Dårligere råd? Du er ikke alene.

0
Screenshot

Sjefredaktør Pål Steigan i https://steigan.no forteller om utviklingen i norsk og internasjonal økonomi.

Se også:    • Det nye norske systemet  

Støtt steigan.no

Vipps: 116916

Kontooverføring: 9001 30 89050

Forrige artikkelBurkina Faso øker sin gullproduksjon og bygger infrastruktur
Neste artikkelPolens president: Utenlandske selskaper eier det meste av Ukrainas industrijordbruk
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).