På spørsmål om døde palestinske barn, sier rep. Andy Ogles: «drep dem alle»

0
Skjermdump fra video

Ogles ble konfrontert av aktivister i Washington.

Av Dave DeCamp.

Anti-War, 21. februar 2024.

Representanten Andy Ogles (R-TN) ble på tirsdag  konfrontert av fredsaktivister i Washington om den israelske nedslaktingen i Gaza og utløste et ramaskrik med å si «drep dem alle» da han ble spurt om palestinske barn som blir drept med amerikansk støtte.

«Jeg har sett opptakene av knuste barnekropper. Det er mine skattebetalerdollar som går til å bombe disse barna», sa en aktivist til Ogles.

«Jeg mener vi skal drepe dem alle, hvis det får deg til å føle deg bedre», svarte Ogles. «Alle i Hamas».

Kommentarene utløste et ramaskrik og reaksjoner, blant annet fra Ogles delstat Tennessee. Som svar insisterte Ogles kontor på at han spesifikt snakket om Hamas, men kongressmannen sa «drep dem alle» etter at aktivisten refererte til at barn ble drept av Israel med amerikansk støtte.

Ogles rettferdiggjorde også den brutale israelske kampanjen i Gaza ved å si: «Hamas og palestinerne har angrepet Israel i 20 år. Det er på tide å betale prisen».

Representant Brian Mast (R-FL), et tidligere medlem av det israelske forsvaret (IDF), kom nylig med lignende kommentarer da han ble spurt om babyer som blir drept i Gaza. «Det finnes ikke uskyldige palestinske sivile noe sted i hele verden,» sa Mast.

Da han ble spurt om palestinerne som sulter på Gazastripen, svarte Mast: «Den halve millionen menneskene som sulter i hjel er folk som burde gå ut der og sette en regjering på plass, som ikke går ut der og angriper Israel hver dag».


Denne artikkelen ble publisert av Anti-War.

Asked About Dead Palestinian Kids, Rep. Andy Ogles Says ‘Kill Em All’

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad

Dave DeCamp er nyhetsredaktør i Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave. Se alle innlegg av Dave DeCamp

Forrige artikkelJulian Assanges storinkvisitor
Neste artikkelmRNA-vaksiner mot COVID-19
Dave DeCamp er nyhetsredaktør for Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave.