Israel får velfortjent kritikk for sin udisiplinerte brutalitet

0
Av Larry Johnson 

sonar21.com – 4. april 2024

Alle som forteller deg at det israelske militæret er en godt trent, profesjonell enhet, må ha bodd i en hule uten tilgang til nyheter i løpet av de siste seks månedene. Bråket som følger etter drapet på 7 hjelpearbeidere fra World Center Kitchen (alias WCK), er litt merkelig fordi mye av reaksjonen fra USA og Europa opptrer som om dette er et avvik. Dette er bare en påminnelse om at drapene på palestinske sivile ikke teller så mye som drap på vestlige, med polsk, australsk og britiske pass.

Les: Israel bombet utenlandske hjelpearbeidere tre ganger, til de alle ble drept

Netanyahu kan være en kjeltring, men han er ikke dum. Han skjønte med en gang at sprengningen av tre biler tilhørende WCK, som ble grunnlagt av den verdensberømte kokken Jose Andres, var en PR-katastrofe. (Digresjon – Jose Andres og jeg var medlemmer av samme golfklubb i Washington, DC da jeg bodde der, og jeg traff på ham i garderoben og på banen.)

Regjeringene i Australia, Storbritannia og Polen har uttrykt sin misbilligelse. Det gjenstår å se om de kommer til å gjøre noe mer enn å klage. I mellomtiden fortsetter Israel å slakte. Denne artikkelen er mer en videopresentasjon, men klippene er korte.

La oss møte to av ofrene, kort tid før en gal pilot fra den israelske okkupasjonsstyrken (IOF), sprengte dem i filler.

Se video: https://seed307.bitchute.com/2SwT8qTJLy3L/mh6MCXFu039t.mp4

Bildet øverst på denne siden viser stedene der de tre bilene ble truffet etter hverandre. Du kan se restene av WCK-logoen, tydelig synlig på taket av en av bilene, i følgende video.

Se video: https://static-3.bitchute.com/live/cover_images/2SwT8qTJLy3L/lqzqlrAnF41m_640x360.jpg

Så har vi etterspillet. ADVARSEL – Eksplisitt, grafisk bilde. Døden er ikke pen.

Netanyahu beordret en av sine pressefolk til å holde en kort pressekonferanse og prøve å argumentere for at dette bare var en forferdelig feil. Jeg vil forklare litt hvorfor det ikke er tilfelle.

Se video: https://static-3.bitchute.com/live/cover_images/2SwT8qTJLy3L/W344vw5lMNWl_640x360.jpg

Nei. Dette var tilsiktet. IOF har gjort dette rutinemessig det siste halvåret. Dette er bare første gang de gjorde det mot en gruppe vestlige mennesker, knyttet til en kjendiskokk. Husker du de tre israelske gislene som ble skutt av IOF etter å ha rømt fra sine fangevoktere i Hamas? De viftet med en hvit flagg og hadde tatt av seg skjortene. Var det bare nok en uheldig «ulykke»? Hva med de to eldre palestinske kristne kvinnene, som ble skutt ned mens 60-åringen hjalp 80-åringen på badet? Vi er vitne til et handlingsmønster.

Når det skjer med palestinerne, trekker mesteparten av verden bare på skuldrene og fortsetter med sin virksomhet. Men denne kvinnen husker.

Se video: https://static-3.bitchute.com/live/cover_images/2SwT8qTJLy3L/O3lNOId7YeKL_640x360.jpg

Hvis du tror at disse tingene bare er handlingene til noen få råtne egg, må du tro om igjen. Denne unge israelske kvinnen avslører den stygge sannheten.

Se: https://static-3.bitchute.com/live/cover_images/2SwT8qTJLy3L/Y4qJ7V8T6Qfo_640x360.jpg

Når du dehumaniserer folk, er det lett å drepe dem. Det ble gjort mot jødene i Europa under andre verdenskrig. Den triste ironien er at ivrige sionister gjør det samme mot palestinerne i Gaza i dag. I kjølvannet av drapet på WCK-arbeiderne har WCK suspendert sine hjelpeoperasjoner. I stedet for å bli skutt, må palestinerne nøye seg med sult.


Denne artikkelen er hentet fra sonar21.com.

Israel Catching Well Deserved Flack for its Undisciplined Brutality

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad

Forrige artikkelIran: «Det er grenser for vår tålmodighet»
Neste artikkelHvis alt trådløst ødelegger helse og miljø, hva gjør vi da?
Larry Johnson
Larry C. Johnson er en veteran fra CIA og utenriksdepartementets kontor for bekjempelse av terrorisme. Han er grunnlegger og administrerende partner av BERG Associates, som ble etablert i 1998. Larry drev opplæring for USAs spesialstyrker i 24 år. Han har blitt utskjelt av både høyre og venstre.