Sjokktall omkring dødelighet blant unge fra covidvaksinene

0

enigma

  • Hvorfor snakker man ikke om dette? Spørsmålet besvares av finansmann Edward Dowd i dette ferske intervjuet med utgangspunkt i høy overdødelighet blant unge i tilknytning til covidvaksinene. Han tar også for seg tallgrunnlaget vedrørende skader og bivirkninger der utfallet ikke har medført død, noe som medvirker til å gi et detaljert bilde omkring alvorligheten i situasjonen. Dowd er forfatteren bak boka «Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022».

Edward Dowd var kapitalforvalter hos BlackRock og er en tallknuser av rang.

Mr. Jekielek: Du var på dette programmet for halvannet år siden, og vi snakket om noen forbløffende data som du hadde satt sammen rundt økningen i overdødelighet, og en rekke andre relaterte problemer. Du vitnet nylig i Kongressen. Hva er bunnlinjen av det du har funnet nå?

Mr. Dowd: Hovedpoenget er dette. Det var en enorm mengde overflødige dødsfall som virkelig nådde toppen i 2021, og begynte deretter å falle igjen i 2022 og 2023. Det overskytende dødstallet siden vaksinasjonen er at rundt 1,1 millioner for mange amerikanere døde, og 300.000 av disse var mellom 15 år og 64. Det sammenlignes med 2020, hvor 458.000 mennesker døde, og det var stort sett eldre amerikanere. Bare 27 prosent var mellom 15 og 64 år. Det endret seg i 2021 til rundt 47 prosent.

Faktisk var det absolutte tallet i 2020 124.000 mellom 15 og 64 år. Det gikk opp til 215.000, en økning på 74 prosent fra 2020 til 2021. Det er slående for meg, fordi vi ble fortalt at viruset stort sett drepte eldre amerikanere med komorbiditeter (andre mulige dødsårsaker, o.a.). Hvorfor ble det da et skifte i sammensetningen i 2021? Fordi et like stort antall amerikanere døde overtallig hvert år, men vi gikk over til at nesten halvparten av disse amerikanerne var i arbeidsfør alder.

Kilder: The Epoch Times

I 2022 ble det registrert en overdødelighet på hele 11,5 prosent, som tilsvarer 4.682 flere dødsfall enn forventet. Tall NRK har innhentet viser en betydelig overdødelighet også i yngre aldersgrupper.

Se også:

Forrige artikkelInsektene i Norge forsvinner med 14% per år. Vet vi ikke hvorfor?
Neste artikkelNarrativer og kreftøkningen