Har vi fått en suicidal befolkning i Norge?

0

Dette er et intenst hjertesukk rettet direkte mot skiskytter Sivert Guttorm Bakken og alle de andre i lignende situasjon. Og ja, jeg innrømmer at dette er skrevet i litt affekt, og enkelte ting er satt litt på spissen (men utrolig nok bare litt).

Av Terje Hansen, Foreningen lov og helse.

Men først litt mer generelt. Vi lever i et land som rett foran våre øyne blir mer absurd for hver dag som går. En betydelig del, kanskje faktisk størstedelen, av befolkningen er nå nesten unisont forent om å gjøre eller støtte opp om hver eneste ting som kan føre til ødeleggelse, krig, ødelagt økonomi, dyre energipriser, sult, ruinerte småbedrifter, ødelagte liv, masse sykdom og død. Dette er egentlig voldsomt ekstremt, men i en nasjon hvor verden er snudd opp-ned er dette faktisk regnet som helt “main stream” og politisk korrekt. Derimot regnes det i Norge som ekstremt å motsette seg og kritisere det som fører til ødeleggelse, krig, ødelagt økonomi, dyre energipriser, sult, ruinerte småbedrifter, ødelagte liv, masse sykdom og død. Da kan du faktisk risikere at landets sikkerhetstjeneste i sin årsrapport/trusselvurdering advarer om at de følger med på deg.

Den norske tilstanden blir så til de grader fint beskrevet her av bonde Silje Årsnes Skarstein, her relatert til hennes eget viktige interesseområde; bøndene og matproduksjon i Norge:

Når ein sitter i eit rom og tenker at nesten alle andre er blitt gal, så er det som regel på tide å ta ein kikk i spegelen. For det er stor sjanse for at det er den du ser der som egentlig er litt sprø.

Etter å ha landa litt etter det merkelegaste årsmøtet eg har vert med på, nemlig Bondetinget, så har eg komt fram til konklusjonen at det ikkje var spegelbildet som var på viddene. Det var faktisk majoriteten rundt meg som var heilt på bærtur.

Vi røyste oss og gav trampeklapp for ein landbruksminister som la kampen om riktige tal og stor nok pott til alle bønder død! Eg røyste meg også, men eg skulder på stockholmsyndromet. (min utheving)

Et annet evig klassisk eksempel for historiebøkene på denne slags dødskulten som nå rår i Norge var jo Linn Wiik, som gjerne kunne dø som et offerlam til Big Pharma:

(Faksimile fra tv.no)

Vi kunne nylig lese på Tv2.no om skiskytter Sivert Guttorm Bakken som har blitt kvestet av vaksinen og fått hjertebetennelse og således gjennomlevd et “helvete” i to år:

(Faksimile fra tv2.no)

Dette har vært et helvete for den spreke toppidrettsutøveren:

– Jeg vil innrømme at jeg har vært redd til tider. Da det har preget meg i en så lang periode og har vært så mye vondt. Jeg har absolutt vært redd til tider. En ting er det sportslige, men det kommer i andre rekke. Livet generelt har vært det store spørsmålet. Jeg har jo vært gira på at det skal gi seg og at jeg kan leve videre i livet uten store smerter, svarer han.

De som har blitt lurt til å ta vaksinen har jo blitt forsøkt kvestet og drept, det er den harde usminkede realiteten hvis man ser helt faktuelt og realistisk på det, selv om mye av det, spesielt innledningsvis, skyldes uaktsomhet og ikke rent forsett. Skiskytter Bakken har blitt forsøkt drept, og faktisk blitt kvestet.

Håpet steg et øyeblikk, men…

Når jeg leste dette tenke jeg at endelig er det en av de mange skadede som tar bladet fra munnen og står frem. Kanskje er han rasende for at noen har forsøkt å drepe ham? (for det er faktisk det som har skjedd, hvis man ikke skal pakke det inn i eufemismer). Jeg tenkte videre, med litt håp i sinnet, at kanskje kommer han nå til å få med seg venner og familie (for eks. samboeren hans som jo er å regne som en pårørende i dette drapsforsøket) for å anmelde Pfizer/Moderna og norske myndigheter samt eventuelt de som konkret satte vaksinen på ham? Rett og slett starte en prosess med en oppvask i en av historiens største medisinske skandaler?

Men jeg hadde dessverre glemt et øyeblikk at jeg lever i Norge:

(Faksimile fra tv.no)

Ok, hjertet og brystet er faktisk noe man kødder med, altså.

Selv ikke kvesting, alvorlig sykdom, nesten ødelagt idrettskarriere og med fare for å dø kan altså få en ung nordmann til å få pumpet opp sin integritet, selvrespekt og sitt følelsesliv tilstrekkelig til å sette ned foten i forbindelse med den største medisinske skandalen i vår moderne tid, her rettet direkte mot ham selv.

I stedet er budskapet TV2 og Bakken her sammen induserer i folket at alle de vaksineskadde skal holde seg i ro og akseptere det; dette var bare en del av dugnaden rett og slett. Men jeg ville heller har sagt:

Ditt budskap er faktisk at du ville ha gjort det samme om igjen, men du skulle jo for pokker heller ha vært rasende over dette drapsforsøket, Bakken!


Denne artikkelen ble publisert av Foreningen lov og helse.

Se også:

Forrige artikkelSvart på hvitt: USA lovte Gorbatsjov at NATO ikke skulle utvides østover
Neste artikkelFagfellevurdert studie: 73,9% av dødsfallene var knyttet til covid-vaksinen
Foreningen lov og helse
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.