Det er offisielt: vaksinene gir myokarditt

0

National Academies of Sciences sier at «det er nå fastslått at myokarditten kommer fra vaksinasjonen». «Man må dessverre si at av 100 personer som får myokarditt i dag, vil noe i området 20 til 50% ikke være blant oss etter 10 år … dette er drap».

Dette sier Sucharit Bhakdi, som er pensjonert professor emeritus i medisinsk mikrobiologi og immunologi og tidligere styreleder for Institute of Medical Microbiology and Hygiene ved Johannes Gutenberg University of Mainz. Dette sier han til Laura-Lynn Tyler Thompson (@LauraLynnTT). Bhakdi forteller hvordan National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine – en kongresschartert organisasjon som fungerer som det kollektive vitenskapelige nasjonale akademiet i USA – har bekreftet at både Pfizer og Modernas COVID-injeksjoner forårsaker myokarditt.

Rapporten deres finnes her:

New Comprehensive Review Examines Potential Harms of COVID-19 Vaccination and Intramuscular Vaccination.

Når han estimerer frekvensen av myokarditt etter COVID-injeksjon basert på en studie publisert i Tropical Medicine and Infectious Disease i 2022, sier Bhakdi at det er sannsynlig at en til to prosent av injeksjonsmottakerne vil utvikle hjertetilstanden.

Det betyr at av en million injeksjonsmottakere vil opptil 20.000 utvikle myokarditt. Av den gruppa, sier Bhakdi, kan vi regne med at opptil 50% vil dø i løpet av de neste 10 årene.

«[De] så på all litteraturen, alle bevisene» og for de fleste tilstander muligens forårsaket av COVID-injeksjonene, «var de ikke helt sikre og dataene er fortsatt ikke tilstrekkelige», sier Bhakdi om injeksjonsanalysen ved National Academies.

Han bemerker at «For myokarditt, [sa de det] nå er fastslått at myokarditten kommer fra vaksinasjonen … Og de skrev at ytterligere vitenskapelig undersøkelse ikke vil føre til noen annen konklusjon».

Dette betyr at «enhver myokarditt som noen ser i verden etter vaksinasjon nå er kjent for å skyldes vaksinen», legger Bhakdi til. Han fortsetter med å fremheve artikkelen publisert i Tropical Medicine and Infectious Disease, og sa at teamet, som er opprettet av thailandske forskere som jobber i Thailand, «brukte [moderne medisinske] teknikker for å se hva forekomsten var av myokarditt hos unge mennesker, og resultatene var helt klare: forekomsten var noe i området…1 til 2%».

En prosent betyr at hvis du «vaksinerer» en million mennesker, vil 10.000 få myokarditt», bemerker Bhakdi. Han legger til at myokarditt er en «slow killer» som vil ta livet av 20 til 50% av de som er rammet av det i løpet av et tiår og bemerker at injeksjonene utvilsomt har «forkortet levetiden til [berørte barn] med flere tiår» «[d]et er drap», sier Bhakdi.

https://www.bitchute.com/video/GoafPf2TuCe9

Forrige artikkelAmerikanske støvler på bakken i Gaza
Neste artikkelNazi-flagg i 1. maitoget i Oslo