Geoengineering: USA har offisielt over 200 «skysåingsprosjekter» per i dag

0
Skjermdump fra video fra ABC News.

De «redaktørstyrte mediene» fortsetter å benekte at det pågår såkalt geoengineering, værmanipulasjon, per idag. Dette gjør de til tross for at dette ikke bare er innrømmet av fagmyndigheter i mange land, men også er gjennomdokumentert.

Denne formen for «presse» får oss til å tenke på en gammle replikkveksling:

Dommeren til tiltalte: Benekter De fakta, mann?

Tiltalte: Ja, herr dommer!

ABC News i USA hadde i fjor en artikkel og et videoprogram om skysåing i USA:

These geoengineering technologies could help combat the climate crisis, scientists say – Methods include cloud seeding, solar geoengineering and carbon capture.

De skriver:

Mens teknikken har eksistert i flere tiår, har interessen eksplodert det siste tiåret på grunn av den tiår lange megatørken som plager det vestlige USA, som huser viktige vannmasser, Garrett Cammans, president for North American Weather Consultants, en av de største skyene seeding selskaper i landet, fortalte ABC News.

Det er for tiden 42 skysåing-prosjekter over hele USA, og ytterligere 200 stasjoner vil åpne innen neste sesong.

Artikkelen og programmet er fra april i 2023, så «neste sesong» er i år, altså over 200 prosjekter.

Teknologien er med på å lette virkningene av tørken i det amerikanske vesten, som har redusert vannstanden i Colorado River, et av de viktigste elvesystemene i landet.

«Vi ser nå vannføring i Colorado-elven vi aldri har sett før siden registreringer startet,» sa Brad Udall, senior vann- og klimaforsker ved Colorado State University, til ABC News.

Bureau of Reclamation har lovet 2,4 milliarder dollar i midler til skysåingsprosjekter for å bremse effekten av tørke på Colorado River.

Quod erat demonstrandum, hvilket skulle bevises.

Kan vi så legge barnslighetene til de «redaktørstyrte mediene» bak oss og få sannheten på bordet om hva som gjøres på dette området i Norge og i Norden? Det hjelper ikke å si «tinnfoliehatt» hundre ganger. Problemet forsvinner ikke, og denne virksomheten har konsekvenser som ingen aner rekkevidden av.

Les mer på steigan.no om geoengineering.

Forrige artikkelDet blei enighet om årets jordbruksoppgjør – men er det noe å juble over?
Neste artikkelDen rettferdige krigen