Tidligere helseminister i Italia: «Jeg visste at 20% av bivirkningene var svært alvorlige»

0

Den tidligere italienske helseministeren Roberto Speranza visste om de svært alvorlige effektene av Covid-vaksinen. Ikke bare det: han visste godt at de utgjorde 20% av totalen. Dette kommer frem av den tidligere ministerens tilståelse til dommerne som er gjengitt av La Veritá.

Speranza fortalte dommerne: «Jeg visste om de 20% svært alvorlige effektene av anti-Covid-vaksinen»

Han innrømmet det uten for mange problemer for dommerne i Ministerdomstolen. Vaksinen og dens svært alvorlige virkninger var godt kjent av daværende helseminister Roberto Speranza. En omstendighet, den med ekstreme sidereaksjoner, som alltid har blitt benektet av datidens myndigheter og også av «samkjørte» forskere. Advokat Veneziano melder at allerede etter de første ukene av vaksinasjonen hadde nyheter om alvoret i saken nådd ministeren: kommunikasjoner som han bevisst foretrakk å ignorere. En kommentator sa forferdet at var «utrolig at Speranza i avhøret sier at han er klar over det faktum at en uønsket hendelse av fem av de som ble rapportert til Aifa var alvorlig, veldig alvorlig eller til og med dødelig«.

Hva gjør dommerne? De arkiverer.

En italiensk kommentator skriver:

Det Speranza sa, anses tydeligvis ikke for å være av enestående alvor, gitt at dommerne ved domstolen i Roma avviser saken. Det teller ikke å ha sett uskyldige mennesker dø i stillhet, det teller ikke å ha holdt de påståtte «konspirasjonsteoretikerne» i sjakk uten en logisk grunn. Det spiller ingen rolle at ministeren, som er klar over en lignende risiko, ikke har bremset det minste i det vanvittige hastverket med å vaksinere alle, til og med godt 95% av befolkningen som ikke er berørt av de alvorlige konsekvensene av en mulig smitte av koronaviruset.

Hvorfor følger ikke mediene opp?

Denne saka har vært kjent i månedsvis, men den har ikke blitt noen stor sak i mediene. Speranza har sluppet unna, så langt, og medier med en internasjonal leserkrets har latt ham få lov til det. Hvorfor?

En av fem alvorlige eller dødelige? Det er litt verre enn russisk rullett med seksløper og ett skudd i revolveren.

Forrige artikkelPfizeransatte bare fant på noe for å pusje «vaksinene»
Neste artikkelPrisen på USAs gjeld går rett til himmels