Ekspertene briljerer igjen

0
Overskrift fra Forskning.no.

Av Foreningen lov og helse.

Nå for tiden briljerer de såkalte ekspertene nesten daglig, og på mange forskjellige felt, men angående den såkalte pandemien og vaksinene mot Covid-19 er de fortsatt i en egen liga. Nå sist ut i rekken er Forskning.no:

(Faksimile fra forskning.no)

Som det meste annet av lidelser, sykdom, svekket helse og død har også tilfeller av slag (også blant unge) økt de siste årene. Veldig mye av disse økningene har pussig nok kommet omtrent fra midten av 2021 som pussig nok var akkurat da vi startet massevaksinering.

Overskriftet hos Forskning.no om at forskerne nå vet mer om hvorfor flere yngre får slag, følges av ingressen hvor det står at halvparten av disse slagene vet man ikke årsaken til. Deretter følger en hel artikkel som i det store og hele forteller at de ikke aner hva årsaken til hvorfor flere unge får slag er. Trolig av den enkle grunn at man aldri snakker om det som trolig faktisk er hovedårsaken til at flere får slag, fordi det å snakke om akkurat denne hovedårsaken er religiøst utålelig og kjettersk.

Skribenten Kjetil Tveit har følgende innlegg om temaet, som her gjengis:

Forskning.no’s morbide humor

Kjetil Tveit.

Det hagler med morbid og creepy humor hos Forskning.no om dagen. Det er mange nye ord vi skal lære oss etter at vi massevaksinerte med eksperimentell mRNA-“vaksine”. I 2022 skrev Dagbladet denne overskriften: “Slår alarm om plutselig død-syndrom”. De fortalte om “brå og uventede dødsfall hos unge”, og videre: “På engelsk kalles diagnosen både Sudden Death Syndrome (SAD), Sudden Arrhythmic Death Syndrome og Sudden Adult Death Syndrome (SADS)”.

Det nye vi skal lære oss nå er ifølge Forskning.no, sitat: “…kryptogeniske iskemiske slag. At de er kryptogeniske, betyr at de er uforklarlige». Det regimevennlige nettstedet forteller at økningen av slag hos unge har økt, og at de er “kryptogeniske”. Så formoder man at alle skal venne seg til at det er “kryptogeniske” slag som nå er i skuddet, og godta at “kryptogenisk” er en egen form for slag, uten å reflektere over at det bare betyr ukjent årsak, eller at hvis det har hatt en brå økning, må det nødvendigvis ha en like brå årsak.

For vi er vel regimetro, er vi ikke? Vi skal ikke bry de små hjernene våre med sånne avanserte medisinske saker, skal vi vel… for vi har vel et tillitssamfunn, ikke sant?

Det som ikke er direkte kryptogenisk, men i hvert fall kryptisk, er at regimeblekka presterte å skrive en lang artikkel om økningen i kryptogeniske slag blant unge, uten å nevne med et eneste ord i hvilket tidsrom økningen hadde skjedd, eller hva tallene på vaksinestatus ga som svar. Hvor creepy er ikke det?

Alle lurer naturligvis på om det kan være en bivirkning etter mRNA-vaksinen, siden en av dens offisielle bivirkninger er blodpropp!

Men kommunikasjonsrådgiver Ingrid Hagerup som har publisert denne artikkelen, lurer åpenbart ikke et sekund på dette spørsmålet, som alle andre har på leppene!? Hvis det er meningen å være morsom Ingrid Hagerup, syns jeg dette er dårlig humor.

Forrige artikkelUtenlandske agenter
Neste artikkelIsrael stenger Al Jazeera, politiet raidet kontoret