de primitive. De setter ikke pris på noe som er vakkert. De hater skjønnhet. Se på arkitekturen deres. Se på den moderne kunsten deres. Den er stygg og pompøs. De har ikke evnen til å skape noe vakkert fordi de ikke har kreative evner. Og ikke-kreative mennesker er fiendtlige mot kreative mennesker. Vår lederklasse er livredde for å miste det de har fordi de ikke er i stand til å skape noe. De lever på det våre forfedre har skapt, og vet at de ikke er i stand til å erstatte det. Og derfor er de så redde for å miste det”, hevder han.

Carlson mener at alle fantasiene rundt el-bil, AI og elektrifisering av samfunnet på grunn av den påståtte “klimakrisen” snart vil kollapse.

Du kan høre det meget interessante intervjuet HER. Spol frem til 2:24:20.


Denne artikkelen ble publisert på Nina Cappelens Substack.

Forrige artikkelEuropas høyreopprør vil ikke endre noe
Neste artikkelKrigsdagbok del 113 – 1. til 7. april 2024