Er en bindende WHO-avtale positivt for Norge?

0

27. april 2024 ble det arrangert et torgmøte på Torgallmenningen i Bergen. Blant talerne var sjefredaktør Pål Steigan i steigan.no.

Han holdt to taler og i begge talene refererte han til den andre hovedtaleren, Trond Skaftnesmo.

Dennes taler kan høres her og her.

Se også:

Appell fra May Britt Lundvold, representant for Foreningen lov og helse, under arrangementet «Er bindende avtale med WHO positivt for Norge?» på Torgallmenningen i Bergen 27. april.

Appell fra Are Hegrand, representant for Foreningen for Fritt Vaksinevalg, under arrangementet «Er bindende avtale med WHO positivt for Norge?» på Torgallmenningen i Bergen 27. april.

Forrige artikkelKrigsdagbok del 107 – 19. til 25. februar 2024
Neste artikkelRegjeringas distriktspolitikk står til stryk
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).