Hvem profitterer på bistanden til Ukraina?

0
Robert F. Kennedy jr.

«Vi sendte 113 milliarder dollar til NATO – vi kunne ha bygget et hus for hver hjemløs i Amerika». Det sier Robert F. Kennedy Jr i en video publisert på X/Twitter.

Av Nina Cappelen.

“For to måneder siden ga USA 24 milliarder dollar, og nå ber Biden om ytterligere 60 milliarder dollar til Ukraina”, sier han.

Kennedy påpeker at den reelle kostnaden vil være i gjenoppbyggingen av Ukraina mens amerikanske skattebetalere finansierte ødeleggelsen av landet.

«Har vi virkelig råd til å bruke 113 milliarder dollar på Ukraina?”

“Don`t worry. It`s not really going to Ukraine. It`s going to American Defense Manufacturers”.

Mitch McConnell, tidligere senator for Republikanerne

Pengene går altså ikke til Ukraina, men til det militærindustrielle kompleks. Det McConnell innrømmer er at bistanden til Ukraina egentlig er hvitvasking av penger. Dette er nok en globalistisk svindel, denne gang i regi av NATO, som ingen noensinne har stemt på. Amerikanske myndigheter hevder at pengene er et lån, men er det noen som tror at Ukraina noengang vil være i stand til å betale tilbake?

Kennedy sier at dersom du er fattig i Ukraina vil du være fattig for alltid. Ukraina har solgt alle sine statlige eiendeler til multinasjonale selskaper, herunder alt landbruk. Kjøperne er Dupont, Cargill, og Monsanto. Dette er store agribusiness-selskaper som er kjent for å produsere GMO-søppelmat. Og hvem eier disse selskapene? Det er selvsagt Blackrock.

I desember i fjor annonserte Biden kontrakten på å gjenoppbygge Ukraina. Og hvem fikk den kontrakten? Blackrock. “De bryr seg ikke engang om at vi vet fordi de har en strategi. Og hva er strategien? Det er “splitt og hersk” ved å holde folket i krig mot hverandre. Å sørge for at vi hater hverandre”, hevder Kennedy.

I løpet av de neste fem årene vil Norges bistand til Ukraina bli på totalt 85,7 milliarder kroner.

Nå vet du hva dine hardt opparbeidede skattepenger går til.


Denne artikkelen ble publisert på Nina Cappelens Substack.

Forrige artikkelKroatisk patolog fant 52% økning av kreft hos mRNA-vaksinerte
Neste artikkelUkrainske spesialstyrker kjemper i borgerkrigen i Sudan