Helsemagasinet trenger flere lesere!

0
Helsemagasinet trenger flere lesere.
Dag Viljen Poleszynski. Foto: Hemali

Undertegnede opprettet Stiftelsen vitenskap og fornuft med egne midler i 2010. Målet var å lage et magasin som tar opp alle sider ved menneskelig utvikling og å utfordre etablerte synspunkter, som sjelden blir utfordret.

Et viktig grunnlag for ernæring og helse er menneskets evolusjonshistorie, noe som totalt overses av våre helse- og ernæringsmyndigheter. Et godt eksempel er utredningen av nordiske kostholdsråd, som ble ledet av Rune Blomhoff, som påberoper seg objektivitet, men som metodist tar han avstand fra kjøtt og ethvert inntak av alkohol.

Vi er totalt 8 medarbeidere, hvorav undertegnede jobber gratis. Tre personer har svært moderate lønninger, mens de øvrige fire blir honorert som selvstendig næringsdrivende: https://vof.no/hvem-er-vi

Dominerende medier fungerer som mikrofonstativ for myndighetenes politikk i samarbeid med (delvis) korrupte forskere og store kapitaleiere. Helsemagasinet har et fagråd med omkring 40 kompetente fagpersoner Innen områder som vi dekker De leverer kritiske artikler blant annet om koronaepidemien, mRNA-«vaksiner», klimadebatten, om skadevirkninger av mobiltelefoni, om ortomolekylær medisin (hvordan bruke kosttilskudd og ernæring terapeutisk) og bedre måter for å motvirke og behandle sykdom.

I Jantelandet Norge slår majoriteten ned på «avvikende meninger», og leger og andre medisinske yrkesutøvere risikerer å miste autorisasjon hvis de hjelper folk til å bli friske med «gale metoder».

Helsemagasinet har utkommet siden september 2010 og har samlet mer enn 3000 artikler om ernæring, evolusjon, idrett og trening, helse, miljøproblemer, maktmisbruk, globale konflikter, norsk landbruk, matvarer og oppskrifter som er tilpasset vår evolusjonært tilpassede spiseseddel og mye mer.

Vi trenger nye lesere for å kunne jobbe mer effektivt. Her er en lenke til abonnement: https://vof.no/kjop-abonnement. Vi tar selvsagt gjerne mot donasjoner: https://vof.no/donasjon. Dessuten selger vi en rekke kvalitetsprodukter, både kosttilskudd og diverse utstyr til egenbehandling:

https://helseogkropp.no/.

Vi er takknemlige for all hjelp og håper at mange vil støtte oss i arbeidet med å få til en friere debatt om viktige temaer som angår oss alle, men som ikke omtales verken av statlige eller private medier.

Mange hilsener på vegne av alle som jobber for Stiftelsen vitenskap og fornuft!

Dag Viljen Poleszynski 

Siviløkonom (MS/MBA), cand.scient. ernæring, dr.philos. sosiologi

Ansvarlig redaktør Helsemagasinet

Styreleder Stiftelsen vitenskap og fornuft

Forrige artikkelKreftviruset SV40 bekreftes i mRNA-vaksinene
Neste artikkelVil EUs fornybardirektiv valse over alle protester?