Hva hendte den 7. oktober?

0
Skjermdump fra filmen
Av Leidulf Husjord.

Trønderrød, 24. mars, 2024

Selv om hele Israels historie er bygd på løgn og propaganda, gikk selv Palestina-venner på limpinnen 7. oktober. Til og med måtte protestene mot folkemordet på Gazas starte med en obligatorisk fordømming av Hamas og deres angrep 7. oktober. Hallo – er ikke Palestina okkupert liksom?

I realiteten hadde sionistene vunnet propagandakrigen i vesten fra dag én. Palestinere demoniseres som «menneskelige dyr», med langt lavere verdi enn det jødiske «herrefolket».

Det politiske grunnlaget er bygd opp gjennom årtier, en forskjønning av sionismen. Sionisme må før eller siden bety fascisme og etnisk rensing. Hvordan skal man ellers få til en jødisk stat i et land der flertallet er muslimer? Det er denne ideologien som hele vesten mener i bunnen er god, fordi vi må støtte jødene. Sionistene har til og med vunnet igjennom med en definisjon av antisemittisme som stempler de som kritiserer sionismen eller Israel. I Tyskland betyr dette konkret at protester mot folkemordet bli forbudt.

Hva skjedde 7.oktober?

13. oktober publiserte jeg artikkelen Hva visste Mossad? Her lurer jeg på om Israel var forberedt på angrepet fra Hamas og ønsket mye jødisk blod, for å rettferdiggjøre folkemordet. Det er mange ubesvarte spørsmål om den dagen. Når det gjelder utenriks, forholder norsk presse seg stort sett til «seriøse» mediekanaler, uten å gå videre inn i åpenbare selvmotsigelser. En av de tyngre premissleverandørene er amerikanske CNN. Dette mediehuset har etter 7. oktober bekreftet overfor The Intercept at nyhetsdekningen om Israel og Palestina blir godkjent av CNNs Jerusalem-kontor – som er underlagt IDFs sensur.

Al Jazeeras etterforskningsenhet publiserte 11. mars «OKTOBER 7», en grundig gjennomgang av hva som skjedde. Her dokumenteres at barnedrap og massevoldtekt var ren propaganda. Vi får se gråtende soldater som beretter om hvor bestialsk palestinere har drept, hvorpå filmteamet pulveriserer bevisene. Filmen viser også at krigerne fra Hamas nesten ikke møtte motstand, før etter mange timer. Dette var særdeles uventet, som jeg tok opp i min artikkel 13. oktober. Dette førte også til anarki ved fronten. Både fordi Hamas ikke hadde en plan for dette, men også fordi mange sivile etter hvert tok seg over grensa fra Gaza.

Filmen varer 1 time og anbefales.
October 7 | Al Jazeera Investigative Unit (ajiunit.com)

Al Jazeera er finansiert av staten Qatar.

Forrige artikkelRettighetsekspert: «rimelige grunner» til å slå fast at folkemord blir begått i Gaza
Neste artikkelInnbyggerne i EU vil ikke ha «Net Zero»